!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bardzo mi przykro Natka
zostań w szpitalu.. ja po tabletkach poronnych mdlałam z bolu albo wilam się płacząc. Nie dałabym rady bez kroplówek a potem nimesilu przez dwa tygodnie (bo tyle krwawiłam). Lepiej te pierwsze chwile tam znieść.. nawet samemu
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczkatętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka95 wrote:Hej, miałam USG - pęcherzyk jest, co prawda mały ale w macicy. Wygląda na 5+2, nieprawidłowy.
Beta lekko spadła z 2500 do 2432... odstawiłam Duphaston i czekam na poronienie... trzymają mnie w szpitalu, żeby zrobić jeszcze jedną betę dla pewności. Potem może dostanę tabletkę.. nie wiem. Wszystko to bardzo rozwleczone w czasie i przez to bardziej bolesne.. Nie ma teraz odwiedzin, więc leżę sama.. bez nadziei, bez planów... bez niczegowolałabym przechodzić to w domu.
Ehhh no cóż, nie tym razem. Żegnam się z Wami dziewczyny, bo wątek mnie już nie dotyczy.
Wszystkiego dobrego i powodzenia Wam życzę
Oh kochana mocno przytulam ❤️❤️❤️❤️❤️zokeia lubi tę wiadomość
-
VianEthe12, Ania81 nie nam pojęcia ile poleżę ale chyba szybko mnie nie wypuszczą bo po pierwsze czekam na te wyniki potem pewnie dadzą mi antybiotyk na a podczas antybiotyku muszę być w szpitalu bo ja mam uczulenie na wszystkie antybiotyki które można w ciąży brać więc muszę być pod obserwacją.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2020, 17:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vian mogę Cię prosić o zmianę ⏸️ na ❤️.
Widziałam dziś prawie 6 mm człowieka, czyli wychodzi 6+2. Serducho pikało, ale nie słuchałyśmy bo "chociaż nie ma dowodów, że to szkodzi to jednak to duża energia jak na takie małe ciałko".
Co do wózka, mam 2w1 Espiro Next i bardzo polecam, zarówno gondolę jak i spacerówkę. Dziecko jest w nim "schowane", a nie wystawione jak na stole jak wieje i jest zimno, ma dużo dodatków i wg mnie jest bardzo ładny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2020, 18:26
Ania81, BlackRose 89, Cabrera, Alala, sisi lubią tę wiadomość
-
VianEthel2 wrote:Dziewczyny ale wiecie, ze w fizjologicznej ciąży wizyty sa co 3-4 tygodnie? 😊 trzeba się uzbroić w cierpliwość troszeczkę.
Mam koleżankę, miesiac dalej niż my tu na wątku, mowi, że gdyby nie USG to by nie czułą, że jest w ciąży. Czuje się normalnie.
DomiKa ja bym się cieszyła, ze się lepiej czujesz. Duzo bym dała, żeby nie mieć w końcu mdłości i tego szarpania na wymioty.
Ah i odkrylam dziś, że urosły mi piersi. Absolutnie mnie to nie cieszy, bo pod dotykiem bolą po bokach, jednak wolałabym, żwby poczekały 😁
Pocieszyłas mnie troszkę Twoja koleżanka bez objawow 😅 bo mam dokładnie taka sama przypadłość 🙄
Ahhhh jedyne co dziś zauważyłam nadzwyczajnego ze mega urosły mi rzęsy 😯 dziś pomalowałam pierwszy raz od jakiegoś czasu i aż nie uwierzyłam patrząc w lustro 😅👩Maaa 32
I IVF
👣 24.01 👶♥️ -
Natka bardzo mi przykro... 😥
Emilka to potrzymają Cię chyba dość długo..7-10dni?? Tak mi się wydaje...
Teverde GRATULUJĘ!! Mały wielki człowiek 🥰
teverde lubi tę wiadomość
Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
17.09 będzie piękna zdrowa córeczka!!❤❤ -
Beatti wrote:Natka bardzo mi przykro... 😥
Emilka to potrzymają Cię chyba dość długo..7-10dni?? Tak mi się wydaje...
Teverde GRATULUJĘ!! Mały wielki człowiek 🥰
Może i lepiej. Będę pod stałą opieką i spokojniejsza.
Szefowa mi żyć nie daje chyba jej na złość już nie wrócę do pracy. Zero empatii tylko o sobie mysli i mi gada tylko wróć po szpitalu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny