Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny powiem Wam że ja sie dzisisj total ie nie wyspie przed tym cc dziecko caly czas placze. Co 2 h pobudka na odsluch masakra
jestem juz wykończona
przed 6 mam wstać i bede sie szykować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego, 20:29
-
Dobrze, że zrobilam wczesniej gbs ale oczywiście brakuje mi badan tokso i cytomegalii z 3 trymestru ja nie wiem czemu nie mialam wydawalo mi sie ze mowilam w labo ze tez chce i olacilam za ten pakiet 3 trymestru
no ale maja mi zrobić w szpitalu posprawdzajcie sobie czy macie wszystkie badania;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego, 20:36
-
Dzięki dziewczyny! 💕 nie mogę przestać wąchać mojego bobaska 😂 i wczoraj miałam lekki atak paniki i mówię do męża, że ruchów nie czuję w brzuszku 😂
Dokładnie 37+1 tc, więc jak w zegarku uznał, że może wychodzić 😂
Kokosq, Aliana, Daga121222, ZOSIA88, Kasiastaraczka, aqq, Katt, Kłębuszek, Sagi, Arga lubią tę wiadomość
-
Wspaniale czytać o tym wąchaniu Bobasa 🥰Hermionka wrote:Dzięki dziewczyny! 💕 nie mogę przestać wąchać mojego bobaska 😂 i wczoraj miałam lekki atak paniki i mówię do męża, że ruchów nie czuję w brzuszku 😂
Ha ha,dobre z tymi ruchami
Wow,to super, idealnie donoszony i pyk 😄 -
Czyli jednak te 2 miejsce należalo się TobieHermionka wrote:Dzięki dziewczyny! 💕 nie mogę przestać wąchać mojego bobaska 😂 i wczoraj miałam lekki atak paniki i mówię do męża, że ruchów nie czuję w brzuszku 😂
super że masz to już za sobą
-
Jeszcze dzień sie nie skończyłaqq wrote:I tak będziesz w pierwszej trójce 🙂
My jeszcze musimy na swoją kolej poczekać 🙂
Pewnie że sie odezwie ale cisnienia mi tez wariują nie stresuje sie a wybilo 150 pewnie dlatego te obrzeki też sie porobiły.
Insuliny dzisiaj mi nie daja bo juz cukier 75 a o 20 był ostatni posiłek a o 24 ostatnie picieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego, 22:28
-

widać maluszek czuł że już pora do mamy ❤️ odpoczywajcie i tulcie się jak najwięcej 😍