Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tu rozmowy się toczą.... piszecie i piszecie.
Eliz piękne zdjęcie 😍😍😍
U nas doppler bez zmian. Czekamy do nastepnego czwartku co będzie.maglew lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url] -
❄️maglew ja właśnie nie miałam żadnych dolegliwości typu mdłości, spanko czy humorki, ale tak jak pisałam - nawet jakbym nie miała regularnych miesiączek to myślę, że w 4, no max. w 5 miesiącu bym ogarnęła, że to ciąża 🙈
❄️Martyna dobrze, że Twój wysiłek został wynagrodzony 😎
Mój buntownik chyba wrócił do pozycji główkowej 🧐 Czułam po południu takie mocne wiercenie się, później gdy wstałam lekki ucisk na spojenie (tak jak niekiedy odczuwałam, gdy miał tam główkę), kopniaki w żebra, a teraz ma czkawkę, którą czuję na dole brzuszka. Oby tak było 😅 Ale potwierdzę dopiero za tydzień na wizycieStarania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
Pusshka wrote:❄️maglew ja właśnie nie miałam żadnych dolegliwości typu mdłości, spanko czy humorki, ale tak jak pisałam - nawet jakbym nie miała regularnych miesiączek to myślę, że w 4, no max. w 5 miesiącu bym ogarnęła, że to ciąża 🙈
❄️Martyna dobrze, że Twój wysiłek został wynagrodzony 😎
Mój buntownik chyba wrócił do pozycji główkowej 🧐 Czułam po południu takie mocne wiercenie się, później gdy wstałam lekki ucisk na spojenie (tak jak niekiedy odczuwałam, gdy miał tam główkę), kopniaki w żebra, a teraz ma czkawkę, którą czuję na dole brzuszka. Oby tak było 😅 Ale potwierdzę dopiero za tydzień na wizycie
Trzymam kciuki aby tak było 🤗😍 ja nadal nie czuje w jakiej pozycji moja akrobatka jest 🤭a wierci się tak że po prostu jedynie odczuwam że zmieniła kierunek stópki po drugiej stronie tym razem brzucha 🙈 nie ogarniam już -
Dziewczyny czy oznaczalyscie ostatnio poziom cholesterolu? Zawsze miałam bardzo niskie wartości a dzisiejsze wyniki mnie powaliły. Niby czytam że w ciąży może rosnąć ale aż tyle? Czy jest w ogóle się już czym przejmować czy na razie odpuścić czytanie u poczekać do wizyty w poniedziałek 🤷🏼♀️
Reszta dobrze, tarczyca się poprawiła znacznie, mocz extra a morfologia wciąż żyje własnym życiem.. -
Eliz w odpowiedzi na Twoje pytanie - totalnie dziwnie mi bez paznokci 😂 muszę się przyzwyczaić. Tyle lat ich nie widziałam 😂😂😂
A zdjęcie CUDOWNE! 😻 -