Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:Kate84 wspolczuje tych wymiotow. I nie martw sie, dzidziusiowi napewno dostarczylas co niezbedne
Z tym prezentem myslalam o milusim kocyku i mega srtoju dla malego przystojniakaMania1718, A.Kasia, Martita88, kasieńka 1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a tak coś apropo dobrych rad w opiece nad noworodkiem:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/801975f2baaf.jpgKate84, muminka83, niecierpliwaa, ksanka, aniek_m, Mania1718, A.Kasia, Karka, Kajola, Lula_w, Martita88, She86, RudyTygrysek, Est, kateee, Mietka 30:), Lilou1984, Izoleccc, Marlena, Kasia24, Robaczek89 lubią tę wiadomość
-
Kate84 wrote:Aniek m bardzo się cieszę,że w końcu trafiłaś na dobrego lekarza i jesteś zadowolona , oraz spokojniejsza
Super ,że maluszki zdrowe a masz jakąś fotkę? bardzo chciałabym zobaczyć fotkę bliźniaków
Zaraz przejrzę fotki i spróbuję wybrać taką najbardziej sensowną - wszystkie są dość niewyraźne niestety
Jak mogę wstawić zdjęcie na forum?muminka83 lubi tę wiadomość
-
kamka wrote:kurcze szukam bodziaków "mleko albo ryczę"... a znalazłam "płaczę tylko na rękach brzydkich ludzi"...
Widziałam kiedyś te : ryczę, ale już dawno dawno, byłam ostatnio w hurtowni i już ich nie było. Na allegro też nie widziałam.Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Body fenomenalne
Co do prezentów dla maluszków to też jestem zdania że lepiej praktyczne prezenty i zapytać się co mama w danym momencie potrzebuje
A oto moja kruszynka z dnia wczorajszego
krówka_muffka, kamka, Kajola, Madzialena90, aniek_m, Karka, Lula_w, Martita88, A.Kasia, domiii, Renka88, Est, Gośśś, kateee, M+M+?, Mietka 30:), kleo2426, Kate84, kofeinka, Izoleccc, 26Asia, ryjkek, Mania1718, Kasia24, Robaczek89 lubią tę wiadomość
-
Zdjęcia nie są spektakularne, ale można się nawet czegoś dopatrzeć
Na pierwszym zdjęciu 9 tydzień
Na drugim - 13 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:36
Madzialena90, Karka, muminka83, Lula_w, Martita88, A.Kasia, krówka_muffka, domiii, Lucky, Kajola, Renka88, Est, Vincent, Magda lena, kateee, M+M+?, Mietka 30:), She86, kleo2426, Kate84, Lilou1984, ksanka, kofeinka, Izoleccc, 26Asia, Mania1718, baassiia, Kasia24, d'nusia, Robaczek89 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Życzę wszystkim dużo zdrowia!
Od wczoraj wieczora miałam twardy brzuch, chyba teraz mi zmiękł, bo się już przestraszyłam:/ A wizyta dopiero za 2 tyg.
Generalnie przytyłam od wagi wyjściowej 3 kg...!!
Byłam rano na badaniach mocz, krew, toxo - zlecone przez gina, i dodatkowo miałam bon na inne, więc fajnie, później przez neta odbiorę.
Dzisiaj planuję robić naleśniki z serem i nutellą na obiadKiepska ze mnie kucharka (mąż wiedział co brał;P), ale postaram się ich nie zepsuć
A to mój dzisiejszy brzuchol, albo mnie wydęło, albo po prostu nagle wywaliło;)
xxxWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 15:02
kamka, Madzialena90, muminka83, Lula_w, Martita88, She86, A.Kasia, krówka_muffka, MeAmerie, domiii, Kajola, Lucky, Est, Gośśś, kateee, Mietka 30:), ksanka, kleo2426, Kate84, Izoleccc, 26Asia lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760