Marcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Julka21 wrote:Ediii91 a tobie coś wyszło na prenatalnych jeśli chodzi o płeć? Jak się czujesz?22.08.2023 - prenatalne, dziewczynka❤️ 6.7cm
20.07.2023 - pierwsza wizyta- 1.23cm i bijące serduszko❤️
25.06.23 - dwie kreseczki
17.02.22 - bijące serduszko i 1cm małego człowieka
20.07.2023 - pierwsza wizyta- 1.23cm i bijące serduszko❤️
25.06.23 - dwie kreseczki
17.02.22 - bijące serduszko i 1cm małego człowieka
My przez weekend byliśmy u teściów i jestem totalnie zmęczona. 🙈 Dzisiaj rano nie wstałam do pracy i zrobiłam sobie dzień wolny. Powiedzieliśmy w ogóle wczoraj rodzicom jednym i drugim i moi to aż się popłakali z radości 😳 Co najśmieszniejsze, ich reakcja tak wzruszyla mojego narzeczonego, że aż sam miał łzy w oczach 😅
A dzisiaj pogoda fatalna, ale właśnie jedziemy wybierać rośliny do ogródka A jak Wasze samopoczucie? 🙈Ediii91 lubi tę wiadomość
-
Julka21 wrote:Ediii91 czy wlasnie zaczęłyśmy 2 trymestr? Który ma być podobno lepszy . Mama ma się lepiej czuć . Bo ja od rana mam zjazd energii. A poranne mdlosci nie ustępują.
Ja tez weszłam w drugi trymestr, są mdłości, jest ciągła senność…. A tak liczyłam ze to już koniec 😄
Dzisiaj czas na moja wizytę. Trzymajcie kciuki. Dziś tez niby ma być wynik nifty. Mam nadzieje ze to tylko formalność28.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
kwiecień/maj/czerwiec kolejne starania
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
Jagaja wrote:Ja tez weszłam w drugi trymestr, są mdłości, jest ciągła senność…. A tak liczyłam ze to już koniec 😄
Dzisiaj czas na moja wizytę. Trzymajcie kciuki. Dziś tez niby ma być wynik nifty. Mam nadzieje ze to tylko formalność
Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści!♥️ Powodzenia i trzymamy kciuki!Jagaja lubi tę wiadomość
-
Wszystko jest dobrze, nifty nic niepokojącego nie wykazało. Dzidzia rośnie jak na drożdżach! I uwaga, będzie chłopiec!
Tak się cieszę! Jeszcze tylko w poniedziałek prenatalne i można odetchnąć.Ediii91 lubi tę wiadomość
28.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
Jagaja wrote:Wszystko jest dobrze, nifty nic niepokojącego nie wykazało. Dzidzia rośnie jak na drożdżach! I uwaga, będzie chłopiec!
Tak się cieszę! Jeszcze tylko w poniedziałek prenatalne i można odetchnąć. -
Julka21 wrote:Super ze wszystko ok. A w który to już tc u Ciebie?
12+228.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
Jagaja wrote:Wszystko jest dobrze, nifty nic niepokojącego nie wykazało. Dzidzia rośnie jak na drożdżach! I uwaga, będzie chłopiec!
Tak się cieszę! Jeszcze tylko w poniedziałek prenatalne i można odetchnąć.
Ale super! Bardzo się ciesze, że masz już ten stres za sobą i że dzidzią wszystko dobrze!♥️♥️♥️
Daj też oczywiście znać jak po prenatalnych
Już bym chciała mieć to za sobą, a tu jeszcze dwa tygodnie 🥹 -
Mimisia wrote:Ale super! Bardzo się ciesze, że masz już ten stres za sobą i że dzidzią wszystko dobrze!♥️♥️♥️
Już bym chciała mieć to za sobą, a tu jeszcze dwa tygodnie 🥹 -
Julka21 wrote:Zobaczysz ze szybko minie tę 2 tyg. Zanim się oglądniesz juz bd pisać ze wszystko dobrze u Ciebie . Jak się czujesz? Wogole bardzo mały ruch na tym naszym forum. Chyba że tak mało mam rodzi w marcu .
Mam taką nadzieję, że szybko zleci
Ja się generalnie czuje bardzo dobrze. Jedyne, co mi doskwiera tak naprawdę to lekki zmęczenie i spowolnione trawienie, przez co się bardzo czuję taka ciężka i mnie kręci w żołądku. Ale jakbym ogółem miała określić to mnie bardzo oszczędza, zwłaszcza jak czytam jak Wy się biedule męczycie z tymi wymiotami i mdłosciami🥹
U Ciebie nastąpiła jakakolwiek poprawa? -
Mimisia wrote:Mam taką nadzieję, że szybko zleci
Ja się generalnie czuje bardzo dobrze. Jedyne, co mi doskwiera tak naprawdę to lekki zmęczenie i spowolnione trawienie, przez co się bardzo czuję taka ciężka i mnie kręci w żołądku. Ale jakbym ogółem miała określić to mnie bardzo oszczędza, zwłaszcza jak czytam jak Wy się biedule męczycie z tymi wymiotami i mdłosciami🥹
U Ciebie nastąpiła jakakolwiek poprawa?Ediii91 lubi tę wiadomość
-
Mimisia wrote:Ale super! Bardzo się ciesze, że masz już ten stres za sobą i że dzidzią wszystko dobrze!♥️♥️♥️
Już bym chciała mieć to za sobą, a tu jeszcze dwa tygodnie 🥹
Dziękuję
Czekanie w tym wszystkim jest najgorsze! Ale z pewnością szybko zleci28.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
Tak się cieszę! Jeszcze tylko w poniedziałek prenatalne i można odetchnąć.
Cudowne wieści:) oby tylko takie były:)
Ja w piątek prenatalne więc w czwartek już stres będzie. -
Julka21 wrote:Tak . Jak wlasnie weszłam w 2 trymestr wieczory są znośne juz tak nie muli mnie tylko lekko. Ale rano to mdłości mam . Kręci mi się w głowie. Mam nadzieję że będzie już tylko lepiej.
Z każdym tygodniem pewnie będzie lepiej, ale już do tego czasu to się i tak porządnie wymęczyłaś🥹 -
Mimisia wrote:Z każdym tygodniem pewnie będzie lepiej, ale już do tego czasu to się i tak porządnie wymęczyłaś🥹
Ediii91 lubi tę wiadomość
-
Julka21 wrote:Od 6 tc wymiotuje non stop. Teraz muszę jakos się wziasc w garść bo popołudniami jestem sama z córką. Dobrze ze Ciebie oszczędziło. Ediii tez się w sumie dobrze czuje. Wróżę u was chłopaków
A próbowałaś z tym imbirem? Mi ginekolog na mocne mdlosci przepisał lek Xonvea, ale na szczęście nie musiałam go wykupywać. Może jednak sprawdzi się u Ciebie?
Wszyscy wróżą mi chłopaka, aż sama jestem ciekawa, czy to się sprawdzi