Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Aliana Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 02:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktorek chyba czekał na wtorek 😆

Jesteśmy na sali porodowej, przyjechaliśmy po 4h regularnych skurczy, odejściu czopa z krwią. Na izbie szyjka zgładzona i rozwarcie na palec, skurcze trochę się wyciszyły ale zaraz znów wróciły. Siedzę na piłce, podłączona ktg i staram się przeżyć skurcze, napieprza w krzyżu jak cholera. Więc mam nadzieję że do południa się wyrobimy 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 02:07

Arga lubi tę wiadomość

01.2025- 10tc 💔

05.2025 staramy się dalej 💪

30.06 - ⏸️ 🩵💙

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 02:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliana wrote:
    Wiktorek chyba czekał na wtorek 😆

Jesteśmy na sali porodowej, przyjechaliśmy po 4h regularnych skurczy, odejściu czopa z krwią. Na izbie szyjka zgładzona i rozwarcie na palec, skurcze trochę się wyciszyły ale zaraz znów wróciły. Siedzę na piłce, podłączona ktg i staram się przeżyć skurcze, napieprza w krzyżu jak cholera. Więc mam nadzieję że do południa się wyrobimy 😆
    Super, powodzenia

age.png

preg.png
‹‹ 528 529 530 531 532
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ