Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Jednorozec przykro mi z powodu stłuczki i całego stresu z tym związanego...

@Zosia współczuję tego bólu

@Kłębuszek ha ha,no u mnie drugie dziecko to inny level podejścia do kp, zupełnie inaczej, łatwiej, już wiedziałam co i jak. Teraz też tak było,a i tak musiałam dokarmiać i ważyć małą,na szczęście już to za nami, rośnie pulpecik 😄

@Sagi o kurcze..niby nieduży wysiłek,a tu znów coś...niefajnie

@Bambusek super,brawa za determinację 🙂
    Mnie też czasami wkurza to wiszenie,wiem że to minie
    Ale też wiem, że to takie nasze chwile,momenty w tym całym wariatkowie w domu 😂

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedborożec rzeczywiście jakas kretynka :/ widocznie nie radzi sobie z emocjami ale i tak uważam że lepiej policje zawsze wzywać zawsze nawet jeśli wina lezy po stronie Twojej moze sie wyorzec po jakims czasie powiedziec że ja zastraszalaś że wypilaś naprawde nie wiesz jacybsą ludzie... My juz mamy nauczke ze sprzedaza auta

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
‹‹ 677 678 679 680 681
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ