!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
KJ jak u Ciebie? Mam nadzieję że skoro tak długo się nie odzywasz to oznacza że jest już po..✊✊❤
Iwonka trzymam ✊✊ daj znać czy od razu będą wywoływać czy dopiero od jutra.
Aga wygląda na to że my same zostaniemy razem z pukolą. 😉 ale chyba konto nie przeszkadza..moge chodzić choćby do Wielkanocy 😉Ilona92 lubi tę wiadomość
Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
17.09 będzie piękna zdrowa córeczka!!❤❤ -
Beatii jeszcze Strawbeery została aczkolwiek długo się nie odzywa wiec kto wie 🤷♀️ No szczerzę po wczorajszych decyzjach o tym wyjeździe bardzo chciałabym juz urodzić, żebyśmy jak najdłużej byli w trójke ale wiadomo wyjdzie jak bedzie gotowy (chociaż rozmawiam z nim , ze jednak moze wyjść predzej niz 15 😅) ale gdyby nie sytuacja tez mi by nie było spieszno.
Dziewczyny dawajcie znać, może faktycznie u KJ juz być po jak ostatni porod byl taki szybki.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Ja już bym chciała być po
Mąż ma dość moich humorków. Ja cała obolała, bóle okresowe co chwilę,raz mocniejsze,raz słabsze. Maż chodzi i tłumaczy sobie głośno,że jeszcze jakieś dwa tygodnie i będzie ze mną lepiej. Cłop zapomina,że po porodzie też może być kiepsko. Starszego synka wezmę na ręce i zaraz muszę usiąść bo brzuch boli,stopy spuchnięte. No nie jest ciekawie;)
A teraz na zakupach jesteśmy i odświeżam forum co jakiś czas bo tak czekam na wiadomość od KJ czy już jest poIlona92 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny o 16 idę na sale porodowa
Wiem, se każda by chciała częściowo rodzic No ma różne objawy i wcale się nie dziwie. Ja trochę zestresowana , trochę nie. Tw bóle dają się już odczuć i to nie takie tylko bóle okresowe , ale łącznie z szyjka ze wszystkim na dole. Trzymam kciukasy za was i za siebiee_mil_ka, zokeia, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Ilona92 wrote:Dziewczyny o 16 idę na sale porodowa
Wiem, se każda by chciała częściowo rodzic No ma różne objawy i wcale się nie dziwie. Ja trochę zestresowana , trochę nie. Tw bóle dają się już odczuć i to nie takie tylko bóle okresowe , ale łącznie z szyjka ze wszystkim na dole. Trzymam kciukasy za was i za siebie
Powodzenia,trzymam kciuki!
Ładnie się marzec rozpocząłIlona92 lubi tę wiadomość
-
Nasz syn jest na świecie. Zdrowy! Do 12stej totalnie nic się nie działo a potem jak ruszyło to było hmm ciężko. I wyjątkowo parte dały mi w kość. Ale o 13.15 gagatek pojawił się na świecie. Prawie 3300 wiec waga słuszna. Trochę miałam obtarć, lekko popękałam i przez chwile po porodzie byłam naprawdę słaba. Musieli mnie na chwile uśpić żeby założyć szew na szyjce bo dość mocno krwawiłam. Ale teraz jestem po obiedzie i czuje się z każdą chwilą coraz lepiej. Młody bez problemu chwycił pierś, widzę siare wiec może przynajmniej pod tym kątem pójdzie gładko
Jeśli mam być szczera to było ciężej niż za pierwszy razem. Może dlatego że wymęczyło mnie czekanie, byłam głodna i zmęczona. Ale naprawdę już nie rozpamiętuje. Nie bójcie się.
I
Ilona powodzenia.
A i poród bez męża z racji procedur. Ale położne i cały personel fantastyczni. Cały czas blisko i wspierali
Ania81, Ilona92, zokeia, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KJ Gratulacje!!!❤❤ synuś dorodny! Wagą piękna ❤ bardzo szybko u Ciebie poszło 😊
Ilona trzymamy kciuki dawaj znać 😊Ilona92 lubi tę wiadomość
Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
Kj gratulacje. Docierajcie się i szybko wracaj do formy! Cieszę się, se masz to za sobą!
Ja jestem pod oksy. Skurcze się piszą , szyjka prawie zgładzona. Maz jedzie powoli wiec na spokojnie /) dziś raczej urodzęAgnieszka_s, Beatti lubią tę wiadomość
-
Ilona jak szyjka zgładzona to już z górki. Rozwarcie jakieś masz? (Pisze że już z górki bo u mnie najgorszy problem był że zgłoszeniem szybkie i rozwarciem.)Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
nick nieaktualny