❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny ☺Tyle dobrych wieści od Was dzisiaj! Bardzo się cieszę Wczoraj odebrałam drugi wynik bety jest 13053, dwa dni temu było 6113😊 więc przyrost jest🥰 Rok temu o tej porze drugi wynik bety złamał mi serducho... Bardzo się bałam powtórki... Dzisiaj jest 5t5d, USG mam dopiero 19.08, tak wyznaczyła mi gin. Zrobiłam już masę badań 🤦♀️ Do usg będę pewnie się martwić....Ściskam was ciepło!
Wojcinka, Kajucha95, Audrey, Maggy_88, Caro, Hekate42, Titanickova, Patrycja3791 lubią tę wiadomość
-
A ja mam pytanie z innej strony.kochacie sie teraz? Jesli tak to w prezerwatywie czy bez? Bo moj gin rok temu jakbylam w ciąży zakazał kochać się bez gumki. Czytalam ze nasienie zawiera enzymy przez które szyjkę się otwiera ale tak myślę co inni o tym mówią i czy w ogóle mowia?
-
Audrey wrote:A ja mam pytanie z innej strony.kochacie sie teraz? Jesli tak to w prezerwatywie czy bez? Bo moj gin rok temu jakbylam w ciąży zakazał kochać się bez gumki. Czytalam ze nasienie zawiera enzymy przez które szyjkę się otwiera ale tak myślę co inni o tym mówią i czy w ogóle mowia?
Zakaz 😅😅😅początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Audrey wrote:A ja mam pytanie z innej strony.kochacie sie teraz? Jesli tak to w prezerwatywie czy bez? Bo moj gin rok temu jakbylam w ciąży zakazał kochać się bez gumki. Czytalam ze nasienie zawiera enzymy przez które szyjkę się otwiera ale tak myślę co inni o tym mówią i czy w ogóle mowia?
Ja mam zakaz, ale ciąża trudna i zagrożona, więc dlatego.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
A teraz mamy ze tak powiem… time of my life 😂
Bez gumekKsięgowa lubi tę wiadomość
-
-
Hekate42 wrote:6 tc, jednorazowe - wczoraj wieczorem i dzisiaj rano.
Na IP z plamieniami nie przyjmują, tylko krwawienie.
Biorę Dupka, wiec liczę na to, ze będzie dobrze, mimo wszystko...
Na początku mogą się niby zdarzać...
Ja też plamiłam chyba w sumie 5 dni ale z przerwami ok 2.dniowymi. Po pierwszym dołożyli mi do luteiny duphatsonu a później po usg nie. Kazał się martwić... Jak to określił nie wszystko zmieniło się w doczesną i najprawdopodobniej stąd plamienie -
Ja mam od wczoraj tak suchą skórę wokół sutków, że wygląda jakby mi schodziła. Muszę kupić jakiś krem na to, macie może jakiś do polecania? Albo inny sposób na takie coś -
K&K wrote:My czekaliśmy do pierwszego USG, a teraz z powodu krwiaka też mamy zbytnio nie szaleć.
Ja mam od wczoraj tak suchą skórę wokół sutków, że wygląda jakby mi schodziła. Muszę kupić jakiś krem na to, macie może jakiś do polecania? Albo inny sposób na takie coś
Olej ze słodkich migdałów albo masło shea. Mam to samo. W ogóle mam wrażenie, że ostatnio zrobiła mi się mega sucha skóra.K&K lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dzień dobry dziewczyny witam się w pierwszym dniu mojego kolejnego tc! Już za 3 dni pierwsza wizyta, can't wait 🤞💗
Miłego dnia i weekendu wszystkim życzę 😘Kajucha95, Iskra444, Maggy_88, K&K, Titanickova, Norka01, Księgowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWraciłam od lekarza i jest ok, ciałko żółte się pojawiło i lada moment zarodek się pojawi, na następnej wizycie już będzie widać mam zrobić badania i umówić się na następną wizytę na za 2 tygodnie
Kajucha95, Titanickova, Księgowa, Norka01, Wojcinka, Audrey, Maggy_88 lubią tę wiadomość
-
U mnie straszne mdłości, przed śniadaniem był mega głód, który przemienił się w mdłości. Muszę chyba szybciej jeść sniadania, nigdy ich nie jadłam od razu po przebudzeniu. Ale jak dzidzia potrzebuje, to mama się dostosuje 🥰13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
babydust1 wrote:geneplanet.com ma wlasnie znizke 25% z kodem LATO-PLUS25
Ty robisz jak rozumiem?„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Kajucha95 wrote:U mnie straszne mdłości, przed śniadaniem był mega głód, który przemienił się w mdłości. Muszę chyba szybciej jeść sniadania, nigdy ich nie jadłam od razu po przebudzeniu. Ale jak dzidzia potrzebuje, to mama się dostosuje 🥰
Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/c226173031daa.jpg.html
Serdecznie pozdrawiamy z Krakowa ❤️ jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu w naszym ukochanym mieście ❤️
Tylko jest problem bo nie mogę dużo chodzić, dziś pospacerowaliśmy i czuję taki dziwny jakby usick w macicy, nie wiem czy to pęcherz czy co 😭 tylko podczas stania i chodzenia.