Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kate2friend wrote:Agulkowa to mega drogi tem fotelik bo 950zl z baza znalazlam na necie. To mowisz ze taki bylby najbezpieczniejszy?
-
nick nieaktualnyAgulkowa myślałam nad tym bebetto ale ponoć jest ciężki i to jego duży minus a ja jednak chce coś lżejszego i żeby spacerówka się składała razem ze stelażem.
Ja fotelik nie wiem jaki wezmę, pojadę gdzieś gdzie się znają i niech doradza, ja w swoim aucie mam isofix ale u męża nie ma więc nie wiem jak to można rozwiązać -
Dziewczyny dopadło mnie zatrucie pokarmowe
internety mówią, że może to być poważne i groźne dla dziecka, w zależności od rodzaju patogenu, który je wywołał. Miałyście podobną sytuację? Nie wiem czy jechać na IP, czy kupić coś w aptece i przeczekać. Obawiam się, że na IP będę siedziała kilka godzin z innymi chorymi, a dostanę coś przeciwwymiotnego i elektrolity.
-
nick nieaktualny
-
Coleen ja nie miałam w ciąży takiego zatrucia. Ale normalnie jak pojedziesz na IP to zazwyczaj kończy się to elektrolitami. Może spróbuj najpierw kupić coś sama i zobacz za parę godzin jak to się potoczy. Pij duzo, żeby było co ewentualnie zwracać.
-
Coleen wrote:Dziewczyny dopadło mnie zatrucie pokarmowe
internety mówią, że może to być poważne i groźne dla dziecka, w zależności od rodzaju patogenu, który je wywołał. Miałyście podobną sytuację? Nie wiem czy jechać na IP, czy kupić coś w aptece i przeczekać. Obawiam się, że na IP będę siedziała kilka godzin z innymi chorymi, a dostanę coś przeciwwymiotnego i elektrolity.
Ja wracam z usg. Mamy 307 gram kobitkizdjec z usg srednio bo wykrecila sie twarzą do wewnatrz
.kate2friend, Agulkowa, syllwia91, Katy, White Innocent, Natalia05, talku, Mia ❤️ lubią tę wiadomość
-
Sweetmalenka to duza juz kobitka a ktory u Ciebie dzisiaj tydzien?
2021.05.05 crio blastki 4BB
5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
2021.10.03 usg ważę 700g❤
2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc
Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
-
Ja po połówkowych. Synuś idealnie rozmiarami pasuje do tygodnia czyli 19t5d. Całe usg fikał, ale dał się ładnie pomierzyć. Na 3d dotykał twarzy, machał rączkami i nózkami, a nawet w pewnym momencie odwrócił się do nas plecami. Waży 317g.
White Innocent, amethyst, Gratka, Nikodemka, iriiska, Katy, talku, Agulkowa, vanilia120, Jejku, Mia ❤️, syllwia91, KolendrA, kate2friend lubią tę wiadomość
23.03.2015-aniołek 9tc
22.03.2020-widzimy się na świecie 💕
Synek 💙💙💙 -
Coleen - ja mialam w ciazy zatrucie/wirusa czy cokolwiek to bylo juz dwa razy i teraz tez cos mi jest. W szpitalu powiedzieli mi, ze infekcje jelitowe nie maja wplywu na plod, bo rozwijaja sie tylko w jelitach. Mysle, ze z zatruciem jest podobnie...
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak jest u Was z sluzem? Nie biorę luteiny a mam dużo.... Dzisiaj dostałam zawału... Wstałam a za chwilę majtki dwie mokre plamy... Lecę do łazienki i taki kremowy biały śluz taki inny, zrobiłam test ph wyszedł ok więc chyba nie wody?!🙀
-
Sylwia - mnie tez straszy moj sluz. Czasem mam duzo wodnistego, przezroczystego i wrazenie jakbym popuscila
Ale chyba tak ma byc...
Za mna straszna noc. Nie wiem czy mialam atak rwy kulszowej czy to po prostu mega bol krzyza promieniujacy do nogi, w kazdym nie spalam przez kilka godzin. Teraz niby jest lepiej, ale czuje jeszcze ten bol -
nick nieaktualny
-
Jest ryzyko zsikania się jest zabawa 🤣
Ja to mam najgorzej jak chce mi się kaszlnac lub kichnąć.... Nogi trzeba zaciskać bo inaczej będzie plama... Dobrze, że to po ciąży przechodzi.
Mnie ostatnio męczą skurcze nóg. .. w nocy aż mnie budzą. Strasznie to boli a biorę magnez 2x1 tblsyllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Coleen - ja mialam w ciazy zatrucie/wirusa czy cokolwiek to bylo juz dwa razy i teraz tez cos mi jest. W szpitalu powiedzieli mi, ze infekcje jelitowe nie maja wplywu na plod, bo rozwijaja sie tylko w jelitach. Mysle, ze z zatruciem jest podobnie...
No niekoniecznie, zalezy czym jest spowodowana infekcja. Adenowirusy lataja sobie wszedzie i wywoluja od inf zoladkowo-jelitowych do inf drog oddechowych po oczy itd
Agulkowa to malo bierzesz tego magnezu. A jaki masz?
Omg te sluzy nienawidze tego... W ostatniej to tak mnie zalewalo ze nie moglam nawet leginsow nosic 🤦♀️