Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupilam torbe z BabyOno, taka dedykowana do wozka z mnostwem przegrodek i jestem z niej mega zadowolona. Zaplacilam chyba troche ponad 80 zl, jest bardzo pojemna.
Spakuje w nia malego do szpitala i maz na pewno sie odnajdzie
Nie radze sobie juz ze zgaga... Nie moge przez to normalnie jesc i spac. Jesli ma tak byc az do konca to chyba oszaleje. -
słonykarmel wrote:bummy, ja chyba też w 60 będę prać, bo mam program ubranka dziecięce i dzisiaj sprawdzałam to tylko 60 stopni tam jest, mam nadzieję, że porządnie wypłukuje proszki itd, a ruchy rzeczywiście zawsze miał słabe, tylko teraz trzeba będzie je liczyć chyba i tu będzie ciężko
Hm a jak sie niby liczy te ruchy? Przecież to dziecko moze miec np senny dzien i malo co sie ruszać. Ja bardziej skupiam sie na tym czy przez kilka godzin sie poruszyła a nie jak czesto... -
Nikodemka wrote:Ja kupilam torbe z BabyOno, taka dedykowana do wozka z mnostwem przegrodek i jestem z niej mega zadowolona. Zaplacilam chyba troche ponad 80 zl, jest bardzo pojemna.
Spakuje w nia malego do szpitala i maz na pewno sie odnajdzie
Nie radze sobie juz ze zgaga... Nie moge przez to normalnie jesc i spac. Jesli ma tak byc az do konca to chyba oszaleje.
-
A ja się jutro mam położyć na patologie ciąży. Już nie mam siły tego komentować szerzej. Wczoraj siedziałam na izbie żeby mi powiedzieli, że mam przyjechać dziś. Dzisiaj siedziałam jeszcze dłużej tylko po to, żeby mi powiedzieli, że ten dział szybkiej diagnostyki, na który mam skierowanie nie działa nadal i jutro mam przyjechać z rzeczami i na oddziale mi zrobią badania. A nie można było powiedzieć tego wczoraj? Teoretycznie jutro badania i w czwartek do domu, ale jak widzę jak to wygląda to spakuje się na dwa dni. Tak czy siak ja w piątek wychodzę, czy mnie wypiszą czy na żądanie, bo nie mam zamiaru się tam kisić przez weekend skoro to miała być tylko konsultacja na zasadzie, żebym była już pod ich opieką i miała łatwiej jeśli chodzi o przyjęcie do porodu + żebym nie musiała co tydzień bulić za prywatne usg kontrolujące ilość wód...
Ushio lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, mi minęła zgaga jak brzuch troche opadl przed porodem wiec moze u Ciebie tez tak bedzie Łącze sie w bolu, mnie najbardziej meczy w nocy
Natalia, kurcze niedobrze z ta waga, oby to jednak byla jakas pomyłka:p
Ja dzisiaj w koncu kupuje komode i rozpakuje rzeczy z pudełka z Gemini bo nie mialam gdzie je wsadzic xd Jeszcze jedno lub dwa prania i bede gotowa:p Znalazłam sklep, w ktorym kupie gondole i dostawke, tylko musze sie tam przejechac sprawdzic czy na pewno bedzie pasowac do naszego wozka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 15:12
-
White Innocent wrote:Wielowodzie, ale nie jakieś patologiczne, na razie AFI 27 przy normie 20-25. Więc póki co częstsze kontrole.
Za każdym razem zadziwia mnie sposób w jaki działa nasz NFZ...
Mam nadzieję że szybko Ci zrobią badania i już w czwartek będziesz w domku!
@Katy, na jaką komodę się zdecydowałaś?
Trochę prywaty... czuję się dzisiaj jakbym miała zaraz zemdleć... Mdli mnie strasznie i kręci mi się w głowie. Totalna niemoc, na zakupy spożywcze chyba wyślę męża samego chociaż to jest ostatnio moja "ulubiona atrakcja" -
Natalia tak jak dziewczyny piszą mi też się wydaje że to bardzo mało prawdopodobne żeby kompletnie nic nie przyrosla jak ostatnio było w normie, tylko ja bym sobie darowala pójście do innego gina jak masz w piątek znowu, sądzę że młody nieogarniety lekarz źle zmierzył po prostu
Ushio mi się wydaje że torba jednak dużo praktyczniejsza będzie do szpitala niż walizka
Ja dzisiaj też wizytowalam, Nina ma już 2280g😍 no i co ważne obrocila się na główkę więc jestem przeszczesliwa i wysyłam dobra energię tym którym dzisiaj jej trochę brakuje! 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 15:47
Mia ❤️, syllwia91, Elo, bummy, Nikodemka, Agulkowa, Natalia05, Dorjana, Gratka, kate2friend lubią tę wiadomość
-
Inka wow który to centyl? Jesteśmy na tym samym etapie ciazy i trudno by mi bylo uwierzyć ze moja tez tyle ma
Ja rano mialam sile 4h bylam poza domem, ale odkąd wrocilam tez totalna niemoc.. niby drzemie ale nie moge zasnąć. Próbuje tez spakować torbę do szpitala tak wstępnie. -
Bummy no właśnie mój gin mi nie podaje centyli więc tak dokładnie nie wiem, ale widzę w tych siatkach internetowych, że 50 centyl to 2162g dla 33 tygodnia, więc coś koło tego jest, sama się w sumie zdziwiłam, bo liczyłam, że będzie koło 1900-2000g. Dobrze, że ładnie rośnie bo u mnie na wadze już 59kg czyli +12kg
bummy lubi tę wiadomość
-
Ushio wrote:Za każdym razem zadziwia mnie sposób w jaki działa nasz NFZ...
Mam nadzieję że szybko Ci zrobią badania i już w czwartek będziesz w domku!
@Katy, na jaką komodę się zdecydowałaś?
Trochę prywaty... czuję się dzisiaj jakbym miała zaraz zemdleć... Mdli mnie strasznie i kręci mi się w głowie. Totalna niemoc, na zakupy spożywcze chyba wyślę męża samego chociaż to jest ostatnio moja "ulubiona atrakcja"
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️