❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hekate42 wrote:Super🙂
Ja zaczęłam lekko plamić - brązowe smugi i się boję😢 -
6 tc, jednorazowe - wczoraj wieczorem i dzisiaj rano.
Na IP z plamieniami nie przyjmują, tylko krwawienie.
Biorę Dupka, wiec liczę na to, ze będzie dobrze, mimo wszystko...
Na początku mogą się niby zdarzać...Titanickova, Norka01 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 wrote:6 tc, jednorazowe - wczoraj wieczorem i dzisiaj rano.
Na IP z plamieniami nie przyjmują, tylko krwawienie.
Biorę Dupka, wiec liczę na to, ze będzie dobrze, mimo wszystko...
Na początku mogą się niby zdarzać...
Jeśli brązowe to może coś się uszkodziło, jakieś naczynko. Odpocznij, poleż i obserwuj. Będzie dobrze 🥰 może to jednorazoweHashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Jestem dziewczynki, dziękuję za wsparcie. Wszystko jest w porządku, maluszek rośnie, bije mu serduszko.
Wita się z ciociami :
https://naforum.zapodaj.net/ef38df4c886e.jpg.html
Ojejku, wspaniałe takie zdjęcia oglądać 😁
Moja care tak jak przed ciaza - słabo… w pierwszej ciąży mi się bardzo poprawiła, ale teraz nadal mam mega mdłości i senność wiec wiem ze w ciąży jestem 😂
Księgowa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, melduje prawie 1,5cm bobasa. Przez chwilę słyszałam serduszko ale sprzęt baaaardzo slabej jakości i zupełnie nic nie widac. Nie wiem jak lekarz i tam bicie serca 😯
Co do cery, mi poprawiła się mega, i paznokcie też twardsze.
Norka01, Maggy_88, Iskra444, Patrycja3791, MamaMagda89, Bąblinka, K&K, Titanickova, Księgowa, Caro, Kajucha95, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Dołączam się chyba do Waszych wieczornych wzdec.
Nie wiem czy faktycznie tak jest, ale mój facet mówi, że ta ciąża jest o wiele cięższa niż pierwsza i to dopiero początek, a strach pomyśleć co będzie potem. Zaczęło mnie mdlić w czasie jazdy samochodem i tylko wtedy. Też tak macie? -
nick nieaktualny
-
Ja mam takie wzdęcia ze brzuch mi rośnie do rozmiarów 14tc z pierwszej ciąży 😂🙈
Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
Maggy_88 wrote:Axon gratulacje 😊
Byłaś w Medicover? Myślałam, że tam mają dobry sprzęt. Waham się czy prowadzić ciążę u mojej lekarki w Medicover czy prywatnie...A sprzęt i jakość ma dla mnie znaczenie. -
My zawsze chcieliśmy parke z mężem, mamy córkę urodzoną w zeszłym roku. Ale szczerze? Teraz mnie to nie obchodzi, co będzie to będzie, ma być zdrowe i tyle ❤
Ja jestem na macierzyńskim, kończy mi się 15.09 wiec na wizycie u gin biorę od razu chorobowe. -
Ja zawsze marzyłam o córce i już nawet wmówiłam sobie,że na pewno będzie córka 🤦♀️ jak urośnie ptaszek to będzie zdziwienie 🤭😅 ważne by było zdrowe🙂
-
Hekate powiem Ci, że z mojej strony ja bym panikowała przy jakimkolwiek plamieniu. Zawsze na IP możesz powiedzieć, że była też krew gdyby nie chcieli Ci przyjąć. Chyba, że masz możliwość dostać się do swojego gina. Trzymam kciuki, żeby skończyło się na strachu ❤️
Axon najważniejsze, że wiesz, że wszystko jest ok 🙂 Niech Fasolka zdrowo rośnie ❤️
Księgowa cudowny Maluszek!! Cieszę się, że wszystko jest dobrze ❤️
Maggy ale Ci zazdroszczę! Jestem team #karkonoszewsercunosze ❤️🙂🙂 Uwielbiam! z Małżem byliśmy tak kilka razy, z Małą jak miała 10msc w chuście i w zeszłym roku już w typowym nosidle górskim. Zawsze zaliczamy Śnieżkę i Samotnie. Punkt obowiązkowy 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2021, 06:43
Maggy_88, Axon, Księgowa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro, dziękuję - dziś już jest dobrze.
USG zrobię kontrolnie w przyszłym tygodniu.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Audrey wrote:My zawsze chcieliśmy parke z mężem, mamy córkę urodzoną w zeszłym roku. Ale szczerze? Teraz mnie to nie obchodzi, co będzie to będzie, ma być zdrowe i tyle ❤
Ja jestem na macierzyńskim, kończy mi się 15.09 wiec na wizycie u gin biorę od razu chorobowe.
Ja z kolei mam wychowawczy do konca roku. Myślicie, ze warto przerwac urlop i wziac zwolnienie? Nie powiem kasa by sie przydala, tylko tez nie chce miec problemow. -
Marbella wrote:Ja z kolei mam wychowawczy do konca roku. Myślicie, ze warto przerwac urlop i wziac zwolnienie? Nie powiem kasa by sie przydala, tylko tez nie chce miec problemow.
-
Axon wrote:A wiecie jak to jest ze zgłoszeniem w pracy? Trzeba jakieś zaświadczenie mieć dla HR? Od lekarza czy położnej? Tak szybko ta wizyta przeleciała, że zapomniałam zapytać lekarza..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2021, 10:22
-
Marbella, ja bym szła na chorobowe, zawsze większa kasa. Trzeba trochę w życiu być "cwanym". Poinformuj w pracy o sytuacji i tyle jesteśmy kobietami, mamy prawo. Jeśli Mas umowę, to nie będziesz miała problemów, pracodawca nie może Cie zwolnić. A opinia się nie przejmuj13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙