Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Daga piękne ubranka , dzisiaj pisałam z koleżanka jej synek z 25 listopada i już z 62 wyrasta ciekawe jakie te nasze dzieciaki beda duże :D
    Jednorożec dużo robisz :(
    A mam wyjście? Samo sie nie zrobi a w syfie żyć nie będziemy

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:48

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png
  • Katt Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi ja mam porównanie bo w pierwszej ciąży miałam termin na 1 czerwca. Co prawda kwiecień był już ciepły i maj to już w ogóle piękny więc wkładałam klapki, ubierałam sukienkę i tyle. Teraz założenie butów graniczy z cudem, kurtka trzyma się na słowo honoru, a przecież nie wyskoczę na mróz -10 rozpięta bo chwila moment będę chora. Co mi po bluzach i swetrach jak nie mogę się w nich dopiąć. Powiedziałam już do męża że jeśli mnie kiedykolwiek coś pokusi na 3 dziecko to tylko i wyłącznie tak żeby ciążę zakończyć na lato

• Dżozu Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie królują legginsy ciążowe, kupiłam 2 razy paczki ciazowe na vinted z ciuchami zimowymi i na prawdę sztos komplety mi się trafiły. W tym właśnie sporo legginsów, fajne jeansy z h&m, dresy. Aktualnie zaczynam miec problem z koszulkami i bluzami. I butami, ale zamówiłam już nowe. Kurtke kupiłam używaną, ciążową i super się sprawdza.
    Ale jakbym miała się gdzieś wystroić to mógłby być problem.
    Także ja nie narzekam, ale myślę że całkiem fajne musi być chodzenie w wiosennych albo letnich ciuszkach z brzuszkiem 😀

Młoda się tak dziś rano i w nocy wierciła, że myślalam że mi rozerwie skórę w okolicy pępka 🙊 jakby stawała w poprzek i to wgl nie było przyjemne... Nie wiem co to za harpagan siedzi w tym brzuchu 🤣 ale aniołek to to raczej nie jest. I chyba spokojnych nocy nie zaznam... a w dzień jest w miarę spokój, pewnie spacery i bujanie jej odpowiadają.

starania od 2/24; 📣

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    11.07 - beta 60,60
    14.07 - beta 258
    17.07 - beta 882,6
    23.07 - beta 11 tys.
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    ⏳29.01.2025 - wizyta gin.

preg.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciaza w lecie jest fajna tylko ze względu na ubrania ale upał plus wielki brzuch jest okropny. Rodziłam w lipcu i ostatni miesiąc to była katorga. Pod tym względam zima jest dużo lepsza. No i długie wieczory sprzyjają odpoczynokowi

Dżozu lubi tę wiadomość

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

preg.png
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga wrote:
    Dla mnie ta 4 ciąża to jest psychicznie coś strasznego 🫣 zdaję sobie sprawę, że to będzie dla mnie naprawdę trudny czas. Starsze dojrzewanie i szkolne problemy, młodszą może za rok przedszkole, ten znowu nocki zarwane, kolki, lekarze, kombinowanie z drzemkami, zakupy z dwójką dzieci i jeszcze mam schudnąć i znaleźć sobie zajęcie rozwojowe 🫣🤣
    Powiem wam szczerze, że ja nawet zadzwoniłam i dowiedziałam się jak ogarnąć aborcję za granicą ale no niby jak w 16-22 tygodniu to zrobić wiedząc, że dziecko jest zdrowe? No nie umiałam.

Arga i inne dziewczyny z dziećmi, szacun dla Was za Wasz ogar.🙏 nie wyobrażam sobie nawet ile musicie się urobić w ciągu dnia.

starania od 2/24; 📣

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    11.07 - beta 60,60
    14.07 - beta 258
    17.07 - beta 882,6
    23.07 - beta 11 tys.
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    ⏳29.01.2025 - wizyta gin.

preg.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt wrote:
    Sagi ja mam porównanie bo w pierwszej ciąży miałam termin na 1 czerwca. Co prawda kwiecień był już ciepły i maj to już w ogóle piękny więc wkładałam klapki, ubierałam sukienkę i tyle. Teraz założenie butów graniczy z cudem, kurtka trzyma się na słowo honoru, a przecież nie wyskoczę na mróz -10 rozpięta bo chwila moment będę chora. Co mi po bluzach i swetrach jak nie mogę się w nich dopiąć. Powiedziałam już do męża że jeśli mnie kiedykolwiek coś pokusi na 3 dziecko to tylko i wyłącznie tak żeby ciążę zakończyć na lato

No mam dokładnie takie same odczucia. Synka rodziłam w październiku, to było długie piękne lato. Jakakolwiek sukienka i klapki i załatwione. Teraz tak jak mówisz, wciśniecie się w buty to wyczyn. A obiecywali że ciąża zimą jest taka piękna 😆
    Mam nadzieję, że pierwsze miesiące z dzidzią w cieplejsze miesiące nam to wynagrodzą.

Katt lubi tę wiadomość

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra mojego męża zabiera rodzinę na baseny termalne. Do Chochołowa za 1,5 tygodnia. Ja wiadomo jechać nie moge. Jest już za późno na takie przygody ale namawiam mojego żeby zabrał chłopców. Będą mieć atrakcje. Będę sie cieszyć. On nie bardzo chce bo musiałbym zostać sama w domu na caly dzień bez kontaktu do niego i ma obawy że cos przegapi. Ja wtedy jeszcze nie bede donoszona wiec teoretycznie nic nie powinno sie zdarzyć, a chce żeby dzieci miały cos fajnego zanim świat znów nam sie obróci o 180 stopni bo oni też to oddczują

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

preg.png
‹‹ 433 434 435 436 437
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ