MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia_ wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy macie lub miałyście w poprzednich ciazach takie dziwne uklucia w szyjce? dziwne mi się to trochę wydaje od wczoraj wieczora to mam, myślałam że przez noc mi przejdzie ale ciągle kłuje ;/
Ja czasami mam uczucie jakbym coś w środku miała i że za chwile wypadnie.
Abby wydaje mi że daty wizyt to całkiem fajny pomysł, bedziemy miały świadomość ktora kiedy idzie do gin itd.Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
misia_ wrote:Uf to dobrze że nie jestem sama.
I dobrze że są na wątku też doświadczone mamuśki
Ja na razie z waga stoję, ale startuje z lekka niedowaga więc przydało by się trochę przybrać
Nie martw się, przybierzesz
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
m@rtynka wrote:Hej.
Dzisiaj byłam zrobić badania. Umówiłam się od razu na następną wizytę 3.08. Chyba pierwszy raz w życiu tak mnie bolało pobieranie krwi -
misia_ wrote:Ja jak za pierwszym razem poszłam bete robić to tak mi krew leciala że musiałam się wrócić po drugi wacik,ale podobno w ciąży się tak rozrzedza i ból też bardziej czuć
Oj z bólem się zgadzam
Ja w pierwszej ciąży miałam mega gęstą
mama:
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Z tym pobieraniem krwi to jest masakra jednak. U mnie przy pierwszej becie pani się aż 2 razy wbijala bo nie trafiła do dobrej zyly.
Nawet mi nie mów
Mnie już ciary biorą na myśl o kolejnych pobieraniach...
mama:
-
Hej dziewczyny!
Jestem.... i mam nadzieję, że zostanę do końca!kark, misia_, MatyldaG, Cherry_Blossom, borsuk, jenny88, Dziunka lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualnyPotwierdzam z kp Karmiłam syna 22 miesiące i dupa, zostało mi 3kg na plusie w porównaniu do poprzedniej (A przytyłam w 2giej ciąży 13kg, więc nie tak dużo).
Ja mam koło +0,5kg.
Abby ja np. uwielbiam tabelki, ale to chyba przez moje studia i prace Ja chronię swoją prywatność, nie wrzucam zdjęć dzieci byle gdzie, na facebooku mam 40 znajomych (z czego 25 to rodzina), ale taka tabelka jest wg mnie fajna Możesz spojrzeć ile inne łobuzy miały, jakie imiona ktoś planuje, czy ma więcej dzieci, ile przytył, kiedy wizyta, itd. Nie mówię, żeby dawać nr telefonu i adres, ale takie pierdoły, dzięki którym bardziej sobie zaufamy i poczujemy się same ze sobą bezpieczniejFipsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny na kalendarzu ciąży są zawsze te rady dnia. Dziś pisze że wit b6 łagodzi mdłości. Gdzieś na innym forum też widziałam właśnie takie opinie nt tej witaminy. Więc może to prawda? Ja lykam magnez i on jest z wit b6 . Może jak was męczą te mdłości to wam brakuje tej witaminy?
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Dziewczyny na kalendarzu ciąży są zawsze te rady dnia. Dziś pisze że wit b6 łagodzi mdłości. Gdzieś na innym forum też widziałam właśnie takie opinie nt tej witaminy. Więc może to prawda? Ja lykam magnez i on jest z wit b6 . Może jak was męczą te mdłości to wam brakuje tej witaminy?
-
Kingulla wrote:Hej dziewczyny!
Jestem.... i mam nadzieję, że zostanę do końca!
No wiiitaaaajjj
Wybacz,że Cię tak tu zwerbowalam ale nie chcę dziewczynom pisać tam o tych sprawach ciągle
Jak będziemy tam pisać to raczej o nich a o nas tylko ważniejsze sprawy beta, wizyta
mama: