Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam na wizycie u ginekologa, równo 7 tyg po porodzie. Wszystko się oczyściło, hurra. Czytam o waszych powrotach miesiączek, czy któraś z Was dostała receptę na mini pigułkę po wizycie? Ja dostałam już receptę na pół roku, za pół roku mogę przyjść po wkładkę domaciczna. Więc prawdziwego okresu to ja się chyba nie doczekam, mam zacząć brać od razu i zakaz ciąży na przynajmniej dwa lata 😌 raczej już nie planuje. Okazuje się, że mam dwie blizny na macicy, ostatnie cięcie było w innym miejscu niż poprzednie, zapewne ze względu na zrosty i ochronę pęcherza (nawet nie wiem bo mi nikt w szpitalu nie powiedział). Ryzyko ciąży przez kolejne dwa lata jest już za wysoko …

age.png
‹‹ 674 675 676 677 678
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ