❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mój dylemat z pierwsza wizyta właśnie sam się rozwiązał zadzwoniła do mnie przed sekundą recepcjonistka z gabinetu gin i powiedziała ze mojej ginekolożce coś wyskoczyło i muszą przełożyć moja czwartkowa wizytę chcieli mnie zapisać na sobotę ale poprosiłam o wtorek 3.08 bo akurat i ja i mój O. mamy wolne a O. bardzo chce iść ze mną.
To będzie wtedy 6t2d więc mam nadzieje ze już będzieKsięgowa, K&K, Norka01, Caro lubią tę wiadomość
-
Nieśmiało dołączam i ja, choć po poprzednich doświadczeniach mam duże obawy ( poronienie zatrzymane w 11 tc z łyżeczkowaniem 11.02.2021, a potem zaśniad częściowy).
Muszę jednak przezwyciężyć strach i próbuję wierzyć, że będzie dobrze.
Wczorajsza wizyta potwierdziła obecność zarodka CRL 2,1.
Czekam na dalszy rozwój sytuacji...Bąblinka, Księgowa, Norka01, Caro, I am waiting for a miracle lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
K&K wrote:Super, cieszę się, że dziś same pozytywy na wizytach 😊 jutro ktoś wizytuje? Czy jestem jedyna.
Iskra 9.08 też mam kolejną wizytę więc nie będziesz sama 💪K&K, Kajucha95, Audrey lubią tę wiadomość
-
Velvet28 wrote:Hej🙂
Dziewczyny beta z soboty 1472, zrobiłam dziś żeby sprawdzić jak przyrasta i wynik 5170! Jestem trochę zaskoczona tak wysokim wynikiem. Co może taki wynik wysoki oznaczać?
Wg om 4+6
Czy ktoś miał podobnie?
To moja pierwsza ciąża.
Jutro wizyta.
1 zarodek.Wojcinka lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
My z mężem też mieliśmy wizytę. CRL 0.9 cm. Tętno 155. Dla mnie najważniejsze że wszystko jest ok i mąż mógł zobaczyć Bąbla i posłuchać serduszka ♥️
K&K, Audrey, Bąblinka, Kajucha95, Wojcinka, Norka01, Caro, I am waiting for a miracle lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja. Z USG i z terminu Im wychodzi mi data 4 marca. Moja ciąża to dla mnie duży stres ze względu na moją przeszłość. To moja czwarta ciąża, a mam przy sobie tylko półtoraroczna córeczkę. Pierwsze dziecko straciłam w 22 tc a drugie w 7. Przyczyny nie poznałam. W końcu doczekałam się swojego szczęścia i mam nadzieję że teraz też będzie mi dane szczęśliwie urodzić. Jak na razie wszystko zapowiada się dobrze. Choć na początku miałam plamienia (w poprzedniej ciąży też plamiłam do 15 tc). Biorę duphaston i luteinę. Jestem już po 2 wizytach i słyszałam już serduszko ❤️ mam nadzieję że zostanę tu z wami😊
K&K, Audrey, Bąblinka, Kajucha95, Norka01, Caro, I am waiting for a miracle lubią tę wiadomość
-
K&K wrote:Super, cieszę się, że dziś same pozytywy na wizytach 😊 jutro ktoś wizytuje? Czy jestem jedyna.
Iskra 9.08 też mam kolejną wizytę więc nie będziesz sama 💪K&K, Wojcinka lubią tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Hekate42 wrote:Nieśmiało dołączam i ja, choć po poprzednich doświadczeniach mam duże obawy ( poronienie zatrzymane w 11 tc z łyżeczkowaniem 11.02.2021, a potem zaśniad częściowy).
Muszę jednak przezwyciężyć strach i próbuję wierzyć, że będzie dobrze.
Wczorajsza wizyta potwierdziła obecność zarodka CRL 2,1.
Czekam na dalszy rozwój sytuacji...
ja dzisiaj tez bylam na wizycie
maluszek ma 25mm i 9t2d widzialam jak machal lapkami i nozkamiKajucha95, Wojcinka, Maggy_88, Audrey, K&K, Norka01, I am waiting for a miracle lubią tę wiadomość
-
Boję się potwornie, baby, ale raz kozia smierć😂
Jak się teraz nie uda, to pewnie odpuszczę...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Ja 5 + 1 miałam bete 13 766, 00 i wczorajsza wizyta potwierdziła
1 zarodek.
Kurcze.. Ja jestem 6+3, beta 34170 i serducha nie było, zarodka też nie 😭 mam nadzieję, że to beznadziejny sprzęt NFZ.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Kurcze.. Ja jestem 6+3, beta 34170 i serducha nie było, zarodka też nie 😭 mam nadzieję, że to beznadziejny sprzęt NFZ.
Mnie już złapał stres przed jutrem i z tej okazji mdłościKsięgowa lubi tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Księgowa wrote:Kurcze.. Ja jestem 6+3, beta 34170 i serducha nie było, zarodka też nie 😭 mam nadzieję, że to beznadziejny sprzęt NFZ.
Coś zalecił dalej lekarz? -
nick nieaktualny
-
Wojcinka wrote:Będzie dobrze, może faktycznie kiepski sprzęt, to się często zdarza 🤞
Coś zalecił dalej lekarz?
Uparcie pytał, czy na pewno nie chce L4. Chyba 3 razy 🙈 kazał bardzo na siebie uważać, zgłosić się za tydzień. Przepisał profilaktycznie duphaston, ale nie będę go brała, bo mam w czwartek te wizytę u mojego gina już i niech on decyduje, bo zna mnie najlepiej.
Trzymam kciuki za wasze wizyty dziewczyny 🍀Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa lubi tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Norka01 wrote:Księgowa miałaś się niepotrzebnie nie martwić 😜 zarodek napewno jest tylko sprzęt słaby i nie wychwycił. W czwartek zobaczysz już z bijącym serduszkiem 😘
Witam nowe Mamy 😊
A no widzisz 🙈 taki chyba mój (albo nasz) los, że nie da się żyć w spokoju. A to chyba wszystko przez to, że mam teraz luz w pracy i mogę całymi dniami nic nie robić (choć pewnie gdyby było inaczej to lekarz upierałby się przy L4) 😂Norka01 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa, mi w podobnej sytuacji 4,5 roku temu gin kazała znowu zrobić betę i przyrost. W moim przypadku niestety beta wtedy już spadała ale ja tez miałam usg robione na bardzo nowoczesnym sprzęcie więc nadziei u mnie niestety nie było.
U Ciebie to faktycznie pewnie kwestia sprzętu, ale zawsze możesz rozważyć właśnie powtórkę bety przed kolejna wizyta .
Trzymam mocno kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2021, 07:49