Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek wrote:
    @Zosia ja się przede wszystkim nie spodziewałam że tak mi siądzie psychika. Niby człowiek wiedział że będzie ciężko, ale nie jest się w stanie na to przygotować. Do tego jak czytam że inne dzieci są bezproblemowe, wszędzie śpią a ja cały dzień noszę na rękach i bujam to serio mam ochotę wziąć trzasnąć drzwiami i nigdy nie wrócić. I mam do siebie o to żal, bo przecież tak bardzo chciałam być mamą. Brakuje jeszcze żeby przestała w nocy spać…
    Umówiłam nas też do neurologopedy bo bardzo często się krztusi, cmoka przy jedzeniu, mleko jej cieknie kącikiem ust. Muszę jeszcze ogarnąć osteopatę, ale u mnie w mieście chyba nie ma i będzie trzeba pojechać dalej, a ona już nie lubi być w aucie.

Kłebuszek kazdej by siadła psycha w Twojej sytuacji ... serio nie obwiniaj się.

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - 3,3 kg :) +/- 400 g
    9.03.2026 - ok. 3,2 kg
    17.03.2026 - ok. 3,9 kg ?? 😎😎😎 dużo wód płodowych
    23.03.2026 - Witaj Urszulko ❤️ 4,2 kg, cc.

age.png
  • Carla Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Alta wysłałam wiadomość priv z nr telefonu na grupę na what’s up

alta marea lubi tę wiadomość

Carla

age.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: 4 czerwca, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która z Was oczekuje przyjęcia bo nie rozpoznaję numeru?

age.png
  • bambusek-94 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    Która z Was oczekuje przyjęcia bo nie rozpoznaję numeru?

Hej, to chyba ja. Klikałam w link z zaproszeniem gdzieś po 10 dziś.

⏸️24.07.25 (11 dpo, 2cs)
    ▶️BETA 47 -- 219 -- 837 mIU/ml
    ✅️21.08 1,3cm -- 17.09 5,0cm -- 15.10 140g -- 06.11 250g -- 18.11 380g💙 -- 02.12 530g 💙 -- 08.01 1240g 💙 -- 20.01 1600g 💙 -- 03.02 1880g 💙 -- 24.02 2330g 💙 -- 17.03 3130g 💙
    👶💙05.04.2026 (40+1) -- 3960g -- 53cm

age.png
  • Katt Autorytet

Wysłany: 4 czerwca, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwilę mnie nie było a ty takie przenosiny 🙈 Też chętnie dołączę. @alta Wysyłam zaproszenie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca, 23:29

• Lynx Ekspertka

Wysłany: 5 lipca, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak możecie to też mnie dodajcie ❤️
    Wysłałam zaproszenie

age.png
  • Lynx Ekspertka

Wysłany: 5 lipca, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    @Hope to gdzie zakładamy tą grupę? 😁

Zapomniałam otagować

alta marea lubi tę wiadomość

age.png
  • Lynx Ekspertka

Wysłany: 5 lipca, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Myślę, że laktator pomoże,a później zaczynaj od tej piersi karmić

Ja też wysłałam zaproszenie

Jeszcze Ciebie otaguje. Może ktoś zobaczy moje wołanie o dodanie do grupy 🫶🏻

age.png
  • KaroS Debiutantka

Wysłany: 5 lipca, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy ja też mogę zaproszenie?

33 i 36
    Starania od 2018
    Ona:Hashimoto, długie cykle
    On: 2% morfologia
    dacd3573f7f8f787e2aaf52498bb16f9.png
  • KaroS Debiutantka

Wysłany: 5 lipca, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek wrote:
    Być może za bardzo sobie wyidealizowałam macierzyństwo i po prostu nie przygotowałam na to że to tak wygląda. Z jednej strony jest mi jej szkoda bo widzę że się męczy. Też się nie znam, ale na ile ją obserwuję to to napięcie jest dość mocne. Widać że jest cała pospinana i nie potrafi się rozluźnić. Jeden lekarz mówi żeby zmienić mleko, drugi że nie i bądź tu mądry. A nie chce jej zbytnio mieszać. A z drugiej bardzo mi brakuje cierpliwości i pod koniec dnia już wysiadam. Łapie się na tym że jestem na nią zła że tak płacze i nie chce zasnąć i mam straszne wyrzuty sumienia. Nie spodziewałam się tego po sobie.

Spróbuję z tym leżeniem na boku, ale na spacer i tak chodzimy tylko weekendami żeby mąż był i mógł w razie czego ją wziąć na ręce.

PS wysyłam zaproszenie do przyjaciółek

Hej, u nas jest podobnie. Mała ma już 4 miesiące i 2 tygodnie. Trochę jest lepiej pod względem wyginania się ale nadal to jest. Karmię piersią ale lekarz nam powiedział że to może być od nabiału więc wykluczyłam. Chodzimy na fizjoterapię i do osteopaty. Niestety mieszkamy w Niemczech a tutaj trochę inaczej podchodzą. Mówią że wszystko jest fizjologiczne i że przejdzie. Też często jestem zmęczona i zdenerwowana. To normalne nie ma się co obwiniać. U nas Problem był z refluksem , dyshezją oraz wzdęciami. Większość już minęła ale wyginanie niestety trochę zostało. Najgorzej jest przy karmieniu. No niestety nie wiem dlaczego się wygina czy to napięcie czy ze względu na wzdęcia.

33 i 36
    Starania od 2018
    Ona:Hashimoto, długie cykle
    On: 2% morfologia
    dacd3573f7f8f787e2aaf52498bb16f9.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaroS wrote:
    Hej czy ja też mogę zaproszenie?
    ??? Nie było Cię tu

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
‹‹ 700 701 702 703 704
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ