Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
A propos temperatury- dziewczyny które mierzą w odbycie, ile normalnie na codzień mają wasze dzieci? Ja jestem zaskoczona, że nie odejmuje się tego pół stopnia według obecnych wytycznych i ta temp mierzona jest zawsze 37.1-37.5. Podobno u niemowląt to normalne, ale oczywiście schizuję po tej akcji z gorączką. Już nie pamiętam czy u starszaków też tak było tylko ja odejmowałam zawsze te pół stopnia czy mieli niższą temp… 😆
Nas czekają trzy ukłucia jednego dnia niedługo -
Dwa do szczepienia i jedno pobranie krwi. Bardzo to przeżywam, bo będzie z żyły, a mamy bardzo zle z tym doświadczenia 😭 -
alta marea wrote:@Sagi trzymam kciuki, żeby szybko minęło. To zawsze jest jakoś stresujące. Co szczepiliście?
6w1 i rotawirusy. Obudziła się niedługo po zaśnięciu i dopiero teraz znowu zasnęła. Nie ma takiego normalnego płaczu nawet, tylko nagle tak głośno piszczy. Biedulka
Jeszcze trzeba się teraz pilnować, żeby się tymi rotawirusami nie zarazić 🙈 -
ZOSIA88 wrote:Sagi widzialam to oczywiscie ja jestem gadzeciara ale tez widzialam tansza wersje nazywa sie rakieta
jakby ktos chciał ja jednak nie bede tego kupować bo sobie pomyślalam czy ja naorawdę tego potrzebuje zainwestowalam za to w podgrzewacz jakbysmy gdzies wychodzili do lekarza czy coś wystarczy na 3 karmienia średnio ale powiem szczerze że wystarxzylby tez termos. Pogoda robi siw fatalna nie wiem jak u Was. Leon wyrosł z czapek
a ja mam na punkcie czapek obsesje i teraz uwaga te ciuchy co dostalam to przynajmniej te czapki sie przydadza 
A widziałam już kilka lat temu tę rakietę, ale ona ma jakieś słabsze parametry. Zanim złożyłam zamówienie to obejrzałam z kilkadziesiąt filmików użytkowników w necie, bo ja w takie wynalazki nie wierzę
Ale mając starsze dziecko nie mogę sobie pozwolić żeby cały dzień się nie odrywać od bujania 
-