❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Norka01 wrote:Ja mam dzisiaj wizytę. Według om 5+6, ale miałam później owulację to jestem gdzieś 5+3/4. Niewiem czy będzie coś widać ale chcę się uspokoić czy to nie pozamaciczna. U mnie to trzecia ciąża, ale dzieci jeszcze nie mam i trochę stresa mam przed wizytą 😱
U mnie od kilku dni ból piersi i lekkie mdłości z głodu. W poprzedniej ciąży takie bardzo silne złapały mnie w 6+3, mam nadzieję że teraz mnie ominą. Metaliczny posmak miałam też w poprzedniej ciąży i niczym nie dało się go zniwelować 🤷Norka01 lubi tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Norka01 wrote:Ja mam dzisiaj wizytę. Według om 5+6, ale miałam później owulację to jestem gdzieś 5+3/4. Niewiem czy będzie coś widać ale chcę się uspokoić czy to nie pozamaciczna. U mnie to trzecia ciąża, ale dzieci jeszcze nie mam i trochę stresa mam przed wizytą 😱
U mnie od kilku dni ból piersi i lekkie mdłości z głodu. W poprzedniej ciąży takie bardzo silne złapały mnie w 6+3, mam nadzieję że teraz mnie ominą. Metaliczny posmak miałam też w poprzedniej ciąży i niczym nie dało się go zniwelować 🤷
Jak widzę nasza historia jest podobna u mnie tez 3 ciąża i tez nadal 0 dzieci.
Jedyna co mnie pociesza to ze ta ciąża to moja pierwsza z drugim mężem więc za poprzednie straty na razie "winię" byłego -
nick nieaktualny
-
Norka, ja też dzisiaj idę. Właściwie zaraz wychodzę 😊 u mnie dzis 5+3. Nie wiąże nadziei na te wizytę, bo ona jest na NFZ, a docelowa u swojego mam w czwartek, ale na pewno mi nie zaszkodzi. Trzymam kciuki za Ciebie 🥰
Co do objawów.. Ja mam te zawroty głowy, senność okropna i ból piersi (nie mogę spać na brzuchu). 🙈Norka01, Kajucha95, Wojcinka lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wyszlam - przypomnę, że to wizyta na NFZ.
Pęcherzyk ciążowy 1,83cm o zwężonym kształcie.
Nic więcej nie uwidocznił, chociaz próbował wysłuchać akcji serca (mialam przez moment wrażenie, że slyszalam).
Kazał mi przyjść za tydzień, na wszelki wypadek wziac duphaston, bardzo na siebie uważać. 3 razy pytał, czy na pewno nie chce zwolnienia.
Ogólnie, uprzedzam pytania, nie przejmuje się, bo pokazywał mi obraz USG i faktycznie sprzęt gorszy. 😊
Czekam na czwartek, to będzie ważniejsza wizyta.Kajucha95, Norka01, Maggy_88, K&K, Caro, Audrey, MamaMagda89, Bąblinka, Wojcinka lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Ja też już po... Usg mała kropeczka. Gdyby nie widział bhcg to stwierdził że mógłby nie znaleźć nawet tej kropeczki... Mały pęcherzyk ledwo widoczny.. Ale nie ma co się dziwić bo beta raptem ponad 300.
Nic niepokojącego nie widać co by było przyczyną plamień. Dostałam zwolnienie póki co na 3 dni potem mam urlop a pod koniec urlopu na wizytę mamy iść.Księgowa, Maggy_88, K&K, Norka01, Audrey, MamaMagda89, Bąblinka, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Księgowa wrote:Norka, ja też dzisiaj idę. Właściwie zaraz wychodzę 😊 u mnie dzis 5+3. Nie wiąże nadziei na te wizytę, bo ona jest na NFZ, a docelowa u swojego mam w czwartek, ale na pewno mi nie zaszkodzi. Trzymam kciuki za Ciebie 🥰
Co do objawów.. Ja mam te zawroty głowy, senność okropna i ból piersi (nie mogę spać na brzuchu). 🙈
A już widzę ze pisalas No to ok, czekamy na czwartek 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2021, 14:46
Księgowa lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Dawaj znac bo my równo lecimy z terminem 😁😁😁
A już widzę ze pisalas No to ok, czekamy na czwartek 😁
A ty kiedy wizyta?Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Starająca_Mama wrote:Ja też już po... Usg mała kropeczka. Gdyby nie widział bhcg to stwierdził że mógłby nie znaleźć nawet tej kropeczki... Mały pęcherzyk ledwo widoczny.. Ale nie ma co się dziwić bo beta raptem ponad 300.
Nic niepokojącego nie widać co by było przyczyną plamień. Dostałam zwolnienie póki co na 3 dni potem mam urlop a pod koniec urlopu na wizytę mamy iść. -
Hej🙂
Dziewczyny beta z soboty 1472, zrobiłam dziś żeby sprawdzić jak przyrasta i wynik 5170! Jestem trochę zaskoczona tak wysokim wynikiem. Co może taki wynik wysoki oznaczać?
Wg om 4+6
Czy ktoś miał podobnie?
To moja pierwsza ciąża.
Jutro wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2021, 15:29
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Velvet28 wrote:Hej🙂
Dziewczyny beta z soboty 1472, zrobiłam dziś żeby sprawdzić jak przyrasta i wynik 5170! Jestem trochę zaskoczona tak wysokim wynikiem. Co może taki wynik wysoki oznaczać?
Wg om 4+6
Czy ktoś miał podobnie?
To moja pierwsza ciąża.
Jutro wizyta.
-
Velvet28 wrote:Hej🙂
Wg om 4+6
Czy ktoś miał podobnie?
To moja pierwsza ciąża.
Jutro wizyta. -
nick nieaktualnyJa już po wizycie. Jest pęcherzyk 1,4 cm i pęcherzyk żółtkowy 0,4 cm 😊 narazie wszystko wygląda dobrze, kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Velvet ja poprzednim razem miałam betę 1500 a po 48h 6000 i nie było bliźniaków.Maggy_88, Wojcinka, Iskra444, Księgowa, Bąblinka, Kajucha95, I am waiting for a miracle lubią tę wiadomość
-
Księgowa wrote:A ty kiedy wizyta?
Wojcinka, Księgowa lubią tę wiadomość