Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nadrabiam was dopiero, o 22 wróciłam z jogi a mój synuś jeszcze nie spał. Widzę że rośnie w nim zarówno ekscytacja jak i strach o mój poród, pobyt w szpitalu i nowa rzeczywistość. Codziennie jednak umacniam go w moich uczuciach i mam nadzieję że będzie dobrze.
@Eliz pisz, mów o wszystkim co Cię dotyka martwi i raduje. Wyobrażam sobie że sztywny termin trochę cię przeraził ale widać że planują się Wami dobrze zająć. Nie zawsze wszystko przebiega tak jakbyśmy chcieli, a ciąża i poród są takimi wydarzeniami że lepiej mieć rękę na pulsie. Zobaczysz, że o wszystkim nieprzyjemnym zapomnisz jak tylko zobaczysz swojego małego bohatera. To dla niego jesteś tu i teraz, tak daleko, walczysz co dnia i tak pięknie świadomie prowadzisz tę ciążę że jego osoba będzie największym darem i wdzięcznością za twój trud.
@Pinkflower udanej wizyty jutro, jeśli czujesz ruchy wszędzie ale głównie mocniejsze po bokach i jeśli potem wstajesz i czujesz lekki ból na dole, w spojeniu to znaczy że gwiazda mogła się obrócić, za to wielkie kciuki!!A_Agnieszka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa 🩵
❄️Pusshka nie doradzę, czy czegoś Ci brakuje, ale dziękuję za tę listę, bo ja nie mam jeszcze nic. A Twoja lista bardzo mi pomoże.
❄️Madzik2208 może jeszcze się pokaże i Wad zaskoczy ślicznym ujęciem 🥰 Spróbuj jeść przed wizytą owoca lub coś słodkiego (jeśli możesz), to może coś się ruszy i pokaże buziulkę.
Faktycznie, jest dziś szklanka. Sama wyrżnęłam na kolano, gdy wyszłam na taras zobaczyć, co pies chciał w ogrodzie. On ma manię wychodzenia do ogrodu z najróżniejszych powodów, a ja oczywiście panikuję 😁
My kolejną wizytę mamy 24.01, a 20.01 to USG III trymestru, o którym pisałam. Zobaczymy, co to będzie i ile urośnie w tydzień 🙂
Do wtorku muszę iść zrobić zastrzyk z immunoglobuliny anty-D i strasznie się boję. Niby już miałam podany po poronieniu i przeżyłam, ale dawali mi wtedy w tyłek i wolałabym tego nie powtarzać 🤣🤣🤣
Swoją drogą, to obudziłam się na siusiu i tyle było spania .... Wasze noce też tak wyglądają? 😃
-
A_Agnieszka wrote:Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa 🩵
❄️Pusshka nie doradzę, czy czegoś Ci brakuje, ale dziękuję za tę listę, bo ja nie mam jeszcze nic. A Twoja lista bardzo mi pomoże.
❄️Madzik2208 może jeszcze się pokaże i Wad zaskoczy ślicznym ujęciem 🥰 Spróbuj jeść przed wizytą owoca lub coś słodkiego (jeśli możesz), to może coś się ruszy i pokaże buziulkę.
Faktycznie, jest dziś szklanka. Sama wyrżnęłam na kolano, gdy wyszłam na taras zobaczyć, co pies chciał w ogrodzie. On ma manię wychodzenia do ogrodu z najróżniejszych powodów, a ja oczywiście panikuję 😁
My kolejną wizytę mamy 24.01, a 20.01 to USG III trymestru, o którym pisałam. Zobaczymy, co to będzie i ile urośnie w tydzień 🙂
Do wtorku muszę iść zrobić zastrzyk z immunoglobuliny anty-D i strasznie się boję. Niby już miałam podany po poronieniu i przeżyłam, ale dawali mi wtedy w tyłek i wolałabym tego nie powtarzać 🤣🤣🤣
Swoją drogą, to obudziłam się na siusiu i tyle było spania .... Wasze noce też tak wyglądają? 😃
Ja nawet jeszcze nie zasnęłam 😅😅😅 -