Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwszą betę w 13 dpo miałam 154,27 mIU/ml a po 48h 473,10.
Z objawów ból piersi i wrażliwe bolące sutki, bóle podbrzusza jak na miesiączkę, senność i zmęczenie, ogromny apetyt ale głównie na owoce, mdłości od rana i jak jestem głodna, czuję się jakbym miała zaraz być chora , no i od wczoraj doszły ból krzyża i pachwin. Trochę się uzbierało.
Auricomka beta piękna ! na pewno wszystko jest i będzie dobrze
ja jutro mam wizytę.. to będzie mój 5t2d Myślicie, że zobaczę już serduszko?Auricomka lubi tę wiadomość
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Ja się nie mogę doczekać wizyty uu ginekologa.
Bardzo bym chciała wiedzieć czy serduszko bije czy dzidzia się rozwija prawidłowo
To czekanie jest najgorsze...
Mam zarezerwowaną wizytę w przyszłym tygodniu ale myślę że to jeszcze za wcześnie na serduszko... przynajmniej za 2 tygodnie bym musiała się umówić...
Ale ta niewiadoma ?? u mnie ucichły wszelkie objawy... totalnie nie czuje tej ciążyMajowa_nadzieja lubi tę wiadomość
-
U mnie mdłości rano i czasem w ciągu dnia, bolące sutki i zmęczenie. A i napady głodu ale nie bardzo mam ochotę coś jeść. W pierwszej ciąży nie miałam prawie wcale objawów, lekkie mdłości koło 8-10 tygodnia. Mam nadzieje ze w tej ciąży nie będzie jakiś ekstremów bo ciężko ogarniać przy małej zwłaszcza jak Mąż wyjeżdża (tak jak teraz - myślałam dziś rano ze umrę jak musiałam ogarnąć córkę, siebie do pracy, a czułam się jak zombi...).
Tez nie mogę się doczekać wizyty i usg... jestem umówiona na poniedziałek, myślicie ze to za wcześnie? To będzie 6t2d.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, przywitam się Początkowo dołączyłam do wątku na luty. Według OM termin wypadałby na 28 lutego, natomiast po dzisiejszym USG ciąża okazuje się młodsza. Miałam opóźnioną owu w tym cyklu, więc zapewne stąd ciąża nieco młodsza.
Także chętnie dołączę do marcowych mam Do Was będzie mi chyba bliżej jednak.Kolejne USG za 3 tygodnie więc myślę ze wtedy będzie już znany bardziej szczegółowo wiek ciąży. Na ten moment ocena na około 5tc. -
To ja z objawami też się dołączę . Chcę mi się często jeść ale część pokarmów mnei odrzuca. Generalnie obecnie najbezpieczniej mam z owocami. Borówki jagody maliny bardzo mam na nie ochotę. Z mięsem różnie bywa i intensywne przyprawy nie bardzo znoszę. Piersi takie są tkliwe jestem jakaś chwiejna emocjonalnie i senna. Dzisiaj miałam rano jakieś takie ekscesy vrzuszne
Majowa_nadzieja lubi tę wiadomość
-
Auricomka wrote:To ja z objawami też się dołączę . Chcę mi się często jeść ale część pokarmów mnei odrzuca. Generalnie obecnie najbezpieczniej mam z owocami. Borówki jagody maliny bardzo mam na nie ochotę. Z mięsem różnie bywa i intensywne przyprawy nie bardzo znoszę. Piersi takie są tkliwe jestem jakaś chwiejna emocjonalnie i senna. Dzisiaj miałam rano jakieś takie ekscesy vrzuszne
Majowa_nadzieja lubi tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:Mam dokładnie to samo z owocami, szczególnie rano kiedy czuje ze jestem głodna ale kompletnie na nic nie kam ochoty jak za długo nie jem to zaczyna mnie odrazu mdlić, no i dzisiaj tradycyjnie ciągniecie w brzuchu a teraz bój jak przed okresem, piersi cały czas obolałe no i mogę spac bez limitów xD wizytę mam przyspieszona na piątek bo beta przyrasta mi trochę wolniej (zamiast 66%\48h mam 53%\48h - 11640 a po 48h 17785) mam jednak ogromna nadzieje ze skoro są objawy, nie mam żadnych plamień i ogólnie czuje się dobrze to znaczy ze groszek siedzi na swoim miejscu i nigdzie się nie wybiera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 23:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Imari wrote:Cześć byłam wczoraj na wizycie 6+2 zarodek 5mm z serduszkiem;))) termin mam na 1.03. Nadal z nieśmiałością poproszę o wpis na listę
cudownie że już jest serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2019, 10:10
Imari, meetme lubią tę wiadomość