X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O byle co to nie, ale mocno przeżywam nieporozumienia :(

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    O byle co to nie, ale mocno przeżywam nieporozumienia :(
    To ja mam tak samo

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    20+5 - 382 g
    26+0 - 964 g
    29+2 - 1400 g

⏳12.01 ➡️ III prenatalne
    ⏳21.01 ➡️ wizyta

preg.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie of zawsze jak jestem zła to płacze a teraz mam dni że niewiele trzeba mi żeby dojść do takiego stanu.

A jeszcze inna sprawa że czasem P. Potrafi być upierdliwy. Ni z gruszki ni z pietruszki potrafi się dowalić o głupotę a mnie to potwornie drażni.
    Dzisiaj dajmy na to dowalił się bo kupiłam dzieciom paczkę kinderkow I zostawiłam na wierzchu a ten się dopierd.... ze nie schowałam tego głębiej bo przecież za raz zjedzą i już moje ciśnienie poszybowało w kosmos

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png
  • Katt Autorytet

Wysłany: 19 grudnia, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio mi jakoś pod górkę i chyba za dużo wszystkiego się nazbierało. Nawet nie mam kiedyś nadrobić zaległości na forum. Liczę że po świętach się wszystko uspokoi. Na pocieszenie - mam już wszystkie prezenty ogarnięte, spakowane, czekają na transport pod choinkę. Uparłam się że wszystko ogarnę w papier i będzie tak "pięknie" - ostatni raz, torebki też są spoko.
    W poniedziałek miałam wizytę - wszystko w porządku, Bobo podobno wskoczył na siatce na 35 percentyl z 9 w którym był dwa tygodnie wcześniej, ale czekam jeszcze na prenatalne żeby potwierdzić czy wszystko jest w porządku. Znalazłam termin na 8.01, akurat będziemy mieli chwilę wcześniej echo więc intensywnie zaczynamy Nowy Rok.
    Co do wagi to ja zaczynałam pierwszą ciążę jako 58/59 i skończyłam na 74 z czego prawie o 9 mniej było po powrocie ze szpitala. Potem spadłam do 55 i dość długo trzymałam wagę ale czułam się wychudzona. Trochę więcej zaczęłam jeść i drugą ciążę zaczynałam znowu na poziomie 58 i jest już prawie + 10kg ale nikt nic nie mówi że za dużo czy coś takiego.
    Co do płaczu to któregoś dnia mąż był rano w piekarni po świeże pieczywo - popłakałam się bo nie było twarożku na kanapki, a dzień wcześniej byliśmy na zakupach. Ogólnie ostatnio mam dużo takich momentów że z dupy płacze. A na filmach to już szczególnie. Jakaś się sentymentalna zrobiłam ostatnio, tak patrzę na siebie, głaszcze Bobo i staram się tym wszystkim nacieszyć. Zakładam że ostatni raz jestem w ciąży i jakoś mi z tym dziwnie. Pomimo tych ciążowych niedogodności, mdłości, bólu pleców będę za tym tęsknić.

‹‹ 343 344 345 346 347
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ