Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • _Hope Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam Wasze wpisy i jestem w szoku jeśli chodzi o traktowanie przez mężów. Bardzo mi przykro 😔 i mam nadzieję, że jednak panowie się ogarną i będą dla Was wsparciem.
    Mój mąż co prawda sam z siebie niewiele domowych obowiązków ogarnie, ale gdy się mu powie co trzeba zrobić to pomoże.🫣 W większości sama ogarniam dom i dzieciaki, bo P. wyjeżdża do pracy o świcie i wraca wieczorem, często gdy dzieci są już w łóżkach, ale weekendami np zabiera dzieci na sanki żebym mogła chwilę odpocząć, robi zakupy...

@Daga, super ubranka. 🥰
    Ja po ostatniej wizycie zastanawiam się czy nie dokupię jeszcze kilku rzeczy w rozmiarze 50.🫣 Lekarz mówił żeby spodziewać się Malucha do 3 kg.🥹 Choć oczywiście istnieje szansa, że troszkę nadrobi. Ale w poprzednich ciążach dzieci rodziły mi się jeszcze mniejsze niż prognozy z USG... 🫣

Co do ubrań ciążowych to ja mam tylko 2 pary dżinsów i 2 pary legginsów. Do nich ubieram koszulki/swetry owersize lub chodzę w sukienkach. Ale jakiś czas temu musiałam dokupić kurtkę bo żadnej nie byłam w stanie zasunąć choć to moja 3 ciąża z końcówką w zimie.🫣 Buty mam sznurowane i po prostu je poluzowałam.

@Zosia, ja nie mam i nie będę miała dostawki. Mam tylko klasyczne, drewniane łóżeczko.

U mnie ostatnio kryzys ze spaniem, ból pachwin i dopadła mnie wieczorna zgaga.😖
    Boli mnie też gardło i ogólnie jestem osłabiona. Mam nadzieję, że to wina szczepionki a nie żaden wirus.🫣

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 05:30

🐝 2021🩷
    🐝 2023🩵
    ⏳🐝 2026🩵

preg.png
‹‹ 434 435 436 437 438
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ