Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrobiłam Wasze wpisy i jestem w szoku jeśli chodzi o traktowanie przez mężów. Bardzo mi przykro 😔 i mam nadzieję, że jednak panowie się ogarną i będą dla Was wsparciem.
Mój mąż co prawda sam z siebie niewiele domowych obowiązków ogarnie, ale gdy się mu powie co trzeba zrobić to pomoże.🫣 W większości sama ogarniam dom i dzieciaki, bo P. wyjeżdża do pracy o świcie i wraca wieczorem, często gdy dzieci są już w łóżkach, ale weekendami np zabiera dzieci na sanki żebym mogła chwilę odpocząć, robi zakupy...
@Daga, super ubranka. 🥰
Ja po ostatniej wizycie zastanawiam się czy nie dokupię jeszcze kilku rzeczy w rozmiarze 50.🫣 Lekarz mówił żeby spodziewać się Malucha do 3 kg.🥹 Choć oczywiście istnieje szansa, że troszkę nadrobi. Ale w poprzednich ciążach dzieci rodziły mi się jeszcze mniejsze niż prognozy z USG... 🫣
Co do ubrań ciążowych to ja mam tylko 2 pary dżinsów i 2 pary legginsów. Do nich ubieram koszulki/swetry owersize lub chodzę w sukienkach. Ale jakiś czas temu musiałam dokupić kurtkę bo żadnej nie byłam w stanie zasunąć choć to moja 3 ciąża z końcówką w zimie.🫣 Buty mam sznurowane i po prostu je poluzowałam.
@Zosia, ja nie mam i nie będę miała dostawki. Mam tylko klasyczne, drewniane łóżeczko.
U mnie ostatnio kryzys ze spaniem, ból pachwin i dopadła mnie wieczorna zgaga.😖
Boli mnie też gardło i ogólnie jestem osłabiona. Mam nadzieję, że to wina szczepionki a nie żaden wirus.🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 05:30
-