Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    Ja też mam ogromny problem z tymi salami, mój mąż chciałby dłużej siedzieć ale też czuje się niekomfortowo bo chciałby dać przestrzeń innym kobietom w sali, i w rezultacie szybko się ulatnia. Tym razem poprosiłam o prywatną salę w szpitalu, odpłatną, no ale nie mam gwarancji, że będzie dostępna.
    No to prawda,dobrze by było dać przestrzeń innym
    Po pierwszym porodzie akurat był zakaz odwiedzin,ale też moja współlokatorka była dziwna...
    Po drugim trafiła mi się fajna dziewczyna i jej partner też spoko, więc siedzieliśmy sobie razem 🙃

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Przy pierwszym porodzie u mojej współlokatorki było na salo minimum kilka osób bez przerwy. Myślałam ze oszaleje, robili hałas, ja nie spałam, dziecko niespokojne, do tego zero prywatności.
    Ojej,przy czymś takim to chyba zwróciłabym uwagę... współczuję

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj wszystko mnie wkurza, serio! Chłop mi działa na nerwy bo ma wolne a go nie ma caly dzień. Nic nie pomogl zostalam w cyrku sama, poszedł pomoc naprawiać auto swojemu bratu. Skończy sie to awanturą na sto procent bo mnie nosi. Nie jestem mniej wazna niż szrot mojego szwagra. Jednocześnie chce mi sie płakać i krzyczeć. Mam serdecznie dosc tego dnia

A i miałam pierwszy raz taki skurcz ze mnie blizna bolała, na razie jeden ale zaczynam świrować

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:29

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png
‹‹ 432 433 434 435 436
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ