Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 13 maja, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek wrote:
    Ja nie ogarniam mojej córki. Dostała mleko jak wypiła to płacz. Dałam cycka płacz. Próbowałam usypiać płacz. Odłożyłam do łóżeczka bo już nie miałam siły jej nosić to się uspokoiła. Wyszłam i po kilku minutach zasnęła 😆

Teraz mnie cycek okropnie boli. Dawałam jej kilka razy dzisiaj dla uspokojenia, ale nic nie połykała tylko sobie ssała. Po boku od strony pachy i od dołu jest nabrzmiały i boli. Zrobiłam ciepły okład i zaczęłam odciągać mleko to nic nie poleciało. Potem zimny okład. Dalej boli. Macie jakieś rady?

Wiem że już za późno, ale mnie ratował ciepły prysznic i kolektor mleka przed karmieniem. Zimne liscie kapusty po karmieniu.

Może Zuza ma jakieś napięcia i przez to nie lubi noszenia? (Nie pamietam czy byłyście u fizjo...) Ja sie dowiedziałam od fizjo, ze źle noszę Ulę na fasolkę i dlaczego się pręży w moich rękach a u męża nie.. i że nie pomagam jej tym w jej dużym napięciu w barkach i szyi. Ale już wiem co i jak i jest lepiej.

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - 3,3 kg :) +/- 400 g
    9.03.2026 - ok. 3,2 kg
    17.03.2026 - ok. 3,9 kg ?? 😎😎😎 dużo wód płodowych
    23.03.2026 - Witaj Urszulko ❤️ 4,2 kg, cc.

age.png
  • Kłębuszek Autorytet

Wysłany: 13 maja, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu wrote:
    Wiem że już za późno, ale mnie ratował ciepły prysznic i kolektor mleka przed karmieniem. Zimne liscie kapusty po karmieniu.

Może Zuza ma jakieś napięcia i przez to nie lubi noszenia? (Nie pamietam czy byłyście u fizjo...) Ja sie dowiedziałam od fizjo, ze źle noszę Ulę na fasolkę i dlaczego się pręży w moich rękach a u męża nie.. i że nie pomagam jej tym w jej dużym napięciu w barkach i szyi. Ale już wiem co i jak i jest lepiej.

Jesteśmy umówieni na poniedziałek. To też nie tak że nie lubi noszenia, tylko to co raz ją uspokaja za drugim razem nie działa i muszę kombinować. Ale na bank ma jakieś napięcia i pewnie źle ją nosimy. Mam nadzieję że fizjo pomoże.

31 l👩 +30 l👨

2021 💕
    2023 👰🤵
    2024.09 - początek starań

08.06.25 - szczęśliwy cykl 🍀
    24.07 (47dc) - test pozytywny ⏸️
    Beta 105,7; Progesteron 22,19
    26.07 (49dc) - Beta 313,3, TSH 2,28

04.08 - widoczny pęcherzyk ciążowy
    08.08 - zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
    22.08 - 1.76 cm bobasa ❤️
    08.09 - CRL 3.8 cm ❤️
    19.09 - Nifty Pro, wszystkie ryzyka niskie, dziewczynka 🩷
    3.11 - 242 g 🩷
    1.12 - 490 g 🩷
    29.12 - 925 g 🩷
    12.01 - 1300 g 🩷
    26.01 - 1480 g 🩷
    11.02 - 2080 g 🩷
    25.02 - 2280 g 🩷
    18.03 - 2740 g 🩷
    8.04 - 3400 g 🩷

🩷🩷🩷Zuza🩷🩷🩷
    10.04.2026 13:47 3380g 53cm💕

age.png
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 13 maja, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłębuszek wrote:
    Jesteśmy umówieni na poniedziałek. To też nie tak że nie lubi noszenia, tylko to co raz ją uspokaja za drugim razem nie działa i muszę kombinować. Ale na bank ma jakieś napięcia i pewnie źle ją nosimy. Mam nadzieję że fizjo pomoże.

Trzymam kciuki, żeby się wyjaśnił choć troche powód jej płaczu i zebyś znalazła czas na złapanie oddechu.

Kłębuszek lubi tę wiadomość

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - 3,3 kg :) +/- 400 g
    9.03.2026 - ok. 3,2 kg
    17.03.2026 - ok. 3,9 kg ?? 😎😎😎 dużo wód płodowych
    23.03.2026 - Witaj Urszulko ❤️ 4,2 kg, cc.

age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam już termin operacji dziewczyny bylam dzisiaj u lekarza.

Sagi, Arga lubią tę wiadomość

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Mam już termin operacji dziewczyny bylam dzisiaj u lekarza.
    Kiedy idziesz na operację?

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Kiedy idziesz na operację?
    5 lipiec przyjęcie 6 lipca operacja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 12:05

Arga, Daga121222, Kokosq lubią tę wiadomość

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    5 lipiec przyjęcie 6 lipca operacja
    Ðasz radę skończyć karmić do tej pory? Mąż bedzie mial szkołe zycia jak zostanie sam🤣

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Ðasz radę skończyć karmić do tej pory? Mąż bedzie mial szkołe zycia jak zostanie sam🤣
    Nie mam pojecis co zrobić z tym karmieniem co mi dziewczyny radzicie anestezjolog fo mnie ma dzwonic i się umówić

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Nie mam pojecis co zrobić z tym karmieniem co mi dziewczyny radzicie anestezjolog fo mnie ma dzwonic i się umówić

Jak dla mnie to zależy od Ciebie. Możesz spróbować wziąć laktator do szpitala i odciągać, ale czy jak będziesz dojechana po operacji dasz radę?

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam ubranka dla młodej, nikt nie pytał czy chce i potrzebuje po prostu koleżanka zostawila mi to pod drzwiami jak mnie nie było. Kilka ogromnych wirów wszytkiego , w każdym rozmiarze do 122. Jestem zła bo jakby mi powiedziała że chce mi to oddać to bym odmówiła bo nie mam gdzie trzymać poza tym wiem jak ona ubiera swoją córkę i wiem ze 99 procent tych rzeczy będzie brzydka. Ona kupuje swojej młodej ubrania na dziale chlopiecym( chłopięcych ubranek mam nadmiar 🤣🤣🤣🤣) sukienki w życiu nie ubrała, taki ma styl ale to nie moja bajka.

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Dostałam ubranka dla młodej, nikt nie pytał czy chce i potrzebuje po prostu koleżanka zostawila mi to pod drzwiami jak mnie nie było. Kilka ogromnych wirów wszytkiego , w każdym rozmiarze do 122. Jestem zła bo jakby mi powiedziała że chce mi to oddać to bym odmówiła bo nie mam gdzie trzymać poza tym wiem jak ona ubiera swoją córkę i wiem ze 99 procent tych rzeczy będzie brzydka. Ona kupuje swojej młodej ubrania na dziale chlopiecym( chłopięcych ubranek mam nadmiar 🤣🤣🤣🤣) sukienki w życiu nie ubrała, taki ma styl ale to nie moja bajka.
    O matko to czeka Cie segregacja :/ rozumiem Ciebie a pewnie Twoja znajoma myśli że Ci niespodzianke zrobiła ja jednak uważam że leoiej zapytać bo nie każdy chce takie ubranka u mnie zalegaja na strychu napewno wykorzystam czapki a co do reszty to nie mam pojecia sama nie oamietam co tam jest.

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 13 maja, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:

Ale bezczelna, z pszokiem jej się pomyliłaś ;)

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
  • _Hope Autorytet

Wysłany: 13 maja, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Daga, bardzo mi przykro z powodu straty Twojej siostry. 😢

@Kłębuszku, tulę.🫂 Początki macierzyństwa potrafią być naprawdę bardzo trudne — niewyspanie, zmęczenie, bezradność i lęk o maluszka potrafią przytłoczyć. Jeśli czujesz, że jest Ci ciężko, proś o pomoc i wsparcie. Mam nadzieję, że z czasem będzie Wam coraz lżej i macierzyństwo przyniesie Ci ogrom radości.🍀

@Zosia, ja zostawiałam niespełna 3-miesięcznego synka gdy szłam do szpitala ze starszą córką na operację. Wiedzieliśmy o tym wcześniej więc mały był uczony pić moje mleko z butelki i jak była potrzeba dokarmiany mm. W szpitalu niekoniecznie miałam warunki i czas na siedzenie z laktatorem żeby tę laktację utrzymać. Miał to być pobyt 3-dniowy, ale z powodu komplikacji po operacji z 3 dni zrobiły się 3 tygodnie.😵‍💫 Przez stres itd straciłam pokarm.😕 I cieszę się, że mały był nauczony butelki i mleka modyfikowanego, bo zapasy mojego mleka się skończyły a przejście na mieszankę nie było szokiem.

@Jednorożec, współczuję. Ja też ostatnio dostałam taki "podarunek". 5 dużych toreb i ubrania w bardzo dużych rozmiarach. 😵‍💫 Na szczęście u nas nie ma problemu z pozbyciem się takich niespodzianek. Worki z odzieżą można oddawać razem z segregowanymi śmieciami. Zostawiam to co mi się podoba a resztę wyrzucam.

Kłębuszek, ZOSIA88 lubią tę wiadomość

Po trudnej, kilkuletniej walce z niepłodnością...
    🐝 2021🩷
    🐝 2023🩵
    🐝 2026🩵

age.png
  • bambusek-94 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Daga bardzo mi przykro z powodu straty twojej siostry :( aż brakuje odpowiednich słów na takie sytuacje...

@Kłębuszek doskonale rozumiem co czujesz, też momentami mam "dosyć " swojego synka i cieszę się z chwili gdy mąż go przejmuje. Emocje, stres, zmęczenie i niepewność dają się we znaki. Ale kocham rego szkraba nad życie i jestem pewna że u ciebie jest tak samo 🩷 każdy ma prawo do chwili słabości, nie obwiniaj się za to.

@jednorożec myślę że podjęłaś dobra decyzję z przejściem na MM ale rozumiem emocje jakie temu towarzyszą. Sama aktualnie prowadze nierówną walkę o laktację i zastanawiam się co dalej robić... takie to wszystko trudne!

Dziewczyny cieszę się że wasze bobasy dobrze znoszą szczepienia 🙂 my jutro mamy bioderka, mam nadzieję że wszystko będzie ok.

My mieliśmy najgorszą noc jak do tej pory, mały noe mógł zasnąć a jak już spał to wybudzał się co godzinę. Chodzę dziś jak zombie. Dodatkowo mamy problemy z karmieniem, a już myślałam że wychodzimy na prostą. Nie może być dobrze nawet przez chwilę :/

Kłębuszek lubi tę wiadomość

⏸️24.07.25 (11 dpo, 2cs)
    ▶️BETA 47 -- 219 -- 837 mIU/ml
    ✅️21.08 1,3cm -- 17.09 5,0cm -- 15.10 140g -- 06.11 250g -- 18.11 380g💙 -- 02.12 530g 💙 -- 08.01 1240g 💙 -- 20.01 1600g 💙 -- 03.02 1880g 💙 -- 24.02 2330g 💙 -- 17.03 3130g 💙
    👶💙05.04.2026 (40+1) -- 3960g -- 53cm

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejrzałam te wsztkie rzeczy, podkreślam ze to sa ubranka po dziewczynce. I co sie okazało? Znalazłam całe mnóstwo fajnych dresów dla Jasia 🤣🤣🤣

Kasiastaraczka, Sagi, ZOSIA88, Dżozu, Katt, Arga, Kokosq lubią tę wiadomość

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 13 maja, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @bambusek jakie macie problemy z karmieniem?

Lidka złapała gdzieś katar...pokasluje też
    Robię jej inhalacje z soli fizjologicznej
    Poza tym super śpi w nocy, dziś za dnia też miała jedną długą drzemkę, reszta krótsze, ale zdążyłam zrobić tartę z rabarbarem i bezą mniam
    Dobrze, że ma dobry humor przy tej infekcji

Sagi, Dżozu, Katt, Kłębuszek, Daga121222 lubią tę wiadomość

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszystko jest takie niesprawiedliwe bo ja bym chciała zakonczyc karmienie piersia to Leon coraz bardziej nakrecs sie na pierś :/ i dzisiaj nie umiał usnąć statam sie dawac mu butelke z mm ale ja nie wiwm jak to bedzie mam niecałe 2 miesiace :/
    Co do ubranek przy okazji urodzin kuzynka napisała mi czy ja napewno nie chce tych ubranek po jej chlopcach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 22:11

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: 14 maja, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co przemyślałam sobie te karmienie i zakończe to nie chodzi mi o sama operacje i że bedzie mi ciezko odciagac pokarm ale to pewnie też ale o sam fakt że maz miałby cieżko w nocy jesli Leon jest przyzwyczajony do piersi to bedzie sie jej domagał ja teraz tez nie odżywiam się idelanie raczej jestem na deficycie bo nie mogę dużo jeśc bo mam ataki. Po prostu to będzie z mojej strony rozsądne i odpowiedzialne. Pozostaje kwestia jeszcze spania bo w dzień Leon spi sam ale w nocy wygodniej bylo mi go miec w łóżlu i teraz tez bede musiała zrobić tak żeby go odkładać do łóżeczka jest mi przykro bo bede jak zombi chodzić ale jak nie zaczne teraz to mąż bedzie miał framat z 2 dzieci :/

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 14 maja, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dzisiaj do alegologa z mloda po zaświadczenie na refundację na mleko. 30 procent to sporo a ona wypija puszkę w trzy dni

Pfry, Daga121222 lubią tę wiadomość

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • Kokosq Autorytet

Wysłany: 14 maja, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, u nas intensywny czas i nie miałam nawet kiedy czytać forum, jak nie mały czegoś się domaga to córka chce żeby się z nią bawić czy obejrzeć razem bajke, staram się nadrabiać jak rano śpią ale niestety już nie dam rady odnieść się do wielu kwestii😅

@Sagi, Jak czytam o waszej córeczce to mam wrażenie że mamy identycznie dzieci 😂u nas działa dokładnie tak samo 😃 Mały w dzień usypia w babybjornie bujany nogą a jak przestaje to się budzi 🙈 ale u nas wtedy działa włączenie okapu w kuchni, stawiam obok bujak i śpi bez bujania a ja mogę coś zrobić 😅

@Zosia, u nas właściwie synek rzadko zasypia na którymś z nas,bardziej na kanapie albo właśnie w bujaku,no ostatnio mi przy cycu usnął a nie miałam nic innego do roboty to tak z nim siedziałam aż tyłek rozbolał 😂
    Pamiętam, że córka to tylko drzemki kontaktowe preferowała i po kilka godzin się z nią siedziało bez jedzenia i picia bo słodko spała 😂 ale każde dziecko jest inne, ja już teraz dostrzegam sporo różnic między tą dwójką ale i np sporo podobieństw - Oboje od razu po wejściu do auta zasypiają więc można z nimi podróżować na spokojnie 😄

@Kłębuszek, pocieszę Cię,że nawet przy drugim dziecku jak płacze to czasem ciężko zgadnąć czemu 😅 u nas odkryłam po sprawdzeniu wszystkich możliwości czemu może płakać, że synek się denerwuje bo chce leżeć na brzuchu 🙈wtedy go tak kładę i zasypia. Co ja się namyślałam o co mu chodzi bo córka jak ją kładłam na brzuch była bordowa i wściekła, w życiu bym nie pomyślała,że drugie się domaga właśnie drzemki na brzuchu 😂 a jak i położenie na brzuchu nie pomaga to wstałam od niego ostatnio bo leżeliśmy koło siebie to się uspokoił, chyba chciał zostać sam 😂
    Doczytałam dalej i ja za pierwszym razem jak miałam takie problemy z bolącą piersią przez jakiś zastój albo zapalenie to wsadzałam sobie w stanik zimny, stłuczony liść kapusty, mega to pomaga. No i przystawianie malucha do cyca.

@Daga, przykro mi z powodu maluszka Twojej siostry, to jest niewyobrażalny ból…

@Karolina26, u nas też problemy brzuszkowe u synka, nie zdarzają się codzień ale żeby złagodzić ból jak już przyjdzie to tak jak tu dziewczyny pisały ciepły strumień suszarki na brzuszek i my dajemy też kropelki sab simplex. Karmimy się mieszanie, głównie pierś ale jak jest potrzeba to dokarmiamy mm, ja od siebie polecam capri care u nas się dobrze przyjmuje.

@Alta, dołączam i ja, jak tylko uśpię małego to córka zawsze żeby mi coś powiedzieć staje akurat przy nim i krzyczy 🙈 jak jej mówię ciiii to mi odpowiada „nie ciiii” i dalej mówi 😂

@Jednorozec, ja uwielbiam jak ludzie robią takie rzeczy 😂 pamiętam że jak tylko wróciliśmy ze szpitala z córką jak się urodziła to ciotka mojego męża wparowała do nas (bez zapowiedzi i pytania czy w ogóle chcemy) z 4 torbami ubrań po swoich córkach 😂 po prostu przywitała się, zostawiła i wyszła zadowolona że sobie dom posprzątała 😂Cóż, wszystko potem oddaliśmy na pszok bo większość z tych rzeczy była brudna i poplamiona i naprawdę w słabym stanie😅

Ja z kolei w poniedziałek byłam u fizjo uro, na szczęście rozejścia mięśni nie ma wszystko ładnie wraca do normy, mam zalecone ćwiczenia mięśni dna miednicy bo ta strefa jest dalej mocno osłabiona i mam zgłosić się na kontrolę za 6 tygodni.
    We wtorek z kolei mieliśmy bioderka, tutaj też bez zarzutu wszystko, doktor powiedział że nasz mały wygląda na 4 miesiące a nie 6 tygodni 😂
    Cóż no spory to on się już urodził 😅 w zeszłym tygodniu jak ważony przez położną to miał 5400.
    Za to wczoraj byłam u mojej Pani ginekolog, sprawdziła na USG i macica ładnie obkurczona i już nic w niej nie ma jedynie mówi,że endometrium pogrubione na 7 mm więc duża szansa że wróci za chwilę okres,a to moje ostatnie krwawienie to na pewno nie były odchody połogowe tylko tak jak myślałam mógł to być właśnie pierwszy okres 🫣 mam się obserwować czy za miesiąc w tym terminie pojawi się znowu krwawienie to sprawa będzie jasna.
    A nasz synek już tak cudownie się uśmiecha i wydaje takie słodkie odgłosy, a dziś córka przez sen się przeturlała do niego i przytuliła i tak spali razem, o mamo jak ja kocham takie momenty😍
    Nie raz mnie już przeczołgało życie z tą dwójką i nie raz chciało się płakać ale takie widoki wynagradzają wszystko 😄

Kasiastaraczka, Kłębuszek, Sagi, bambusek-94, Dżozu, Katt lubią tę wiadomość

👩🏼31

04.2023 ⏸️
    12.2023 Córeczka 🩷

12.2024 ⏸️
    01.2025 💔

07.2025 ⏸️
    03.2026 Synek 🩵

age.png

age.png
‹‹ 683 684 685 686 687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ