Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulkowa, wózek u nas bugaboo donkey, mimo ceny wygrywa w rankingu tych bliźniaczych gigantów
jak oglądaliśmy inne spacerówki to one potrafią ważyć nawet 25kg.
Agulkowa, Natalia05 lubią tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUIcb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
iriiska wrote:Agulkowa, wózek u nas bugaboo donkey, mimo ceny wygrywa w rankingu tych bliźniaczych gigantów
jak oglądaliśmy inne spacerówki to one potrafią ważyć nawet 25kg.
-
nick nieaktualny
-
Agulkowa wrote:E No teraz z ciekawości looknelam na niego to różnica w wadze duża. Także nie dziwię się, że na niego postawiliscie 🙂 a który kolor?
Natalia, właśnie cena używanych też jest straszna i powiem szczerze, że zdecydowaliśmy się na ten wózek między innymi dlatego, że potem bez problemu go w dobrej cenie sprzedamyobserwowałam trochę ofert na olx i znikają jak świeże bułeczki.
I jeśli kupować to polecam sklep emaluszek (Otwock i Warszawa) na hasło targi jest 15% rabatu - rozdawali takie kupony na targach mamaville ale od nas kuponu nie chcieli, hasło że byliśmy na targach wystarczyło
Jeszcze któraś z Was pytała o promocje, to w osiem gwiazdek jest fotelik besafe 0-13 plus fotelik następny(do 4 kg) i jak się kupi oba to baza do nich jest za 1zl.Agulkowa lubi tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUIcb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam pytanie do mam gdzie bedzie mala różnica wieku między dziecmi-nie boicie sie ze nie dacie rady? Ja dzisiaj jakies załamanie przechodzę... boje sie o wszystko-spacery, sen obu dzieci i w domu... i jes zcze nie mówiąc o 7 latce. Moj 1,5 roczniak jest bardzo ze mna związany , często marudny, i krzykliwy i nie moge nic w domu praktycznie zrobić wiec jak to bedzie z niemowlakiem? Chyba jakis kryzys mam... niby teściowa mowi ze chętnie bedzie "zlobkiem" dla Gabrysia tzn. Rano moj partner odwozac corke do szkoly z odwiezie tez jego do niej, a ja na spokojnie sobie odbiore corke i wejde po niego... ale kurcze same wiecie jak to jest...
-
nick nieaktualny
-
Marcela, ja tak samo 😂 Na slub nam tesciowa zrobila to te co zostały zjadlam ja xd
Sweetmalenka, tez sie boje coraz bardziej im blizej porodu, ze nie dam rady..Moj mąż pracuje na nocki wiec wtedy nie mam co na niego liczyc, przed poludniem odsypia wiec ja nie bede miala kiedy spac za bardzo jesli nocki beda kiepskie..Jeszcze nie odstawilam synka od cycka, mialam to zrobic do 20 tygodnia i teraz bedzie ciezej pewnie...
Ta grupa na fb cos upadla albo mnie nie chca xdWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 22:07
-
nick nieaktualnyKaty mnie tez nie chca 😀
Tez sie boje, dodatkowo nie wiem co z tym zdrowiem wiec mam dodatkowa panike ze operacje lekk szpitale a jak nie to napewno kolki, niespanie po nocach i darcie sie 😀 Chociaz nadal licze naiwnie ze czwarte tez bedzie easy baby ☺️ A jak nie to trudno, jakos damy rade nie ma co sie na zapas martwic. Od czwartku mam kose z nastarsza corka bo sie obrazila ze na obiad byl ryz z warzywami i ostentacyjnie teraz gloduje i sie nie odzywa 🤣 Takze z duzymi tez nie ma latwo hahaha -
Katy mnie też na FB nie chcą.dalej brak akceptacji... Więc chyba adminy olały sprawę... Może ktoś utworzy nową grupę dla nas wszystkich?
Ja też jak już jem galaretę to na bogato jadę z octem. Chyba w tygodniu trochę zrobię... W ogóle to jak ja w tym roku czekam na święta... Te wszystkie potrawy będzie można jeść bez oporu... Na wszystko mam ochotę 😆😋 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny