Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie mam ten na czoło i kupilam w rosmannie może za 17 zł z gietka koncówka Leonowi mierzylam pod pacha jakos nie umiem inaczej. Prawda ze te na czolo pokazują glupoty nie raz się przekonalam u Leona chotoba zaczela sie spadkiem apetytu była w piatek polożna i przyboetal ok a w poniedzialek ani grama nie przybrał mnie to zaskoczylo no ale karmilam piersią i raz dokarmialam mm we wtorek zaczal sie kaszel i juz we wtorek bylam z nim ponownie u lekarza a w piatek dostalismy skierowanie do szpitala bo nie podobalo mi sie jak oddycha w sumie mogliśmy od razu ość przy rsv to wiadome ze przejdzie to ciezko tym bardziej ze nie bylam szczepiona to co ja orzezylam w szpitalu masakra dziewczyny to teraz jest cudownie bo je a tam wpychalismy na sile jedzenie z pielegniarkami nawet karmilam strzykawka :/ i tak skonczylo sie na kroplówkach.
    Przymierzylam stroj na chrzciny matko jak ja przytylam to siw w glowie nie miesci :/ jak ja bede wygladac na tych chrzcinach od dzisiaj zero slodyczy.
    Maz poszedl ma 20 do pracy pierwszy raz zostajemy na noc sami w domu jutro to samo :( jakos czuje sie bezpieczniej jak jest w domu mąż.

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    Dzięki. I dzięki Wam wszystkim za rady i szczerość, to naprawdę pomaga i trochę mnie podniosło na duchu. Chyba faktycznie spróbuję wygadać się profesjonaliście, zanim zadręczę bliskich swoimi humorami ☹️
    Alta, a Tobie współczucia w związku z rota. To straszne przeżycie. Też pomyślałam, że matczyna intuicja jest niesamowita.
    Sagi macierzynstwo jest naprawde ciezkie daj sobie tez czas uwierz mi wiekszość kobiet przechodzi podobnie jak Ty tylko się do tego nie przyznają nie zawsze jest kolorowo.
    Poza tym jeszcze jedna kwestia teraz regulują Ci sie hormony dochodzi zmeczenie nie wyspanie.

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
‹‹ 671 672 673 674 675
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ