Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny Mi teoretycznie termin wypada na 5 marca, to moja pierwsza ciąża o która starałam się prawie dwa lata, jestem mega szczęśliwa i nawet nie dopuszczam do myśli ze coś mogłoby być nie tak w środę robiłam bete, ponieważ i tak musiałam zrobić morfologię (niezależnie od ciąży) i 6 dni po spodziewanym okresie moja beta wynosiła 11 640,04 wiec wszystko okej, dzisiaj powtórzyłam i czekam do poniedziałku na wynik na wizytę umowie się pewnie na 16 lub 17 lipca bo mój ginekolog 15ego wraca z urlopu
Katy, Beti82, Rusałka06, Cecylia, Monna lubią tę wiadomość
-
Ja rano się obudziłam taka osłabiona że szok. Jakbym miała zaraz być chora. Nic mi się nie chciało.. śniadanie zjadłam z trudem. Wczoraj wieczorem biegunka. Ale jak polezalam chwilę po śniadaniu (chwilę do 13 ) to było ki już lepiej chociaż z głodu mnie zaczęło mdlic. Ogólnie Cycki bolą okropnie. I teraz wieczorem miałam skurcz brzucha taki jak na okres. I to tyle. Zaczęłam czuć dziś mocniej zapachy. Szczególnie śmierdzących ludzi w biedronce. A jak reszta marcówek? 😘16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Witam... To i ja do Was dołączam, 4t1dz. Termin porodu 14.03.2020
Mamy już córkę, która w październiku skończy 4 lata.
Jeszcze jej nic nie powiedziałam, ale jak zapytałam czy chciała by mieć siostrę lub brata... odpowiedziała nieMonna, Foto_Anna lubią tę wiadomość
[*] 27.09.2014 (8tc) -
Katy wrote:Ja dzisiaj mialam biegunkę rano, w pierwszej ciazy na początku tez mialam wiec sie nie martwie tym poki co :p Zazywacie juz jakies witaminy? Ja kupiłam jakis Symvital mama :p
Jak ja bym chciala moc polezec do 13...😂
Ja kupiłam sobie Femibion natal 1. Biorę jedną tab. Duphastonu wieczorem bo brałam od owulacji z powodu krótkiej fazy lutealna i boję się tak całkiem odstawić bez zgody lekarza.
Mój stary w robocie to leżałam do 13 ale później wstałam ogarnęłam obiad i zaczęłam sprzątać bo wszędzie się kocie kłaki walały16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
Wejdz w ustawienia, społeczność i w miejscu na podpis wklej link
Majowa_nadzieja bralam Femibion w pierwszej ciazy
U mnie wszedzie psia siersc :p
Natalia85, jak juz sie dzidzia urodzi to na pewno bedzie milosc Ja wole brac cos z zelazem bo niedawno robilam morfologie i mialam prawie na granicy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 20:38
-
Ja narazie tylko folik dzisiaj cały dzień przeleżałam ale nie wiem czy to kwestia tego ze jestem w ciąży czy dlatego ze po prostu miałam taka możliwość no i pogoda taka deszczowa tez sprzyjała nic nierobieniu narazie jedyne objawy to bol brzucha i jajników i tak na przemian co jakiś czas mnie łapie na chwilkę oraz lekkie zawroty głowy
Lola. lubi tę wiadomość
-
Ja też się boję mówić wcześniej ale z drugiej strony nie chce zakładać najgorszego... I chyba za jakieś 2 tygodnie powiemy rodzicom.. bo czemu ma być źle? musi być dobrze:)
Ja jestem z Torunia woj. Kujawsko-Pomorskie:)Cecylia lubi tę wiadomość
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
Cześć Dziewczyny!
Ja na świeżo! Właśnie zrobiłam test i pozytyw Termin jakoś na 14 marca. Hmm... Zestresowałam się :o Jak robiłam test to ręcę mi sie trzęsły. Nagle tysiące wątpliwości
Mam 32 latach, 3,5 roczną córkę i mieszkamy w Szwecji.
Miłej niedzieliKaty, Majowa_nadzieja, Monna lubią tę wiadomość
-
Ja z Krakowa :p
Ja poki co powiedzialam siostrze i przyjaciolce, a narzeczony swojej mamie :p Z reszta rodziny poczekamy jeszcze troche, mojej mamie nie mowie na razie bo ona nie dotrzyma tajemnicy na pewno...
Moj synek raczej dopoki nie zobaczy rodzeństwa nie bedzie rozumial, ze je bedzie miał:p
Dorjana, czyli masz juz dwojke dzieciakow?
Witamy KolendrAMajowa_nadzieja lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam ze ja nie wiedzę w to ze mówienie komuś może mieć wpływ na ciąże, dlatego u mnie osoby którym mowie zawsze o wszystkim czyli rodzice i rodzeństwo już wiedza wiem, ze nawet gdyby coś poszło nie tak to chciałabym żeby o tym wiedzieli, bo potrzebowałabym dużo wsparcia ale na 100% będzie dobrze i nie biorę innej opcji pod uwagę z reszta rodziny i przyjaciółmi wstrzymujemy się do czasu aż zobaczymy serduszko... czy tylko mi czas do wizyty u lekarza tak bardzo się dłuży? w przyszły weekend mam wesele przyjaciół, jakieś pomysł co mogę wymyślić żeby uzasadnić swoją abstynencje? Jeszcze siedzimy odrazu przy młodych wiec muszę przygotować sobie usprawiedliwienie opcja ze kieruje samochodem odpada- sala za blisko domu xD
Dorjana, Katy, Monna lubią tę wiadomość