MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Englein wrote:Czytam,czytam....i cos chyba jest w powietrzu,bo wszystkie marudzimy od rana
Ja dzis dostalam zakaz wchodzenia na wszelakie fora,bo chyba za duzo czytam (meczy mniekwestia bolow plecow)....
mnie też tak bolały kilka dni temu... miałam taką chwilę, że doszedł do tego ból brzucha i myślałam że po wszystkim już... trwało to może 10 min i odeszło jak ręką odjął. Wystraszyłam się... ale wszorajsza beta 1263 więc ładnie przyrosła od tamtego momentu zero bólu
-
MatyldaG wrote:Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty napewno wszystko bedzie dobrze
Ja dziś coś musze ze soba zrobic jak wroce z pracy a nie tylko isc spac, jutro mamy 3 rocznice slubu, chyba gdzies mnie chce maz zabrac a ja obraz nedzy i rozpaczy
My jutro mamy pierwszą ja mówiłam że ciąża to będzie najpiękniejszy prezent i jestCherry_Blossom, M&Ms, MatyldaG, kark, jenny88 lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Marrtusia wrote:Podobno nie wolno w pierwszym trymestrze. Ja bym się nie odważyła...
no nie mam wyjscia, i imprezy rodzinne a co najwazniejsze paszport w Pl do odebrania.
-
pingui wrote:Ja też dziś taki niepokój czuję, że aż mi się w brzuchu przelewa. Wizytę mam o 19.30. Mam nadzieję usłyszeć, że wszystko ok i widzimy się za 3 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 09:09
termin wg OM +tydzien -
Cześć Dziewczyny,
przewidywana data porodu 17.03.2017
Jeszcze nie byłam u lekarza, kazał mi zadzwonić pod koniec tygodnia i wtedy dopiero umówimy wizytę. To moja pierwsza ciąża
Robiłam bete 10 dpo = 6,7, 12 dpo = 41, 17 dpo = 487,9 chyba ok?
Cherry_Blossom - my to dopiero mamy podobne suwaczki
kark, MatyldaG, Fipsik, misia_, jenny88 lubią tę wiadomość
-
M&Ms wrote:Cześć Dziewczyny,
Jeszcze nie byłam u lekarza, kazał mi zadzwonić pod koniec tygodnia i wtedy dopiero umówimy wizytę. To moja pierwsza ciąża
Cherry_Blossom - my to dopiero mamy podobne suwaczki
Kurczę, to dziwne. Ja mam termin na 22.03 a mam jeden dzień mniej od Ciebie ;P
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
borsuk wrote:maggdax i pingui trzymam kciuki za wizytę. I czekamy na super wiadomości od Was :*
szaro, ponuro, deszcz...
Byle do siedemnastej
Jutro z rańca na badania. Musze być na czczo Jak ja to wytrzymam?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 09:11
termin wg OM +tydzien -
anuschka wrote:My jutro mamy pierwszą ja mówiłam że ciąża to będzie najpiękniejszy prezent i jest
ja przed praca zazwyczaj chodze z psem na szybki spacer i dziś idziemy tak tyłami ogródków koło lasu i przy jednym domu na tyłach mają kurnik... i to był już kurde mój koniec, tak mnie tam zaczeło szarpać, że zanim doszłam spowrotem do domu, to 3 razy zwymiotowalam dobrze ze tam duzo ludzi nie chodzi, aż się mój pies wystraszył. -
nick nieaktualnyRaczej się powinno być na czczo na badaniach niektórych, bo może się zmieniać przez to wartość Zależy co mają ci robić z tych próbek, jak grupę krwi, różyczkę, toksoplazmozę, betę, progesteron to nie ma różnicy, ale jak już tsh czy glukozę to takie badanie jest o kant rozbij
Ja byłam w 5t poprzedniej ciąży w Zakopanym, nawet na Gubałówkę wyjechałam. Lekarz odradzał, bo zmiana ciśnienia, ale już było zarezerwowane. Pojechaliśmy i nic się nie stało (może dlatego, że jestem z Beskidu, więc jakoś chyba lepiej znoszę zmianę ciśnienia niż ktoś z Sopotu ), ale wiem, że można nawet stracić dzidziusia od gwałtownej i dużej zmiany ciśnienia w pierwszym trymestrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 09:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM&ms sprawdź sobie przyrost na kalkulatorze.
Ja na badania chodzę zawsze na czczo. Kanapka w torbę i bez przesady, da się wytrzymać
Takie listy badań to trochę terror dla mnie poza tym nie podejmuje się aktualizowania tego
Aaaa w pn w tvp1 pan ginekolog właśnie powiedział ze spokojnie można latać do 36tcborsuk, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
M&Ms wrote:Cześć Dziewczyny,
Cherry_Blossom - my to dopiero mamy podobne suwaczkiM&Ms lubi tę wiadomość