Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Patisonek 25 wrote:Wszystkiego najpiękniejszego dzisiaj, dużo zdrowia, szczęścia, miłości i spełnienia najskrytszych marzeń ❤️
Ja z mężem mam dziś 5 rocznicę ślubu 👰♀️🤵Patisonek 25 lubi tę wiadomość
-
Zdecydowanie lepiej się czuję niz wczoraj zobaczymy jak będzie jutro chyba ten lek źle na mnie wpływa ma skutki uboczne w postaci wzdęć i bóli brzucha. Wczoraj o tej porze juz leżałabym w łóżku. Boje sie tylko co z mdłościami i wymiotami ale wole chyba dobrze czuć się po południu bo zajmuję się córką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września, 18:13
-
Witam się z wami po prenatalnych!
Tutaj gwiazda programu
https://zapodaj.net/plik-Bpfiy3g0v5
Wyobraźcie sobie ze musiałam zrobić spacer i najeść się słodkiego bo jak zwykle dupą do ekranu 🙈a bylam po kawie ..🤣
Wszystko super ,zdrowe !
Zapłaciłam dodatkowo 140 zł zrobiłam badania na to czy w 3 trymestrze dostane nadciśnienie i stany przedrzucawkowe itp Nie wiem jak się to fachowo zwie ..
Zapytałam na koniec czy wiadomo jaka będzie płeć i Pan Profesor Doktor Habilitowany Nauk medycznych itp (naprawdę wyuczony) nawet nie zerkając między nogi powiedział że po guzku płciowym będzie to dziewczynka i inaczej być nie może 🥳🥳🥳 bardzo się ucieszyłam chodzę i płacze ze szczęścia aczkolwiek mam z tyłu głowy niepokój i modlę się żeby się nie milil ale gadał to z takim przekonaniem jak by chciał to miałam wrażenie że zakład zawrze 🙈 więc jestem chyba pewna 😍 i chciała bym zorganizować sobie ten gender ale myślę czy by prywatnie jeszcze nie śmignąć gdzieś potwierdzić 🩷 mąż oszalał 🙈😍 chodzi i śpiewa śmieje się tak jak nigdyCarla, ZOSIA88, Sagi, Kłębuszek, aqq, Patisonek 25, Zaniepokojona1234, Daga121222, Kasiastaraczka, bambusek-94, Kokosq, Go0cha, Dżozu, _Hope, A-6, Katt lubią tę wiadomość
-
CaroOline wrote:Witam się z wami po prenatalnych!
Tutaj gwiazda programu
Wyobraźcie sobie ze musiałam zrobić spacer i najeść się słodkiego bo jak zwykle dupą do ekranu 🙈a bylam po kawie ..🤣
Wszystko super ,zdrowe !
Zapłaciłam dodatkowo 140 zł zrobiłam badania na to czy w 3 trymestrze dostane nadciśnienie i stany przedrzucawkowe itp Nie wiem jak się to fachowo zwie ..
Zapytałam na koniec czy wiadomo jaka będzie płeć i Pan Profesor Doktor Habilitowany Nauk medycznych itp (naprawdę wyuczony) nawet nie zerkając między nogi powiedział że po guzku płciowym będzie to dziewczynka i inaczej być nie może 🥳🥳🥳 bardzo się ucieszyłam chodzę i płacze ze szczęścia aczkolwiek mam z tyłu głowy niepokój i modlę się żeby się nie milil ale gadał to z takim przekonaniem jak by chciał to miałam wrażenie że zakład zawrze 🙈 więc jestem chyba pewna 😍 i chciała bym zorganizować sobie ten gender ale myślę czy by prywatnie jeszcze nie śmignąć gdzieś potwierdzić 🩷 mąż oszalał 🙈😍 chodzi i śpiewa śmieje się tak jak nigdyCaroOline lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00 🥹, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00
10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️🥹 6t+1d
24.07 ➡️ CRL 1,64 cm szczęścia ❤️ 8t+1d
25.08 ➡️ I prenatalne - zdrowy dzidziuś
CRL 6,70 cm ❤️ 12t+5d
24.09 ➡️ wizyta usg
20.10 ➡️ połówkowe
-
Tutaj gwiazda programu
Wszystko super ,zdrowe !
Zapytałam na koniec czy wiadomo jaka będzie płeć i Pan Profesor Doktor Habilitowany Nauk medycznych itp (naprawdę wyuczony) nawet nie zerkając między nogi powiedział że po guzku płciowym będzie to dziewczynka i inaczej być nie może 🥳🥳🥳 bardzo się ucieszyłam chodzę i płacze ze szczęścia aczkolwiek mam z tyłu głowy niepokój i modlę się żeby się nie milil ale gadał to z takim przekonaniem jak by chciał to miałam wrażenie że zakład zawrze 🙈 więc jestem chyba pewna 😍 i chciała bym zorganizować sobie ten gender ale myślę czy by prywatnie jeszcze nie śmignąć gdzieś potwierdzić 🩷 mąż oszalał 🙈😍 chodzi i śpiewa śmieje się tak jak nigdyCaroOline lubi tę wiadomość
-
Tutaj gwiazda programu
Wszystko super ,zdrowe !
Zapytałam na koniec czy wiadomo jaka będzie płeć i Pan Profesor Doktor Habilitowany Nauk medycznych itp (naprawdę wyuczony) nawet nie zerkając między nogi powiedział że po guzku płciowym będzie to dziewczynka i inaczej być nie może 🥳🥳🥳 bardzo się ucieszyłam chodzę i płacze ze szczęścia aczkolwiek mam z tyłu głowy niepokój i modlę się żeby się nie milil ale gadał to z takim przekonaniem jak by chciał to miałam wrażenie że zakład zawrze 🙈 więc jestem chyba pewna 😍 i chciała bym zorganizować sobie ten gender ale myślę czy by prywatnie jeszcze nie śmignąć gdzieś potwierdzić 🩷 mąż oszalał 🙈😍 chodzi i śpiewa śmieje się tak jak nigdy
Gratulacje!!❤️
Miłego weekendu Dziewczyny.
U nas mały remoncik, mąż ma chyba syndrom wicia gniazda, uznał że sypialnie trzeba dopieścić, ja tylko klaszczę na to uszami z zadowolenia. Oczywiście nic nie robię w związku z tym, tylko wybór kolorów, podłogi, posegregowanie rzeczy, itp.Kasiastaraczka, Patisonek 25, Daga121222, Kokosq, _Hope, Sagi, A-6 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
U mnie sytuacja taka że mam koronawirusa....
Objawy : ogólny ból kości, mdłości i dreszcze -
Jednorożec89 wrote:Dzień dobry,
Objawy : ogólny ból kości, mdłości i dreszcze
Życzę dużo zdrówka! Dbaj o siebie 😘👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
CRL 6,70 cm ❤️ 12t+5d
24.09 ➡️ wizyta usg
20.10 ➡️ połówkowe
-
O kurcze 😪dbaj o Was. Dużoooo zdrówkaStarania od 2021
🖤Poronienia nawykowe 🖤
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
👱♀️35 L 👨36 L 🐕
8 IUI ❌️
Zmiana lekarza 11.2024
➡️2025 IVF MZ
Kwalifikacja 23.01 ✅️
Rozpisanie stymulacji 31.03✅️
Start stymulacji 4.04🍀
(Mensinorm150 jm, Puergon 50jm, Orgalutran 0.25 mg)
Zivafert 5000j.m x2
1 podgląd 09.04 🥚2 podgląd 11.04🥚3 podgląd 14.04
Punkcja 16.04, pobrano 3🥚
Mamy ❄️ 4.3.3
transfer 15.07🤰🏼
15.08 7+1 tc,CRL 5mm ❤️110/min,GS 2 cm, YS 4mm
29.08 9tc+1d CRL 2.20 cm 🐻
10.09 10+6tc CRL 3.76 cm 🐼
Sanco⏳️
-
Jejku, współczuję. U mnie też test pozytywny kilka dni temu wyszedł. Ale tylko gardło, krtań i kaszel od suchego gardła. Samopoczucie ok. Został mi śladowy kaszel rano. Trzymaj się, zdrowia życzę.
-
Carla wrote:Dziś o 13:00 mam prenatalne. Trzęsę się od rana, trzymacie proszę kciuki, żeby było ok. Dziękuję i się odezwę.
Carla lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
CRL 6,70 cm ❤️ 12t+5d
24.09 ➡️ wizyta usg
20.10 ➡️ połówkowe
-
Carla powodzenia!
Rzyga mnie od rana, wzięłam bonjeste i po tym mi ulżyło. Poza tym jestem ogólnie robiła i słaba. Spędzę dzień w łóżku. Lepiej dmuchac na zimne. Mąż ogarnie system -
Jednorożec89 wrote:Carla powodzenia!
Rzyga mnie od rana, wzięłam bonjeste i po tym mi ulżyło. Poza tym jestem ogólnie robiła i słaba. Spędzę dzień w łóżku. Lepiej dmuchac na zimne. Mąż ogarnie system
Mąż jednak nie wyleciał do Hiszpani ?
Duuuzo zdrówka!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😘 ja ciągle mam obawę i czytam w necie dużo o pomyłkach z płcią 🙈 ale gpt mnie uspakaja że to profesor habilitowany i z dużym.doswiadczeniem jeden z lepszych w Polsce wiec chyba będę się już cieszyć że noszę swoją wymarzoną Księżniczkę 🩷🥹 -
Jednorożec, odpoczywaj :* Covid to ciężki zawodnik ale my jesteśmy silniejsze
Carla, wszystkie kciuki na pokładzie. Dawaj od razu znać!Carla lubi tę wiadomość
-
CaroOline wrote:Mąż jednak nie wyleciał do Hiszpani ?
Duuuzo zdrówka!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😘 ja ciągle mam obawę i czytam w necie dużo o pomyłkach z płcią 🙈 ale gpt mnie uspakaja że to profesor habilitowany i z dużym.doswiadczeniem jeden z lepszych w Polsce wiec chyba będę się już cieszyć że noszę swoją wymarzoną Księżniczkę 🩷🥹
Gratuluję pozytywnych wiadomości, oby pozostało tak jak chcesz 🫶CaroOline lubi tę wiadomość