Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh, zainstalowałam tę apkę Ciąża+ i poklikałam sobie imiona, po czym pokazalam mężowi, przekonana, że żadne mu się nie spodoba
ale o dziwo jedno się spodobało. Więc jak będzie dziewczynka to będzie Tola
Ale że mam silne przeczucie na chłopaka to nadal pozostaje bezimiennytalku, Makt lubią tę wiadomość
-
Natalia85 - moj maz ma na imie Hubert
Uwielbiam to imie, mozna je zdrabniac na 100 sposobow. Nawet myslalam o juniorze, ale maz nie chcial :d
-
Faceci nie lubią konkurencji, ja od zawsze kochałam imię Adam, miłość do Mickiewicza zobowiązuje. No i od 20 lat planowałam, że mój ewentualny syn będzie tak miał na imię. No i trafił się mąż Adam - i cholera, nici wyszły z planów, bo stwierdził gad, że nie chce dwóch Adamów w domu. 😂 Dobrze, że teraz będzie córka, to problemów z imieniem żadnych.
-
Ja już po wizycie. Z maluszkiem wszystko dobrze waży już około 210 g. Lekarz mowi, że spory chłopak rośnie. Zwiększył mi dawkę magnezu, sprawdził Blizne po CC , szyjka ok . Dostałam skierowanie na polowkowe więc jutro muszę dzwonić i się umówić. Do niego teraz dopiero 5.11.
Nikodemka, Olalasz, talku, amethyst, Natalia05, White Innocent, Mia ❤️, Katy, kate2friend lubią tę wiadomość
-
Agulkowa - swietnie
Chyba naprawde spory chlopak z niego, bo jest tydzien starszy od mojego, a u mnie 148g
Agulkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amethyst wrote:Faceci nie lubią konkurencji, ja od zawsze kochałam imię Adam, miłość do Mickiewicza zobowiązuje. No i od 20 lat planowałam, że mój ewentualny syn będzie tak miał na imię. No i trafił się mąż Adam - i cholera, nici wyszły z planów, bo stwierdził gad, że nie chce dwóch Adamów w domu. 😂 Dobrze, że teraz będzie córka, to problemów z imieniem żadnych.
U nas Adam jest na pierwszym miejscu dla chłopaka, ale tak bez przekonania -
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:Agulkowa duzy ten Twój synus ja ciąża starsza a dzieć mniej waży. Ale to tak też ta wagę się +/- interpretuje z tego co wiem?
Nikodemko a co lekarz mówił na wyniki?
Wiesz co u mnie na początku wychodziło 2 tygodnie różnicy między terminem z miesiączki a USG. Później różnica się zmniejszyła ale i tak zostawił lekarz termin z USG . Więc może stąd ta duża wagasyllwia91 lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś na zajęciach jogi w ciąży. Cudownie było, polecam
dawno się tak nie zrelaksowana. I prowadząca co chwila dawała jakieś wskazówki do porodu, a ze chciałabym rodzic teraz naturalnie (pierwsze było cc) to bardzo przydatne info. Zwłaszcza ze nie będę już chodzic na szkole rodzenia, a nic już nie pamietam z tych zajęć o porodzie
Poza tym czuje się super. W ogóle nie czuje jakbym była wciąż przez co często w ogóle o tym fakcie zapominam. Tylko niestety kg idą do górymam już 5-6kg na plusie i jestem przerażona. W poprzedniej ciąży miałam na plusie 1.5kg na tym etapie a w efekcie przytyłam i tak 17kg!!! Masakra. Od niedziele wdrożyłam postanowienie zero słodyczy i nie obżerać się na noc ale już sama nie wiem bo teraz budzę się w nocy głodna i nie mogę usnąć dopóki nie zjem kromki chleba.
-
amethyst wrote:Faceci nie lubią konkurencji, ja od zawsze kochałam imię Adam, miłość do Mickiewicza zobowiązuje. No i od 20 lat planowałam, że mój ewentualny syn będzie tak miał na imię. No i trafił się mąż Adam - i cholera, nici wyszły z planów, bo stwierdził gad, że nie chce dwóch Adamów w domu. 😂 Dobrze, że teraz będzie córka, to problemów z imieniem żadnych.
Hihi, mój za to jak usłyszał ze synuś bedzie miał imię jak tatuś, był dumny jak paw hihihh
[*] 27.09.2014 (8tc)