Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez nie czytam. Omijam wszystkie posty o poronieniach. Strasznie zle to na mnie dziala, a nie chce wprowadzac sie w stres. Niestety prawda jest taka, ze nie damy rady miec pod kontrola wszystkiego...
Agulkowa, talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:No właśnie to jest najgorsze ze nie mamy wpływu na większość 😔
Wooow jak ja bym chciała zeby tak mi falowal!
Sylwia jeszcze trochę to po kształcie brzucha będziesz widzieć co za część ciała się ukazała 🤣
Ja też nie czytam. Z doświadczenia wiem, że nie na wszystko mamy wpływ, pomimo, że robimy wszystko aby złego uniknąć. Także trzeba myśleć pozytywnie, nie szukać sobie problemów. Jest dobrze i każda z nas za parę miesięcy urodzi zdrowego, różowego bobasa. Tego trzeba się trzymać 💪syllwia91, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już serio intensywnie czuje ruchy obojętnie czy przy pępku czy nisko. Mąż mój od dwóch tygodni ponad czuje... Teraz już widać przez brzuch.
Muszę z lekarzem porozmawiać czy ten termin zostanie taki bo ciąża od 8 tc wychodzi wieksza o około tydzień a tu cesarkę robią tak 4-5 dni wcześniej.... Więc trochę bez sensu jeśli zacznę rodzić przed planowanym CC....
-
Katy wrote:A teraz widze, przez chwile nie widzialam :p u mnie sie przesunal :p
Dzis rowna polowa 20+0, o 16.20 mam polowkowe xd
Trzymam kciuki !daj znać po ;)I pochwal się foteczką z usg:P
Katy lubi tę wiadomość
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Ja czasem czuje kopniaczki. A czasem takie rytmiczne odbijanie, jakby miał czkawkę
syllwia91 lubi tę wiadomość
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Kurcze, a mnie troche dziwi, ze nie czuje ruchow nic a nic, nawet zadnego bulgotania, przelewania itp, a mam te wybrzuszenia na brzuchu w zaleznosci od tego jak maly sie ulozy. Myslalam, ze bede czula te dwie rzeczy jednoczesnie, a okazuje sie, ze nie