Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sucharek85 wrote:Jakiekolwiek płynny na pusty zoładek to jeszcze gorzej 😥
Mam w domu właśnie te gumy pregna Vomi, bo zostały mi z poczatku ciaży.
Zastanawiam sie na tym syropkiem ? Czy on mi pozniej nie wybije wysokiego cukru we krwi ? Chyba lepsze beda te tabletki o ktorych pisze sweetmalenka 🙂
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
Macie juz linea negra? Bo ja wlasnie zauwazylam, ze mam dosc wyrazna.
Caly czas siedzi mi w glowie, ze cos jest nie tak. Juz sama nie wiem czy mam bardziej niz zwykle napiety brzuch, czy po prostu za mocno sie na nim skupiam. -
Nikodemka wrote:Macie juz linea negra? Bo ja wlasnie zauwazylam, ze mam dosc wyrazna.
Caly czas siedzi mi w glowie, ze cos jest nie tak. Juz sama nie wiem czy mam bardziej niz zwykle napiety brzuch, czy po prostu za mocno sie na nim skupiam.
Nie mam. Ale nie wyczekuje jakoś bo średnio mi się ona podoba 😉
Ja też mam dość napięty brzuch. Tak już chyba będzie teraz. Czuje że jest dość twardy. Nawet M zwrócił na to uwagę.
Kochana, bądź dobrej myśli choć wiem że to trudne 😘
Za to mam chyba jakaś infekcję układu moczowego... Odebrałam wyniki moczu i mam dużo limfocytów i wysokie pH. Miałyście kiedyś tak?
Dopiero w poniedziałek wizyta i nie wiem czy coś mogę/powinnam brać do tego czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 19:37
-
Talku kup sobie suszona żurawine i najlepiej sok z żurawiny. Powinno szybko przejść.
Brzuch też mam napięty cały czas. Także normalne.
Byłam dziś o kupić córkę bo po lecie wszystko za male... Od razu kupiłam sobie jeszcze jedną parę spodni ciążowych i pierwszy zakup dla malucha zrobiony ( za namową córki) 🙂
talku, Katy, iriiska lubią tę wiadomość
-
Agulkowa - gdzie kupujesz stacjonarnie spodnie ciążowe? Nie moge nigdzie znaleźć, nie ma w hm, c&a. Tylko online
-
Ja nie mam jeszcze linea negra :p
Dzieki dziewczyny za rady odnośnie sposobów na przeziebienieMam nadzieje, ze szybko mi przejdzie..
Ja mam juz caly worek ubranek od siostry (czesc do mnie wróciła) wiec musze tylko przeglądnac zeby wiedziec co mam, a co trzeba dokupic xd Wiekszosc jest bardziej pod chlopca wiec jak bedzie dziewczynka nie bedzie w rozu chodzic na poczatku 😂Agulkowa lubi tę wiadomość
-
Czyli moja krecha bedzie pewnie ciemna jak nie wiem co -_- Spodziewalam sie tego. Mam ciemna karnacje, sklonnosc do przebarwien, blizn, plam itd...
-
Agulkowa wrote:Z c&a . Super jakość i dobra cena 😉
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
nick nieaktualnyOj ja tam mysle ze kazda plec ma swoje zalety a wybrac nie mozna wiec mozna jedynie sie cieszyc z tego co jest
Ja nie bylam rozczarowana ze mam trzy corki, fajne sa dziewczynki mamy super kontakt, wspolne tematy zakupy pozniej bedzie kawka jakies wypdy do spa 😀 Uwazam ze mam duzo latwiej z nimi niz moja mama z moimi bracmi 😏
A propos plci to rodzinną burzą mózgów wybralismy imiona, bedzie Vivien albo Henry 😊White Innocent, amethyst, Agulkowa, Gratka, syllwia91, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny