Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    Ja miałam już mirenę. Pierwsze miesiące są dziwne bo jest sporo tego hormonu, ale on później zwalnia uwalnianie i wszystko się stabilizuje. Podobno trzeba przetrwać pierwsze pół roku, ale jak mam być szczera to to nie była szkoła przetrwania dla mnie. Trochę plamienia, trochę humorów, później już było ok. Po 4 miesiącach miałam kompletny zanik miesiączki, było super. Teraz zdecyduje się na wkładkę Kyleena bo ma dużo mniej hormonu niż Mirena.

Gadałam z chatem gpt i polecał kyleene właśnie dlatego że ma mniej hormonu. Hmm, no ja mam złe doświadczenia z pigułkami, po tygodniu dostałam hormonalnego trądziku i miałam różne inne sensacje, nie wytrzymałam trzech miesięcy. Jakby wkładka rzeczywiście działała lokalnie to może by było spoko. Tylko jeszcze to zakładanie jej, brr. Jedne nic nie czują a inne mdleją z bólu, nie wiem czy chce się dowiadywać w której grupie jestem :P

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
‹‹ 675 676 677 678 679
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ