Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba nie jest normalna
"napadlam" rano na Lidla i taki efekt, wszystko x2 😱
Ale kurcze, piękne są te ciuszkiświetna bawełna, polecam szczególnie pajace.
Agulkowa, Natalia05, kate2friend, talku, Gratka, syllwia91, Katy, Olalasz lubią tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUIcb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
nick nieaktualnyMajowa_nadzieja wrote:Dziewczyny A wy też dostałyście skierowanie na badania MoM AFP ? Dostałam na środowej wizycie, że mam zrobić za 2 tygodnie.
Oo nigdy nie mialam tego badania? Mieszkasz w kraju anglojezycznym?
W pierwszej ciazy poczulam ruchy jakos w 17 tc, takie plywanie rybki. Z Emilka tego nigdy nie czulam, od razu byly male kopniaczki w 19 tc. Duzo zalezy tez od temperamentu dziecka, pierwsza corka ciagle skakala a nastepne spokojne. Z Emi mialam czesto schize ze nie czuje ruchow wtedy robilam tak samo jak dziewczyny, albo pukalam jej do brzucha i odpukala 😀
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a powiedzcie jak jest z jakością tych ubranek z Lidla po praniu? Bo ja kiedyś kupowałam dla córki bluzki była super jakość bo 100% bawełna ale po praniu często rosły w szerz a na długość się kurczyły. I teraz już z 5 lat nie kupowałam... Chętnie bym też kupiła bo są fajne i cena też dobra.
-
Ciuszki w było bardzo dużo, trzy kosze ale też i tłum. Tych najmniejszych (50-56) musiałam długo szukać i chyba było ich najmniej. Dla moich to będą pewnie na 2-3 miesiąc, na początek będę szukać czegoś poniżej 50.
Z ciążowych są dwie bluzki ale mi jakoś średnio się podobały.
To się cieszę że Was skusiłam 😁
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUIcb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
iriiska wrote:
Coś gorzej się dzisiaj czuję. Spać nie mogłam nad ranem. I mega słabo mi się zrobiło w tym sklepie. Zaczęłam się rozbierać do rosołu.iriiska lubi tę wiadomość
-
Ja w Lidlu dzisiaj kupuje tylko dla starszego dziecia :p
Co do ruchow to ja czuje codziennie, ale tylko wieczorem
Dla pierwszego dziecka kupowałam 56 do szpitala bo wiedzialam, ze duzy nie bedzie, a i tak plywal we wszystkich xd Teraz tez zaczne od 56 -
Radość z kupowania jest ogromna! Szczególnie pewnie dla pierwszych dzieciaczków
jak tak dalej pójdzie to mój M. będzie mi musiał karty pozabierać
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUIcb
nick nieaktualnyTeż za chwilę jadę do Lidla. Kolejny dzień się kłóce z mężem.... Boże jak on mnie denerwuje! Jak tak dalej pójdzie to będę samotna matka ale spokojna.... Wkurza mnie wszysrko.... Sprzątam ostatni pokój,nie odkurzam nie myje podłóg tylko zabieram się i jadę. A jutro wesele... W poniedziałek wizyta potem poprawiny także zapowiadaja się ciekawe dni
-
Sylwia, ja też się kłócę z chłopem! Też mnie wkurza. Nawet powiedziałam do Stasinka, że jakoś sobie damy radę bez ojca jak nas nie będzie chciał i będzie tak ciągle wkurzał...
Ja też zrobiłam zakupy w Lidlu ale same body i pajace. Jakoś te dresiki wydają mi się mało praktyczne dla maluszka. Ale może się nie znam 😉
I jedziemy na Westerplatte. Nie byliśmy tam 20 lat.syllwia91 lubi tę wiadomość
-
Karola0255 wrote:Dziewczyny, ale mnie zgaga męczy a nic takiego nie spożywałam co mogło by ją spowodować. Dziś zaczęłam 2 trymestr
Ja w pierwszej ciąży miałam straszna zgagę, na koniec to aż wymiotowałam od niej 🤮 mam nadzieję, że teraz już tak nie będzie...
Dziewczyny świetne te ciuszki i gratuluję łowów... Ciekawe czy u nas w Lidlu też jest ta oferta... -
nick nieaktualnytalku wrote:Sylwia, ja też się kłócę z chłopem! Też mnie wkurza. Nawet powiedziałam do Stasinka, że jakoś sobie damy radę bez ojca jak nas nie będzie chciał i będzie tak ciągle wkurzał...
Ja też zrobiłam zakupy w Lidlu ale same body i pajace. Jakoś te dresiki wydają mi się mało praktyczne dla maluszka. Ale może się nie znam 😉
I jedziemy na Westerplatte. Nie byliśmy tam 20 lat. -
nick nieaktualnyDziewczyny pierwsze dziecko to zawsze jakby sprawdzian dla zwiazku, nawet super zgrane pary moga miec problemy, do tego hormony dochodza itd Trzeba sie troche przywyczaic bo po porodzie nie bedzie latwiej
Samotnego macierzynstwa nie polecam
talku, amethyst lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia05 wrote:Dziewczyny pierwsze dziecko to zawsze jakby sprawdzian dla zwiazku, nawet super zgrane pary moga miec problemy, do tego hormony dochodza itd Trzeba sie troche przywyczaic bo po porodzie nie bedzie latwiej
Samotnego macierzynstwa nie polecam