Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Mamuśki ❤️
Jak samopoczucie i plany na dziś?
@Martynka.98 sprawdzałaś wiadomości czy nie masz linku do forum? Pusshka zajmowała się tym zamkniętym i prosiła też żeby sprawdzić wiadomości czy wszystkie dostaliśmy bo wysyłaliśmy nazwy użytkownika do utworzenia takiego zamkniętego forum. Pisała, że potem można dodać kolejne osoby tylko wymaga to napisania do moderatora. Ja nie dałabym rady ogarniać dwóch bo niedługo rodzę i piszę jeszcze magisterkę 🙈 jesteś od początku więc tak jak ustalałyśmy tylko ze stałą ekipą idziemy na to prywatne forum bo pytamy o wszystko.. a nie wspomnę o wstawieniu szałowych sesji ciążowych Dziewczyn 🤭
Miłego dnia 😊
Martynka.98, Katri94 lubią tę wiadomość
-
monii00 wrote:Dzień dobry Mamuśki ❤️
Jak samopoczucie i plany na dziś?
@Martynka.98 sprawdzałaś wiadomości czy nie masz linku do forum? Pusshka zajmowała się tym zamkniętym i prosiła też żeby sprawdzić wiadomości czy wszystkie dostaliśmy bo wysyłaliśmy nazwy użytkownika do utworzenia takiego zamkniętego forum. Pisała, że potem można dodać kolejne osoby tylko wymaga to napisania do moderatora. Ja nie dałabym rady ogarniać dwóch bo niedługo rodzę i piszę jeszcze magisterkę 🙈 jesteś od początku więc tak jak ustalałyśmy tylko ze stałą ekipą idziemy na to prywatne forum bo pytamy o wszystko.. a nie wspomnę o wstawieniu szałowych sesji ciążowych Dziewczyn 🤭
Miłego dnia 😊
Monia, miłego dnia i owocnego pisania magisterki ❤️
Nie dostałam żadnej wiadomości, przeglądałam wczoraj wszystko jeszcze raz, więc czekam na link, chętnie do was dołączę ❤️Katri94, eliz lubią tę wiadomość
-
Hejka 🤗 jakaś cisza tutaj, czyli już poszłyście na BB tak całkowicie?
Nie wyrobiłam sobie jeszcze nawyku zaglądania tam, więc chyba nie jestem na bieżąco 🫣
Udanej niedzieli Mamuśki!Martynka.98, Katri94, eliz lubią tę wiadomość
Wytrwała z Nadzieją na Happy End 🩷
Starania od 2021 🫶
💔 Luty 2022
💔 Listopad 2022
💔 Styczeń 2024
Cykl stymulowany Aromek 💊 i Ovitrelle 💉 i mamy ⏸️ 03/07/2024
🫶 4/07 Beta 10,8 prog. 37,69
🫶 06/07 Beta 58,6 prog. 39 🥹
🫶 08/07 Beta 160,2 prog. 47,16 🥹
🫶 10/07 Beta 487,9 prog. 42,98 🥹
🫶 13/07 Beta 1815,4 prog. 36,30 🙏 dołożona jedna dodatkowa tabletka utrogestan (dmuchamy po 3 stratach)
🩺👩⚕️ Badania prenatalne wrzesień 2024 - niskie ryzyka 🩷
🩺👩⚕️ Badania połówkowe i echo serduszka Małej - prawidłowe 591 g Szczęścia 🩷
Na pokładzie: Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO, PCOS, MTHFR, Badanie drożności OK 🤗 + cukrzyca ciążowa.
Dla Małego Cudu WSZYSTKO 💪✊ -
@Martynka.98 musisz podać nazwę użytkownika do Pusshka żeby moderatorka dodała Cię do tego forum, inaczej się nie da. Na tym forum babyboom dostajesz wiadomość od moderatora, że zostałaś dołączona do forum i tyle. Przez przeglądarkę chrome można utworzyć skrót do bb na telefon bo nie ma już aplikacji dla tego forum jak tutaj. Dziękuję, na końcówce coraz ciężej wysiedzieć i nawet sprzątanie wymaga przerw.. próbuję chociaż skończyć to co planowałam.
@Madzik2208 mi też ciężko się odnaleźć z uwagi na prowadzenie tutaj, ale plus taki, że można dostawać powiadomienia jak ktoś Nas oznaczył i opcja dodawania wielu cytatów bardzo pomaga 🙂
Zaglądamy jak widać tylko w piątek wzięłam się za sprzątanie a wczoraj mąż miał obronę studiów podyplomowych i byłam u rodziców aż wrócił z Krakowa, potem świętowaliśmy przy winie musującym 0,0%.. nadrabiałam późnym wieczorem 🙈 -
monii00 wrote:@Martynka.98 musisz podać nazwę użytkownika do Pusshka żeby moderatorka dodała Cię do tego forum, inaczej się nie da. Na tym forum babyboom dostajesz wiadomość od moderatora, że zostałaś dołączona do forum i tyle. Przez przeglądarkę chrome można utworzyć skrót do bb na telefon bo nie ma już aplikacji dla tego forum jak tutaj. Dziękuję, na końcówce coraz ciężej wysiedzieć i nawet sprzątanie wymaga przerw.. próbuję chociaż skończyć to co planowałam.
@Madzik2208 mi też ciężko się odnaleźć z uwagi na prowadzenie tutaj, ale plus taki, że można dostawać powiadomienia jak ktoś Nas oznaczył i opcja dodawania wielu cytatów bardzo pomaga 🙂
Zaglądamy jak widać tylko w piątek wzięłam się za sprzątanie a wczoraj mąż miał obronę studiów podyplomowych i byłam u rodziców aż wrócił z Krakowa, potem świętowaliśmy przy winie musującym 0,0%.. nadrabiałam późnym wieczorem 🙈
Czyli, że muszę na tym babyboom założyć konto i podać nazwę użytkownika do Pushka, dobrze rozumiem?Pusshka, monii00 lubią tę wiadomość
-
Martynka.98 wrote:Nie wiem nawet, gdzie jesteście, ale jak widzę, że żadna się nie odzywa, to przypuszczam, że uciekłyście ❤️ nie, nikt mnie nigdzie nie zaprosił 🤷
Dziewczyny, ja wysyłałam listę nicków do wątku zamkniętego do adminki forum BabyBoom po otrzymaniu informacji od was co do nazwy nicku ☺️ Nie wszystkie z pierwszej strony to zrobiły
Oczywiście Martynka zapraszamy do nas, załóż konto, napisz tutaj/priv nazwę nicku (fajnie jakby był taki sam/podobny jak tutaj) i wtedy napiszę do adminki z prośbą o dodanie Cię ☺️
Dziewczyny z pierwszej strony - jeśli któraś założy konto na BB i zechce do nas dołączyć, to proszę o info. Zapraszamy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego, 11:51
Pinkflower, Katri94 lubią tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Dziewczyny, ja wysyłałam listę nicków do wątku zamkniętego do adminki forum BabyBoom po otrzymaniu informacji od was - jeśli któraś założyła konto tam ☺️
Oczywiście Martynka zapraszamy do nas, załóż konto, napisz tutaj/priv nazwę nicku (fajnie jakby był taki sam/podobny jak tutaj) i wtedy napiszę do adminki z prośbą o dodanie Cię ☺️
Dziewczyny z pierwszej strony - jeśli któraś założy konto na BB i zechce do nas dołączyć, to proszę o info. Zapraszamy!
Hej ❤️🙃 właśnie założyłam konto, nazwa Martynka.98 ☺️monii00, Pusshka, Katri94, eliz lubią tę wiadomość
-
Martynka.98 wrote:Hej ❤️🙃 właśnie założyłam konto, nazwa Martynka.98 ☺️
Martynka.98 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane 😘
Ja tu będę zaglądać cały czas i tak. Sentyment i wogóle pierwsze poznanie się tu z wami nie pozwala mi inaczej postąpić 😁🥰ale fakt tam jest wygodna forma cytowania i oczywiście foteczki pięknych was można obejrzeć 😍🤗więc jest napewno bardziej prywatnie i to się też ceni.
Miłego dnia mamuśki ❤️Martynka.98, le_bonheur lubią tę wiadomość
-
Ja oczywiście też tu zaglądam. ❤️
Tam fajnie jest ze jest tak prywatnie ale nadal nie mogę się przyzwyczaić 🫣
Ogarnęłam cała kuchnie,zrobiłam sałatkę,ciasto i padam jak narazie 😅
Katri94, Martynka.98 lubią tę wiadomość
👩🦰31lat,cukrzyca2,hiperprolaktynemia
🧔33lat, luty badania nasienia - morfologia 0%
Aktualne leki:
💊Magnez /Metocard 0,5x2
💉Neoparin 40mg
💉Insulina do posiłków oraz nocna
22.06.24 ⏸️ / 05.07 - 5tydzień 🥹
18.07 -6+6 - 1,1cm|146/min❤️
31.07 -8+5 - 2.39cm|176/min❤️
19.08 -11+3 - 5.59cm|165/min❤️
28.08 -12+5 - 6,84cm|156/min - ryzyka niskie ❤️
19.09 -15+6 -155g|jestem chłopcem💙
17.10 -19+6 - 328g 💙
24.10 II prenatalne|100% chłopak,zdrowy|461g 💙
14.11 -23+6 - 718g 💙
22.11 -25t - 788g 💙
13.12 -28t - 1313g 💙
19.12 -28+6 IIIprenatalne-jestem zdrowy|1506g 💙
27.12- 30t - serduszko mam zdrowe|1938g💙
02.01 - 30+6 - 1977g 💙
14.01 - 32+4 - 2300g 💙
23.01 - 33+6 - 2470g 💙
13.02 - 36+6 - 3148g 💙
18.02 - wstawienie się na oddział 🏥
-
Majania wrote:Ja tak jak pisałam też mam tam konto o tej samej nazwie, Ablify już mi wysyłała link do tamtego wątku, ale wciąż nie mam do niego dostępu. Aczkolwiek nie wiem czy znajdę czas żeby znowu na kolejne forum wchodzić.
-
Martynka.98 wrote:Monia, miłego dnia i owocnego pisania magisterki ❤️
Nie dostałam żadnej wiadomości, przeglądałam wczoraj wszystko jeszcze raz, więc czekam na link, chętnie do was dołączę ❤️
I wyślij swój nick. To będzie można cie dodać.
-
Naay95 wrote:Hej dziewczyny:) troszkę mnie tu nie było za co bardzo Was przepraszam.. niestety spotkało nas nieszczęście i straciliśmy małego przez owinięcie pępowiną i potrzebowałam czasu aby móc tu wrócić. Mam nadzieję, że u każdej z Was wszystko dobrze, na pewno całości nie nadrobię ale jeśli nie macie nic przeciwko zostanę tu z Wami do Waszych porodów i powolutku będę nadrabiała co u Was było słychać przez ten czas
Jezu.... bardzo mi przykro 😭😭😭😭🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
Ja też tu zostaję. Tzn jestem tu i tu ale tam średnio się odnajduję.
Martynka.98 lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
Dzień dobry 🙂
@Majania jak chcesz, tam jest po prostu bardziej prywatnie niż tu bo dużo osób czyta z zewnątrz a poruszamy często wrażliwe tematy. Ja i tak zazwyczaj zdjęcia wstawiałam tylko na podgląd kilka dni chyba, że to była jakaś polecajka to na stałe 🙂 tam się wydaje tyle stron, ale są dużo krótsze niż tutaj i duży plus jeśli chodzi o zaznaczanie osób bo przychodzi powiadomienie. Z tym forum jednak przyzwyczajenie robi swoje i pierwsze co tutaj wchodzę 🤭
@Katri94 i @eliz no właśnie robimy się sentymentalne, zaczyna się 😂
@eliz właśnie co za sałatka i ciasto?
@PaulaG doskonale Cię rozumiem bo mam też problem z przestawieniem się 🙂
Wiecie co wycwaniłam się i kupiłam spody do babeczek, mam kremówkę w lodówce i brzoskwinie w puszce więc jestem uratowana na gości w połogu 😂😂😂
Dzisiaj wizytuje u doktorka na nfz, zobaczymy jak tam moja szyjka się ma. Wczoraj miałam wieczorem problem z ciśnieniem i się przestraszyłam, ale na szczęście spadło. Rano miałam bardzo ładne 🤔
Jak samopoczucie Dziewczyny? 🙂
Kciuki za wizyty i badania ✊️🍀
Miłego dnia i dużo uśmiechu 🌸Katri94, Martynka.98 lubią tę wiadomość
-
▪️Martynka.98 ciasto zebrę 😅 a sałatkę to tak zwana co w lodówce miałam czyli kurczak,brokuł,pomidor,cebulką,ser feta,makaron Orzo i jakiś sosik i jak znalazl na przekąskę jest. ☺️
Dzień dobry Kochane. ❤️
Ja już na nogach a nawet w pociągu - jade na KTG. W nocy młody się wyginał 😅 położyłam rękę i nawet chyba rączkę poczułam (raz zabolało jak nigdy tak się wyciagał) no ale korzystam z tego póki mogę,już tak mało dni zostało 🫣
Jakie plany na dzisiaj macie? ☺️
Trzymam kciuki za badania oraz wizyty! 🍀🤞
Przyjemnego dnia. ❤️Katri94, Martynka.98 lubią tę wiadomość
👩🦰31lat,cukrzyca2,hiperprolaktynemia
🧔33lat, luty badania nasienia - morfologia 0%
Aktualne leki:
💊Magnez /Metocard 0,5x2
💉Neoparin 40mg
💉Insulina do posiłków oraz nocna
22.06.24 ⏸️ / 05.07 - 5tydzień 🥹
18.07 -6+6 - 1,1cm|146/min❤️
31.07 -8+5 - 2.39cm|176/min❤️
19.08 -11+3 - 5.59cm|165/min❤️
28.08 -12+5 - 6,84cm|156/min - ryzyka niskie ❤️
19.09 -15+6 -155g|jestem chłopcem💙
17.10 -19+6 - 328g 💙
24.10 II prenatalne|100% chłopak,zdrowy|461g 💙
14.11 -23+6 - 718g 💙
22.11 -25t - 788g 💙
13.12 -28t - 1313g 💙
19.12 -28+6 IIIprenatalne-jestem zdrowy|1506g 💙
27.12- 30t - serduszko mam zdrowe|1938g💙
02.01 - 30+6 - 1977g 💙
14.01 - 32+4 - 2300g 💙
23.01 - 33+6 - 2470g 💙
13.02 - 36+6 - 3148g 💙
18.02 - wstawienie się na oddział 🏥
-
eliz wrote:▪️Martynka.98 ciasto zebrę 😅 a sałatkę to tak zwana co w lodówce miałam czyli kurczak,brokuł,pomidor,cebulką,ser feta,makaron Orzo i jakiś sosik i jak znalazl na przekąskę jest. ☺️
Dzień dobry Kochane. ❤️
Ja już na nogach a nawet w pociągu - jade na KTG. W nocy młody się wyginał 😅 położyłam rękę i nawet chyba rączkę poczułam (raz zabolało jak nigdy tak się wyciagał) no ale korzystam z tego póki mogę,już tak mało dni zostało 🫣
Jakie plany na dzisiaj macie? ☺️
Trzymam kciuki za badania oraz wizyty! 🍀🤞
Przyjemnego dnia. ❤️
Też korzystamy z ostatnich dni z brzuszkiem 🥹 smeramy nóżki, gadamy, robimy dziecięce dyskoteki, zaczepiamy 🥰Martynka.98 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Ja cały czas w dwupaku, ale tydzień po ostatnim wyjściu ze szpitala znów wystąpiło krwawienie z łożyska i tak w czwartek 29.01. trafiłam do szpitala. Ponieważ to już któryś epizod to postanowiłam poprosić profesora o pozostanie w szpitalu do rozwiązania. Czuję się jednak bezpieczniej w szpitalu z moją przypadłością. Najpóźniej 14.03. spotkamy się z naszym synkiem. I mam nadzieje, że będzie to bliżej tego terminu, niż wcześniej. Mąż stara się być u mnie codziennie, ale szkoda mi go, bo ma na głowie pracę, dom i nasze zwierzaki, które jednak też potrzebują kontaktu z nami. Więc czasem każę siedzieć jemu w domu. 😊 Ogólnie czuję się dobrze, na ten moment nie ma aktywnego krwawienia i mam nadzieje, że nie będzie. Dni w szpitalu są takie same, mamy tutaj rutynę. Dzięki temu czas leci paradoksalnie szybciej niż w domu. Opieka lekarzy i położnych zapewnia mi duży spokój.
Martynka.98, maglew lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
IO, PCOS
HyCoSy - ✅
Kariotyp - ✅
Regularne cykle, własne owulacje
🙋🏼
Obniżone parametry nasienia
Kariotyp - ✅
3x inseminacja
28.06.2024 - rozpoczęcie stymulacji
10.07.2024 - punkcja, 14 komórek, 10 dojrzałych, zapłodniono 6, w 5 dobie 5 zarodków.
15.07.2024 - podany zarodek 4.1.1 i 4x ❄️
23.07. beta - 28,2
25.07. beta - 64,42
27.07. beta - 166, progesteron 42
29.07. beta - 315
31.07. beta - 676, progesteron 48
03.08. beta - 1803
06.08. beta - 3799
09.08. USG - zarodek 🥰