Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Katri94 wrote:Mamusie ale wy mi smaka robicie tymi słodkościami 🫢😋😋pychotka
Ja mam smaka jeszcze na piernika z nadzieniem i oblanym czekoladą🤤więc jakiś dzień zrobię napewno.
A ta wanienka super, myślałam że to oparcie zamiast poduszki to takie silikonowe bo widziałam takie w siatkę ale ta jest super ☺️
Co do piernika to wczoraj urobiłam już dlugodojrzewajacy 🥰 pieczenie będzie jakieś 3 dni przed świętami 😁😁eliz, Katri94 lubią tę wiadomość
-
Martyna wrote:Wiem o czym mówisz 😀😀 w tym oparciu to bardziej mi to na plastik wyglądało i się bałam, że dziecko ci „zjedzie”. Poza tym ono jakieś takie strome 😂 tutaj sobie reguluje wszystko sama, więc najlepsza opcja.
Co do piernika to wczoraj urobiłam już dlugodojrzewajacy 🥰 pieczenie będzie jakieś 3 dni przed świętami 😁😁
Właśnie to był plastik zdaje mi się😅więc się bałam, ten twój mi się podoba a nie zauważyłam że taki jest też z siateczką ☺️ -
Martyna wrote:Wiem o czym mówisz 😀😀 w tym oparciu to bardziej mi to na plastik wyglądało i się bałam, że dziecko ci „zjedzie”. Poza tym ono jakieś takie strome 😂 tutaj sobie reguluje wszystko sama, więc najlepsza opcja.
Co do piernika to wczoraj urobiłam już dlugodojrzewajacy 🥰 pieczenie będzie jakieś 3 dni przed świętami 😁😁
Przypomniałaś mi, że muszę nastawić ciasto na piernik 🤭 Robię co roku 🙂Martyna lubi tę wiadomość
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
Katri94 wrote:Właśnie to był plastik zdaje mi się😅więc się bałam, ten twój mi się podoba a nie zauważyłam że taki jest też z siateczką ☺️
-
Marcycha wrote:Martyna, jak wstawiasz zdjęcia, że je od razu widać?
po wrzuceniu zdjęcia generuje się link. Rozwijasz listę i zaznaczasz „BBCode full linked”. Jak skopiujesz ten kod i wrzucisz w wiadomość to od razu pojawia się grafika
Plusem jest to, że możesz zaznaczyć kilka zdjęć z galerii za jednym razem i opublikowaćWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:37
-
Martyna wrote:Zestawów nie ma oddzielnie kupiłam wanienkę i na stronie primabobo jest zakładka z takimi dodatkami do wanienek. Tam dobrałam właśnie siatkę
Aaa ok 😀 dzięki -
@Nefertiti89 piękne rzeczy 🩷
@RainbowDeer super, zmiana prowadzącego niech wyjdzie Wam na dobre ❤️
@Martyna super ta wanienka, poczekam do black weekend czy nie będzie promocji
Z jukki też zamówię na black weekend bo potrzebuję przede wszystkim otulacza do fotelika. Dla chłopców też piękne rzeczy - widziałam taki w beżowym kolorze co by też dziewczynce pasował. Wy Dziewczyny szalejecie z ciastami a ja sobie barszcz czerwony zabielany z ziemniakami wraz z okrasą zrobiłam i się zajadam 😅😅😅
Jutro mam wyjazd na uczelnie załatwiać sprawy o pracę magisterską i planuje jechać do galerii zobaczyć sobie działy dziecięce, może coś będzie ☺️ mąż ma studia więc samotny weekend 🙂 w niedzielę kończę projekt na pozwolenie.. Dzisiaj mąż mnie uświadomił, że przecież bony na święta dostaje i tam zawsze było coś ze smyka itd. więc bez szaleństw poczekam co dadzą 😉Nefertiti89 lubi tę wiadomość
👧 29 l. 🧔♂️ 34 l.
15.10.2024 Ważę już 386 g i jestem Chłopcem 💙
06.09.2024 Wyniki PAPP-A ➡️ niskie ryzyka
06.08.2024 Mam już 3,12 cm i mama usłyszała pierwszy raz moje serduszko ❤️
11.07.2024 Jest ❤️
25.06.2024 ⏸️
09.05.2024 Wykryty ok 0,5 cm mięśniak - do kontroli ➡️ nie powiększa się 👍
04.05.2024 💔 poronienie samoistne 4tc 4dz
24.10.2023 💔 poronienie samoistne 5tc 3dz
💉 Neoparin 60 mg 💊 Acard 150
🗓 18.11 wizyta gin NFZ
🗓 28.11 wizyta gin prywatnie
-
🍁eliz jeśli chodzi o paznokcie to u mnie jak zwykle nuda - choć wolę określenie klasyka, o 😀 Czekam na zdjęcie Twoich!
🍁RainbowDeer cieszę się, że wszystko dobrze na wizycie 🙏 Oby nowy lekarz prowadzący dał Ci większy spokój
🍁Martyna ale fajnie się prezentuje ta wanienka, no i ta siateczka! Też planuję ją kupić, poczekam na jakieś promocje 🧐
Już dwa razy zamawiałam ciuszki z Wika Ewa Fashion, dziękuję za polecajkę, bo bardzo mi się te rzeczy podobają i mają super składy 🤩 Do ostatniego zamówienia dodałam sobie taki naszyjnik, nie mogłam się powstrzymać 🥹
Ja w ten weekend bez pieczenia, tzn. jutro odwiedza nas kuzynka męża i coś przygotuję, ale jest na diecie bez laktozy, glutenu i cukru, więc coś fit - chyba deserki chia na mleczku kokosowym ☺️ Pojedziemy też do drugiej kuzynki odebrać wózek i coś jeszcze chyba dla nas maStarania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-