Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak kupiłam ale mam kilka wariantow i jeszcze domowilam bodziaki bialeKasiastaraczka wrote:Ja też przytyłam 18 kg,10 spadło,do wagi sprzed ciąży 8,ale chcę teraz 10- taki plan
Zosia kupiłaś ubranko Leonowi na chrzest?
Mi koleżanka pożyczyła po swoich córkach
Dla siebie mam z milk and love
moj bardzo ulewa wiec boje się że nie wytrwamy w jednym
ogólnie bodziaki zamowilam ze sklepu a sweterek i spodnie z vinted mam tez takie ogrodniczki bo w sumie nie wiedzialam jaka pogoda bedzie i co tfoche patrze na te prognozy raz jest deszcz innym razem nie ma.
Tez mam sukienke z tego sklepu zdecydowalam sie na nia bo nie byla droga a srednio lubie jasne sukienki
i myslalam ze jeszcze bede karmić piersią ale stwierdzilam że już nie bedę zwlekać im dalej tym trudniej bedzie odstawić.
Co do wagi to dzisiaj robilam porzadki na strychu i mam tam rozmiary 38 i S i mysle ze zrzuce do tego rozmiaru szczegolnie ze teraz bede na mocnej diecie po operacji.
Niestety nie bede mogla ćwiczyc ale ponoc 70 % chudniecia to dieta a 30 % ćwiczenia. Niestety ma tez na to wplyw sen ktory u nas jest zaburzony.
Jednak w twj ciazy z innej wagi tez startowałam bylam w trakcie odchudzania a nie mogłam zrzucic bo okazalo sie że to ciaza a w ogole sie nie oszczedzałam skakalam na skakance pomyślec, że w ciązy z córką dmuchalam na siebie nogi na góre kladlam diete przeciwzapalną stosowalam
co tu sie odwaliło? Jakkm cudem zaszłam z jednym jajowodem na dodatek bez owulacji 
Jednorożec ale ta szwagierka ma tupet ... jak można takie szpile wbijać ja juz męzowi pokazalam co to kest tylko siedzenie z dziećmi i zrozumiał zmieniło sie bardzo dużo mąz przychodzi i daje mi czas dla siebie tylko bo wie że to obciażenie psychiczne.
Zaniepokojona ja nie robie prezentu mężowi tylko kupie coś mojemu tacie uważam że dzieci same beda robily prezenty jak podrosną
i rownież nie oczekiwałam prezentu od męza bo go nie moje dziecko a jak coś bede chciała to sobie kupie ale eozumiwm też że ludzie mają onne podejscie niż ja 
Dzisiaj jest cieżki dzień planuje odstawic calkowicie od piersi ile ja się dzisiaj namordowałam ze smoczkiem zaniedbalam ta sfere i bylo mi cieżko znowu go nauczyć ehh co mu dawalam to wypluwał pewnie inna osoba by skapitulowala ale ja wiem ze to dla niego wyjdzie na dobre musi mieć jakiś uspakajacz skoro piersi nie bedzie a z doświadczenia wiem że jeszcze bede walczyć pożniej z odstawieniem smoczka:D
Wczoraj bolały mnie troche piersi ale zrobilam sobie zimne oklady troche odciagnelam i wzialam ibuprom aby jakis stan zapalny mi sie nie zrobił dzisiaj już jest lepiej ale zobaczymy jak bedzie o tej godzinie 3 w nocy bo to najgorsza godzina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja, 20:39
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026

[/url] -
https://magicznaksiazkadladzieci.pl/?gad_source=1&gad_campaignid=23887827113&gclid=EAIaIQobChMI0a-C_ZHflAMVBK2DBx11ehB8EAAYASAAEgJsp_D_BwEbambusek-94 wrote:@Zaniepokojona ale super pomysł 🙂😊 jeśli możesz to podeślij link do ich strony.
Ja zamówiłam sam pdf a potem zrobiłam fotoksiążek w empiku. Raz że taniej dwa że chciałam na koniec książki dodać nasze prawdziwe wspólne zdjęcia
Zosia następne też tak zrobie ale to nasze pierwsze dziecko i pierwsze święto w nowej roli 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:54
bambusek-94, Kokosq lubią tę wiadomość
Antoś 20.02.2026 💕 -
Dzisiaj weszłam na wagę i już mam 2 kg mniej ale gdzie gam efekt jeszcze koncowy do wagi sprzed ciązy brakuje mi 6 kg ale chcialabym wiecej schudnąć
Wczoraj cały dzień już nie karmiłam czuje się dobrze nawet nie potrzebowałam nic odciagać
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:52
Zaniepokojona1234, Arga, Kasiastaraczka, Kokosq lubią tę wiadomość
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026

[/url] -
Hej dziewczyny, u nas wczoraj i dziś zdecydowanie lepsza nocka. Zegarek pokazuje że spałam 6h a nie 4 i od razu dużo lepiej się czuję 😊 myślę że to dzięki temu że przed snem i na pierwszym nocnym karmieniu daliśmy mu po piersi dodatkowo 60ml MM i dłużej był syty.
Jeszcze dziś rano mąż został z małym a ja pojechałam na ryneczek po mięso i warzywa a potem na myjnię i do Action. Chcę robić małemu taki album ze wspomnieniami z pierwszego roku życia, kupiłam ładne papiery i naklejki. Jeszcze moje dziecko musi się dać czasem odłożyć żebym miała czas to robić, ale powolutku do przodu xd
Takie "codzienne" sprawy to teraz dla mnie luksus i odskocznia 😅 baterie naładowane!
Kasiastaraczka, Zaniepokojona1234, Kokosq lubią tę wiadomość
-
ZOSIA88 wrote:Ja polecsm album oh baby
miałam dla corki i dla syna też robie jedynie nie mam kiedy zdjeć wywołac ale zajme sie yym po chrzcinach 
Widziałam je i rozważałam zakup ale ja lubię robić takie artystyczno-sentymentalne rzeczy więc zdecydowałam że zrobię to sama 🙂
Kasiastaraczka, Kokosq, alta marea lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj bardzo fajnie dzien spędzilam z córka miałam wychodne i zamiwnielismy się z mezem on zostal z synem poszedl na spacer a ja z córka do kina i na lody ale ta bajka będe szczera nie podobala mi się. Ogólnie dzisiaj musiałam oklady robić zimne bo bolały mnie piersi i troche odciagnelam do uczucia ulgi. Mam oewne przemyślenia że naoewno karmienie mm jest droższe ale jaka jest wygoda można zostawic syna i niczym się nie martwić.37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026

[/url] -