Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane, moze założymy taką tajna grupę na fejsie. Troche sie juz znamy a ja jak wchodze na forum raz dziennie to nie daje rade czytac wszystkiego. Na fejsie bylabym regularnie...
Ktos, cos ? 😘😘😘
2019
10.07 - beta HCG - 36
13.07 - beta HCG - 146
17.07 - beta HCG - 1208
19.07 - beta HCG - 2738
25.07 - USG - pęcherzyk, z cialkiem żółtym i CRL 4.3 bez serduszka
01.08 - USG - CRL 1.02 mamy ❤
08.03.2020 - zdrowa córka ♥️
-
White Innocent wrote:Olalasz są teorie wg których z FHR płodu można zgadywać płeć. Podobno dziewczynkom serduszka biją szybciej możemy sprawdzić za parę tygodni
Ja poszłam dziś do Lidla też przez Was. Wróciłam z dwoma parami jeansów, leginsami i bluzką. W sumie mam z poprzedniej ciąży trochę rzeczy, ale akurat jeansy miałam tylko jedne wygodne, a te są super i za taką cenę
Morwa bardzo, bardzo mi przykro. Takie rzeczy nie powinny się dziać. Mocno przytulam i trzymam kciuki za Wasze starania. Daj znać za jakiś czas co u Was
Ja też mam jakieś głupie przeczucie, że coś jest nie tak. Staram się odpychać to od siebie, ale odetchnę dopiero po wizycie 30ego...
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
nick nieaktualnyGuuu wrote:Kochane, moze założymy taką tajna grupę na fejsie. Troche sie juz znamy a ja jak wchodze na forum raz dziennie to nie daje rade czytac wszystkiego. Na fejsie bylabym regularnie...
Ktos, cos ? 😘😘😘Guuu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
White Innocent ja mam córe a serduszko biło jakoś koło 140, czyli powinien być chyba chłopak według tej teorii, tak? Chociaż chłopczyca straszna
Ja tam dziewczyny plamię cały czas odkąd trafiłam do szpitala z krwotokiem, ale doszłam do wniosku, że nie będę się tym przejmować i już. W pierwszej ciąży też długi plamiłam i wszystko było dobrze. Trochę optymizmu chcę tu zobaczyć, dziewczyny!!!
Guuu, może i fb byłby lepszy, bo tu ciężko nadrobić czasem, zwłaszcza z telefonu. Byleby to nie był zbiorowy czat na mesendżerze, bo te powiadomienia mnie do szłu doprowadzą
Która to powiedziała, że największe mdłości są między 8 a 11 tc?! u mnie dziż 10+1, więc jest szansa, że za niedługo poczuję się jak człowiek!!! Jeah!
talku, Majowa_nadzieja lubią tę wiadomość
-
Guuu wrote:Kochane, moze założymy taką tajna grupę na fejsie. Troche sie juz znamy a ja jak wchodze na forum raz dziennie to nie daje rade czytac wszystkiego. Na fejsie bylabym regularnie...
Ktos, cos ? 😘😘😘
Sylwia a to nie jakieś.gastryczne ? Ja mam całkiem płaski kurde nic a nic dzidiz nie widacWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 19:37
Guuu lubi tę wiadomość
-
Peggie wrote:White Innocent ja mam córe a serduszko biło jakoś koło 140, czyli powinien być chyba chłopak według tej teorii, tak? Chociaż chłopczyca straszna
Ja tam dziewczyny plamię cały czas odkąd trafiłam do szpitala z krwotokiem, ale doszłam do wniosku, że nie będę się tym przejmować i już. W pierwszej ciąży też długi plamiłam i wszystko było dobrze. Trochę optymizmu chcę tu zobaczyć, dziewczyny!!!
Guuu, może i fb byłby lepszy, bo tu ciężko nadrobić czasem, zwłaszcza z telefonu. Byleby to nie był zbiorowy czat na mesendżerze, bo te powiadomienia mnie do szłu doprowadzą
Która to powiedziała, że największe mdłości są między 8 a 11 tc?! u mnie dziż 10+1, więc jest szansa, że za niedługo poczuję się jak człowiek!!! Jeah!
Peggie, ja to powiedziałam, ale też sama siebie pocieszam i skreślam kartki w kalendarzu 😂
Do kiedy zostajesz w szpitalu? Bardzo dobrze, że jesteś takiej dobrej myśli. To jest bardzo ważne -
talku wrote:No to bardzo dobre wiadomości.
Jest pęcherzyk, jest ciało. Za trzy tygodnie będzie serducho 💕 bądź dobrej myśli
Tak, ja wiem, że dobre. To po prostu takie dziwne uczucie. Sama nie wiem. Mdłości osłabły,nie mam żadnych innych objawów (chociaż wiem, że one wcale a wcale nie świadczą o zdrowej ciąży ). Normalnie nie poszłabym tak szybko na wizytę, szłabym koło 8 tc żeby już na pewno było serduszko. Ale urlop mojej gin, pozniej nasz urlop i jakoś to tak wyszło.
Olalasz wrote:O. Nie wiedziałam. A 170 to szybko? Bo ja czuje, ze to dziewczynka.
Tak, to szybko chociaż ja miałam na pierwszej wizycie 155, później 160 i też mam córkę. To tak z przymrużeniem oka piszę o tych metodach na zgadywanie płci
Co do fb to dla mnie to jeszcze za szybko na kwietniówkach przeszłyśmy jak dzieci miały ponad rok dopiero i jest spokoKaty lubi tę wiadomość
-
Mam tak samo! Mój mąż mi mówi, ze może to spożywcza. Ale ja póki co schudłam 1kg, a brzuch coraz bardziej wystaje.
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Ja tez schudłam 2 kg. Mdłości mam, i... biegunki ;/ no moze noe biegunki ale 1 kupa nadprogramowa o nieznanej godzinie serduszko 147 i lekarz stwierdzil ze szybko bije. Norma niby 110-160.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 19:02
-
Auricomka wrote:Tak bo cesarkę robią w skończonym 38 czyli 38+0, ale on trwa od 37+1 . A kryterium cesarki ejst skończony 38i dlatgeo chyba ? Ja to tak rozumiem że Nikodemka kończy 8tydzien a wchodzi w 9 ale możliwe że coś pokłóciłam, moja aplikacja pokazuje że ja jestem w 11czyli mam skończony 10ale trwa 11. Ten tydzień od zapłodnienia to 0+.... A jest pierwszym tygodniem. Tak ja to rozumiem ale już sama niemwiem
-
nick nieaktualny
-
Auricomka wrote:Wybacz bezpośredniość ale skąd plamisz ? Bo jak z odbytu to może masz xylaczki?
Z pochwy. Nie z odbytu...16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
nick nieaktualnyTez mam wydety spuchnięty. To nie przypadkiem wina proga ze tak wydyma?
Ja tan liczę skończone tygodnie, czyli jak mi suwak i apka pokazują 8+3 to dla mnie jestem ósmy tydzień. To samo liczą u mojego lekarza, w labie i w szpitalu. Ale no niektórzy wola liczyć zaczęte.