Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iriiska wez jutro fotkę. Ale to musi być superowy widok dwa bobasy na raz. 😍
To jutro tez będzie emocjonujący dzień. Kciuki trzymam za wszystkie jutro wizytujace.
Ja do dziś brałam tylko kwas foliowy. Od jutra mam już zestaw witaminiriiska, Olalasz, Majowa_nadzieja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majowa_nadzieja wrote:Kto jutro prenatalne ma razem ze mną? Na którą godzinę macie ? Ja na 16.30... dziś byłam oddać krew na pappa.... denerwujecie się? Ja mam stresa strasznego, nawet nie przed tym że coś będzie nie tak tylko że lekarz który będzie robił mi usg to straszny gbur i prostak... Ale bardzo dobry specjalista... zbyt wiele się od niego nie dowiem pewnie... Ale ważne że dostanę opis usg i żeby wynikało że jest wszystko w porządku.
Majowa_nadzieja lubi tę wiadomość
-
Dziś miałam wizytę i przy okazji usg. Wiek z usg zgadza się z tym z OM czyli 11+2
Szkrab ma już 4,5 cm 😍 tętno 164. Na początku spał, później się obudził i zaczął wierzgac rączkami i nóżkami. Co za widok ❤️
Usg prenatalne za 2 tyg
Wrzucam zdjęcie ale mało wyraźne
https://naforum.zapodaj.net/c8d6447e2c86.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 19:52
Agulkowa, iriiska, syllwia91, Olalasz, Majowa_nadzieja lubią tę wiadomość
-
Katy wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace jutro 😘
Ja zazywam Duphavit Pregna i chyba przy nim zostane do konca tylko dokupie Magnez :p
Ja mam ten sam zestaw. Rano duphavit a na wieczor magnez 😁Katy lubi tę wiadomość
polip, puste jajo płodowe, zespół Ashermana 2016/17
niedoczynność tarczycy, mutacja genu protrombiny 20210 i /MTHFR
histero/ laparo - 16.07.2018 - jajowody drożne, 3x IUI - nie udana
02.2019 - ivf Artvimed, krótki protokół ( pobrano 21 komórek, 8 zamrożonych, 2 zarodki )
22.03 - crio ;(
06.2019 - ivf na ❄komórki się nie rozmroziły, crio blastki 333
7dpt 43, 9dpt 106, 28dpt ❤
15.02.2020 Sara 👣 2990g, 53cm -
Mia przecież od razu widać bejbika na zdjęciu. Wyraźne i to bardzo. Tylko bejbik nieśmiały bo się zasłania
Ja sobie zamówiłam właśnie na wish bluzkę do zaznaczenia tygodni ciąży. Chce robić co tydzień zdjęcie... Później widać jak bardzo się ciało zmieniaMia ❤️ lubi tę wiadomość
-
Agulkowa wrote:Mia przecież od razu widać bejbika na zdjęciu. Wyraźne i to bardzo. Tylko bejbik nieśmiały bo się zasłania
Ja sobie zamówiłam właśnie na wish bluzkę do zaznaczenia tygodni ciąży. Chce robić co tydzień zdjęcie... Później widać jak bardzo się ciało zmienia
Wrzuć linka do tej koszulki. Super pomysłAgulkowa lubi tę wiadomość
-
Mia piękna fota 😀 Ja mam wizytę w piątek i bardzo się denerwuję bo to dla mnie takie nierealne jakoś dziwnie🤔 dalej tak naprawdę nie wiem który to tydzień niby @ pjutro 13 a usg ostatnie 11 🤨 dziwnie jakoś poprzednie ciąże to co do dnia wiedziałam kiedy owu była bo był monitoring a tu niespodzianka
Mia ❤️ lubi tę wiadomość
-
ann2224 wrote:Mia piękna fota 😀 Ja mam wizytę w piątek i bardzo się denerwuję bo to dla mnie takie nierealne jakoś dziwnie🤔 dalej tak naprawdę nie wiem który to tydzień niby @ pjutro 13 a usg ostatnie 11 🤨 dziwnie jakoś poprzednie ciąże to co do dnia wiedziałam kiedy owu była bo był monitoring a tu niespodzianka