❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
K&K wrote:https://zapodaj.net/c226173031daa.jpg.html
Serdecznie pozdrawiamy z Krakowa ❤️ jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu w naszym ukochanym mieście ❤️
Tylko jest problem bo nie mogę dużo chodzić, dziś pospacerowaliśmy i czuję taki dziwny jakby usick w macicy, nie wiem czy to pęcherz czy co 😭 tylko podczas stania i chodzenia.
Gin mi powiedziała że taki ucisk może być przez zbyt duży wysiłek i jak mnie by bardzo ciągnęło to koniecznie nospe.
Wczoraj też tak miałam, bo poszliśmy na wycieczkę do świątyni wang, a tam jest kawałek pod górkę. Popołudnie i wieczór przeleżałam i dzisiaj było już ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2021, 23:11
K&K lubi tę wiadomość
-
K&K wrote:https://zapodaj.net/c226173031daa.jpg.html
Serdecznie pozdrawiamy z Krakowa ❤️ jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu w naszym ukochanym mieście ❤️
Tylko jest problem bo nie mogę dużo chodzić, dziś pospacerowaliśmy i czuję taki dziwny jakby usick w macicy, nie wiem czy to pęcherz czy co 😭 tylko podczas stania i chodzenia.
Kocham Kraków ❤️
Nie martw się, ja też tak mam. Nie mogę za dużo chodzić albo muszę robić odpoczynki, chodzić wolniej. Potem się kładę w domu i rozluźniam.K&K lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
babydust1 wrote:mi powiedzieli ze do konca sierpnia ale ponoc ktos inny sie pytal pozniej niz ja i odpowiedzieli ze do konca wrzesnia ... moze przedluzyli
Po wczorajszym sprzątaniu/ gotowaniu etc też miałam bardzo silne bóle podbrzusza😕„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
K&K a może do pęcherz? Ja mam czasem takie uczucie napierania na pęcherz mimo, że byłam w toalecie kilka minut temu. Chociaż podbrzusze też mnie czasem pobolewa. Jak już mnie to bardzo stresuje to biorę NoSpe. No i samych cudowności z okazji rocznicy ślubu ❤️ My mamy we wrześniu 6 ❤️ ale pewnie spędzimy już w domu hehe.
Kajucha95 dokładnie tak samo mam z głodem. Jak jem częściej, a małe porcje to jest ok. Ale jak doprowadzę do uczucia głodu to od razu przychodzą mdłości.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:K&K a może do pęcherz? Ja mam czasem takie uczucie napierania na pęcherz mimo, że byłam w toalecie kilka minut temu. Chociaż podbrzusze też mnie czasem pobolewa. Jak już mnie to bardzo stresuje to biorę NoSpe. No i samych cudowności z okazji rocznicy ślubu ❤️ My mamy we wrześniu 6 ❤️ ale pewnie spędzimy już w domu hehe.
Kajucha95 dokładnie tak samo mam z głodem. Jak jem częściej, a małe porcje to jest ok. Ale jak doprowadzę do uczucia głodu to od razu przychodzą mdłości.13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
nick nieaktualnyMnie też już mdłości męczą. Budzę się w nocy i mdli tak że nie mogę spać. Zjadłam trochę chrupkow kukurydzianych i pomogło ale tylko na chwilę. Nie chce też co chwilę jeść czegoś sycącego żeby nie przytyć za dużo 😐 w poprzedniej ciąży po takim częstym jedzeniu przybyło mi 3 kg w miesiąc 🤦
-
Norka01 wrote:Mnie też już mdłości męczą. Budzę się w nocy i mdli tak że nie mogę spać. Zjadłam trochę chrupkow kukurydzianych i pomogło ale tylko na chwilę. Nie chce też co chwilę jeść czegoś sycącego żeby nie przytyć za dużo 😐 w poprzedniej ciąży po takim częstym jedzeniu przybyło mi 3 kg w miesiąc 🤦
Malinowa98 lubi tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
-
Mnie lekkie mdłości biorą jak jestem głodna, później jak coś zjem też jeszcze chwilę trzymają ale już niedługo.
W poprzedniej ciąży pamiętam że na tym etapie bylo dużo gorzej ale biorąc pod uwagę jak się tamta ciąża zakończyła niech to będzie teraz dobry znakKajucha95, Malinowa98 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś zauważyłam na majtkach brązowe upławy ale na papierze nic nie było i nic mnie nie boli, miała któraś tak? Podobno to może być od tego że zarodek się zagnieżdża.. W sumie to by się zgadzało bo jak wczoraj byłam u gina to był pęcherzyk z ciałkiem żółtym bez zarodka i lekarz mówił że lada moment się zagnieździ. Oby to było to.. Dziś jest 6+3 tydzień z om
-
Paulinka1995 wrote:Dziś zauważyłam na majtkach brązowe upławy ale na papierze nic nie było i nic mnie nie boli, miała któraś tak? Podobno to może być od tego że zarodek się zagnieżdża.. W sumie to by się zgadzało bo jak wczoraj byłam u gina to był pęcherzyk z ciałkiem żółtym bez zarodka i lekarz mówił że lada moment się zagnieździ. Oby to było to.. Dziś jest 6+3 tydzień z om
Ale jak masz pęcherzyk z ciałkiem żółtym to znaczy, że już się zagnieździł a po kilku dniach pojawi się zarodek. Może to po badaniu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja podobnie jak Wy jak pochodzę za długo lub w słońcu to zaraz mi słabo i muszę odpoczywać. Wcześniej bolał mnie też brzuch.
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam brązowe plamienie przy poronieniu zatrzymanym... Zależy ile tego jest u Was, ale ja bym się pewnie zestresowała i pomyślała nad IP. Zrobią USG i pewnie będziecie spokojniejsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2021, 18:45
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja mialam dosłownie 2 razy na wkładce, mlecznobrazowy śluz, ilość bardzo mała. Ginekolog mi mówił, że mam jakąś wrażliwa tkankę na wejściu pochwy, która może być naruszona i wtedy coś plamić. Ale nie współżyliśmy z mężem, żeby coś naruszyc...13.07 ⏸️ 💕🤰🏼