Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • _Hope Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomcio po szczepieniu gorączkował w nocy, na szczęście już jest ok.

Tomuś ma łagodną ciemieniuchę w brwiach i na czole. Na razie tylko natłuszczałam krem i schodziło. Oby nie pojawiła się na głowie, bo wyczesywanie z włosów to koszmar.😵‍💫 Już nawet nie pamiętam co było skuteczne przy poprzednich maluchach.🫣

Jeśli chodzi o kąpiel to u nas jest krzyk po wyjęciu z wanny, ale szybko go otulam w ręcznik, przytulam i się uspokaja. Płacz pojawia się ponownie gdy go odwijam żeby założyć ubranko.

Za nami pierwsze próby z nosidełkiem i chyba się polubimy.☺️
    Dla pewności czy mały ma poprawną pozycję umówiłam wizytę z doradcą. Muszę mieć pewność, że nie robię Tomciowi krzywdy. Rozmiarowo Tomek jest jeszcze na granicy najmniejszego dopasowania i wydaje mi się, że panel między kolanami jest odrobinę za szeroki mimo maksymalnego zwężenia.

@Katt, ja jak Cię rozumiem. Też cieszyłam się z pięknej pogody bo wystarczyło założyć buty, zabrać wodę do picia i dzieciaki były zebrane do wyjścia. Ubieranie trójki w kurtki i czapki to już inny level.🫣

@Arga, współczuję chorób dzieci. Dużo siły i zdrówka dla Was 🍀

Po trudnej, kilkuletniej walce z niepłodnością...
    🐝 2021🩷
    🐝 2023🩵
    🐝 2026🩵

age.png
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Arga, strasznie współczuję.. 🥺 dużo zdrówka dla dzieciaków!
    No o wytrwałości dla Ciebie w tym wszystkim 😓

@Hope to dobrze, że z Tomkiem już lepiej. Oby gorączka już się nie pojawiła 🫂 a przypomnij jakie masz nosidełko? Planuje kupić jakiś w wakacje

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015💍2019💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    27.02.2026
    3685g i 54cm szczęścia 🌸

age.png
‹‹ 676 677 678 679 680
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ