Marcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z tymi mdlosciami trochę lepiej, najgorzej jest o dziwo wieczorami, po kolacji. I ten ciągły kwas w buzi od dosłownie wszystkiego!!!
Ja mam wizytę we wtorek, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, trochę się martwię bo cos mi brzuszek nie rośnie 😀Lilly95 lubi tę wiadomość
28.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
kwiecień/maj/czerwiec kolejne starania
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
ma_karon07 wrote:Mnie dopadło przeziębienie.. Także odpoczywam i staram się kurować
W poniedziałek wizyta i trochę się stresuję. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok..
A Wy dziewczyny jak się macie ?
Jagaja wrote:U mnie z tymi mdlosciami trochę lepiej, najgorzej jest o dziwo wieczorami, po kolacji. I ten ciągły kwas w buzi od dosłownie wszystkiego!!!
Ja mam wizytę we wtorek, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, trochę się martwię bo cos mi brzuszek nie rośnie 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2023, 19:02
Ja 31, on 34
marzec 2021 - start starań
wrzesień 2022 - HBA 32%
[suple: astaksantyna, NAC, selen, koenzym Q10, kwasy DHA, EPA, wit. D3, wit. E, wit. C, cynk, kwas foliowy]
3 x cykle stymulowane ❌
styczeń 2023 - HBA 63%
3 x IUI ❌
czerwiec 2023 - HBA ??? są naturalne ⏸️
02.08.2023 r. - 💙 zarodek + serduszko
20.03.2024 r. - chłopak
-
Ediii91 wrote:Dziewczyny jak się macie?
Mimisia jak się czujesz? Czy masz juz wyniki z Nifty?
Dziękuję, że pytasz
Dzisiaj odebraliśmy wyniki i spodziewamy się ZDROWEGO synka. Uczucie i ulga nie do opisania.Emi88, ma_karon07, Ediii91, Lilly95 lubią tę wiadomość
-
Mimisia wrote:Dziękuję, że pytasz
Dzisiaj odebraliśmy wyniki i spodziewamy się ZDROWEGO synka. Uczucie i ulga nie do opisania. -
Julka21 wrote:Wypatrywałam od Ciebie wiadomości o kilku dni . Dajesz nadzieję na szczęśliwe zakończenie również i u mnie. Widzisz pappa to tylko statystyka i tak wiele innych chorób nie wykrywa. Dzis świętuj kochana i gratuluje synka. ❤️❤️❤️
Kochana, u mnie ryzyko było bardzo wysokie bo 1:31, także jestem najlepszym przykładem na to, że nawet tak paskudny wynik może mieć happy end
Bardzo Ci dziękuję za wiadomość ♥️ Mam nadzieję, że i u Ciebie wszystko zakończy się dobrze 😘 -
Mimisia wrote:Kochana, u mnie ryzyko było bardzo wysokie bo 1:31, także jestem najlepszym przykładem na to, że nawet tak paskudny wynik może mieć happy end
Bardzo Ci dziękuję za wiadomość ♥️ Mam nadzieję, że i u Ciebie wszystko zakończy się dobrze 😘 -
Julka21 wrote:Dziękuję Ci kochana za tą wiadomość. Mam nadzieję że będziemy się wspierać. Nudnej ciąży. Jak się czujesz?
Ja wiem jak bardzo potrzebowałam wsparcia w tym momencie, dlatego jeśli masz tylko jakieś wątpliwości bądź pytania, które chciałabyś zadać niepublicznie to pisz mi wiadomość prywatną
Ja się czuje bardzo dobrze. Od początku w sumie nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, a do tego jeszcze dobry stan psychiczny sprawia, że naprawdę nie mam na co narzekać -
Mimisia wrote:Ja wiem jak bardzo potrzebowałam wsparcia w tym momencie, dlatego jeśli masz tylko jakieś wątpliwości bądź pytania, które chciałabyś zadać niepublicznie to pisz mi wiadomość prywatną
Ja się czuje bardzo dobrze. Od początku w sumie nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, a do tego jeszcze dobry stan psychiczny sprawia, że naprawdę nie mam na co narzekać -
Mimisia wrote:Dziękuję, że pytasz
Dzisiaj odebraliśmy wyniki i spodziewamy się ZDROWEGO synka. Uczucie i ulga nie do opisania.
Teraz trzymam mocne kciuki za Julkę aby i u niej wszystko było dobrze, musi być!22.08.2023 - prenatalne, dziewczynka❤️ 6.7cm
20.07.2023 - pierwsza wizyta- 1.23cm i bijące serduszko❤️
25.06.23 - dwie kreseczki
17.02.22 - bijące serduszko i 1cm małego człowieka
Chciałabym do Was dołączyć 🙂 obecnie jestem w 13+5 tc, wstępny termin porodu to 25 marca 2023. Mam 35 lat i jest to moja pierwsza ciąża, ale z dość uporczywymi mdłościami, przez co nie pozwala mi zbytnio cieszyć się stanem błogosławionym ( jak to inni mówią 😉). Póki co to błagam, aby te mdłości minęły lub choć trochę zelżały, bo fizycznie i przede wszystkim psychicznie mnie wykonaczaja. Od 8 tyg biorę Xonvea, początkowo max dawka, ale już jestem na min dawce, bo by mnie wykończyły finansowo te leki.
Dużo zdrowia Wam życzę 🙂22.08.2023 - prenatalne, dziewczynka❤️ 6.7cm
Ja mam wizytę we wtorek, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, trochę się martwię bo cos mi brzuszek nie rośnie 😀22.08.2023 - prenatalne, dziewczynka❤️ 6.7cm
Ediii91 wrote:Jejuniuuu ale się cieszę!!! Wspaniałe wieści, nie mogło być inaczej😍❤️❤️ tak jak kiedyś pisałyśmy, te wyniki pappa z krwi to jakaś porażka jest i tylko zamęt wprowadzają. Dobrze, że zdecydowałaś się na nifty, masz teraz spokojna głowę i możesz wkoncu zacząć cieszyć się ciaza😍 gratulacje synusia🫶 u nas raczej córka xD
Teraz trzymam mocne kciuki za Julkę aby i u niej wszystko było dobrze, musi być!
U nas lekarz mocno obstawiał za córka też😂 Ale badania z DNA pokazały, że jednak chłopak🙈
A już przeglądałam te śliczne sukieneczki hahah.
Oj, ta pappa to jest dziadostwo jakich mało i strachu niejednej babce napędziło. W drugiej ciazy, jeśli będzie, to juz na pewno sie na nie nie zdecyduje 🙃
-
Jagaja wrote:U mnie z tymi mdlosciami trochę lepiej, najgorzej jest o dziwo wieczorami, po kolacji. I ten ciągły kwas w buzi od dosłownie wszystkiego!!!
Ja mam wizytę we wtorek, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, trochę się martwię bo cos mi brzuszek nie rośnie 😀
Daj znać jak po wizycie ♥️
Ja już do Was dołączam znowu na stałe. Nie ukrywam, ze jak czekałam na wyniki to unikałam tematów ciążowych jak ognia 🙈 -
Ediii91 wrote:Jejuniuuu ale się cieszę!!! Wspaniałe wieści, nie mogło być inaczej😍❤️❤️ tak jak kiedyś pisałyśmy, te wyniki pappa z krwi to jakaś porażka jest i tylko zamęt wprowadzają. Dobrze, że zdecydowałaś się na nifty, masz teraz spokojna głowę i możesz wkoncu zacząć cieszyć się ciaza😍 gratulacje synusia🫶 u nas raczej córka xD
Teraz trzymam mocne kciuki za Julkę aby i u niej wszystko było dobrze, musi być!