Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Daga121222 wrote:Jestem po prenatalnych, dzidziuś zdrowy 🥹🥰 wszystkie parametry książkowe. Wzrusz był niesamowity, gdy zobaczyliśmy jak nasz dzidziuś się rusza i jak usłyszeliśmy bicie serduszka ❤️
https://ibb.co/bjs2fLXfDaga121222 lubi tę wiadomość
-
Daga121222 wrote:Jestem po prenatalnych, dzidziuś zdrowy 🥹🥰 wszystkie parametry książkowe. Wzrusz był niesamowity, gdy zobaczyliśmy jak nasz dzidziuś się rusza i jak usłyszeliśmy bicie serduszka ❤️
https://ibb.co/bjs2fLXf
Wspaniałe wieści! Wielkie gratulacje! 🥳 jak się widzi te fikołki, machanie rączką, coś cudownego 😍Daga121222 lubi tę wiadomość
-
@Neta gratulacje 🩷🩷
@Daga ale to już kawał bobasa! Piękny 😊Neta, Daga121222 lubią tę wiadomość
-
Super, niech rośnie zdrowo ♥️ piękne zdjęcie 😍
Ja mam na 15 prenatalne, proszę o kciuki 🤞🏼Aliana, Kłębuszek, Patisonek 25, Daga121222, Kasiastaraczka, Andzia2519, Dżozu, _Hope, AneY, Katt lubią tę wiadomość
93'
AMH - wrzesień 0,9 styczeń 0,66
PAI-1 -> heparyna
10.02.2024 ⏸️ - beta 308, prog. 36,8
28.02.2024 - CRL 1 i bijące ❤️
NIFTY - zdrowa dziewczynka 🩷
04.04- I prenatalne - wszystko dobrze, CRL 5,7 cm
29.05 - połówkowe - 334 g
30.07 - III prenatalne - 1369 g
27.08 - 33 tc - 1900 g
11.09. - 35+1 tc - 2270 g
25.09. - 37+1 tc - 2650 g
24.10. - 41 tc - 3110 g Alicja 🩷
-
Kasiastaraczka wrote:Tak, cały czas ktg...ale mają też przenośne, więc można było się ruszać,2h byłam w wannie 🙂
Polecam spróbować,mnie osobiście 2 cc przerażało,nie chciałam,a mogłam sobie zażyczyć
Dałaś mi teraz do myślenia… 🤔
Daga, gratulacje, piękny duży człowieczek 🥰Daga121222, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Daga gratulacje. To już kawał człowieka jest.
Bardzo chciałam mieć vbac, ale mój szpital totalnie temu nie sprzyja. U mnie wody odeszły. Miałam trochę jakieś skurcze ale lekarz na IP zdiagnozwal rozejście blizny po cc czego moja lekarka dwa dni wcześniej nie zauważyła więc i tak wylądowałam na stole. Teraz już nawet nie myślę o porodzie sn. Będę od razu brać skierowanie ba planowe cc. Mam dwoje dzieci a taki porod po dwóch cc może być już bardzo niebezpieczny i tak naprawdę niewielu lekarzy w Polsce sie tego podejmuje wiec czeka mnie ciecie numer trzyDaga121222 lubi tę wiadomość
-
Daga super wieści zobaczylam jaki to wielki czlowiek masz juz jakies przeczucie kto tam zamieszkał ?
Mnie czeka ciecie numer 2 a po jakims czasie laparoskopia. Słyszalam że kolejne cięcie bardziej boli nie wiem czy to prawda nie boje sie wiem co mnie czeka i wiem, że to ostatni raz.Daga121222 lubi tę wiadomość
-
Fantastycznie, gratulacje! 🥳 Śliczny bobas 😍🥰Daga121222 lubi tę wiadomość
-
Zosiu, ile kobiet, tyle historii. Może będzie lepiej
Mnie bolało, wiadomo, ale najgorsze były odczucia podczas operacji, brr. Będę musiała porozmawiać z lekarzem o czymś na uspokojenie, bo nie chcę im tam na stole sfiksować. -
ZOSIA88 wrote:Daga super wieści zobaczylam jaki to wielki czlowiek masz juz jakies przeczucie kto tam zamieszkał ?
Mnie czeka ciecie numer 2 a po jakims czasie laparoskopia. Słyszalam że kolejne cięcie bardziej boli nie wiem czy to prawda nie boje sie wiem co mnie czeka i wiem, że to ostatni raz. -
Sagi wrote:Zosiu, ile kobiet, tyle historii. Może będzie lepiej
Mnie bolało, wiadomo, ale najgorsze były odczucia podczas operacji, brr. Będę musiała porozmawiać z lekarzem o czymś na uspokojenie, bo nie chcę im tam na stole sfiksować.szkoda , że tak przechodzi sie przez ta ciażę cieżko może wcześniej wystaralabym sie o 2 dziecko a tak przyoadek zdecydował bo ja juz nie tyle, że nie chcialam dziecka ale nie chciałam byc w ciąży.
-
ZOSIA88 wrote:Daga super wieści zobaczylam jaki to wielki czlowiek masz juz jakies przeczucie kto tam zamieszkał ?
Mnie czeka ciecie numer 2 a po jakims czasie laparoskopia. Słyszalam że kolejne cięcie bardziej boli nie wiem czy to prawda nie boje sie wiem co mnie czeka i wiem, że to ostatni raz.
Miałam dwa cięcia i nie powiedziałabym, że ból po drugim cięciu był większy. 😉
Za drugim razem szybciej doszłam do siebie.
ZOSIA88 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam bardzo 🥰 nie wiemy na 100%, ale jest podejrzenie, że to dziewczynka. Pani dr nie daje nam gwarancji, na połówkowych będą juz konkrety 🙂
Kasiastaraczka, Sagi, Kłębuszek, _Hope, Patisonek 25, Katt, Neta lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00 🥹, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00
10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️🥹 6t+1d
24.07 ➡️ CRL 1,64 cm szczęścia ❤️ 8t+1d
25.08 ➡️ I prenatalne - zdrowy dzidziuś
CRL 6,70 cm ❤️ 12t+5d
24.09 ➡️ wizyta usg
20.10 ➡️ połówkowe
-
Sagi wrote:Dałaś mi teraz do myślenia… 🤔
Daga, gratulacje, piękny duży człowieczek 🥰Sagi lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Daga gratulacje. To już kawał człowieka jest.
Bardzo chciałam mieć vbac, ale mój szpital totalnie temu nie sprzyja. U mnie wody odeszły. Miałam trochę jakieś skurcze ale lekarz na IP zdiagnozwal rozejście blizny po cc czego moja lekarka dwa dni wcześniej nie zauważyła więc i tak wylądowałam na stole. Teraz już nawet nie myślę o porodzie sn. Będę od razu brać skierowanie ba planowe cc. Mam dwoje dzieci a taki porod po dwóch cc może być już bardzo niebezpieczny i tak naprawdę niewielu lekarzy w Polsce sie tego podejmuje wiec czeka mnie ciecie numer trzy
Przede wszystkim ta żelazna w wwa
Znam dziewczynę, która urodziła na żelaznej po 3 cc 2 razy naturalnie,a była bardzo zdesperowana,bo przyjechali z okolic szczecina -
ZOSIA88 wrote:Mi ta ciąza daje tak popalic , że dla mnie ten dzien będzie wyjatkowy sama się poloże będę grzecznie sluchala poleceń a ból jakoś przecierpie myśl , że nie będe w ciazy mnie uzdrowi
szkoda , że tak przechodzi sie przez ta ciażę cieżko może wcześniej wystaralabym sie o 2 dziecko a tak przyoadek zdecydował bo ja juz nie tyle, że nie chcialam dziecka ale nie chciałam byc w ciąży.
Znaczy się, chciałaś po prostu być ojcemalta marea lubi tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Myślę, że tak, mało jest jeszcze takich miejsc
Przede wszystkim ta żelazna w wwa
Znam dziewczynę, która urodziła na żelaznej po 3 cc 2 razy naturalnie,a była bardzo zdesperowana,bo przyjechali z okolic szczecina
Znam przypadek, ode mnie z Nowego Sącza gdzie dziewczyna po dwóch cięciach i korekcji blizny urodziła naturalnie. Jednym lekarzem który podjął się tego porodu był profesor Ludwin. Ale że względu na odległość już w 36 tc musiała położyć się na oddział. Spędziła tam ponad trzy tygodnie zanim cokolwiek zaczęło się dziać. Ja nie dałem rady ze względu na chłopców za bardzo bym pewnie to przezywała -
Jednorożec89 wrote:Znam przypadek, ode mnie z Nowego Sącza gdzie dziewczyna po dwóch cięciach i korekcji blizny urodziła naturalnie. Jednym lekarzem który podjął się tego porodu był profesor Ludwin. Ale że względu na odległość już w 36 tc musiała położyć się na oddział. Spędziła tam ponad trzy tygodnie zanim cokolwiek zaczęło się dziać. Ja nie dałem rady ze względu na chłopców za bardzo bym pewnie to przezywała