Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • Natalia K Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Dokładnie taki jest plan. Zamówiłam córce paczkę ubrań w Zarze żeby nie była poszkodowana, ale ona teraz już tak wolno rośnie. Nosi jeden rozmiar po pół roku 🫠 nie mówcie mojemu mężowi, ale regularnie sprzedaje jej dobre ubrania żeby kupić nowe, bo te mi się nudzą 😂😂😂

👀👀👀 toć to genialne! Czemu ja na to nie wpadłam?! 🙈

Powodzenia na wizytach, dziewczyny 🍀🍀🍀

Anabbit lubi tę wiadomość

11/2024 👧🏼

Transfer 30.06

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka dba o to żebym była gotowa na nocne pobudki do maluszka 🙄 obudziła się dziś o 23:15 (a raczej wczoraj. Ja jeszcze nie spałam) i nie mogła zasnąć do 4:45 🫠🫠 po czym zaczęła dzień o 6:35.
    Tak, obdarowała mnie 2h snu tej nocy.
    Właśnie zasnęła na swoją jedyną drzemkę także ja też się kładę żeby chociaż godzinę snu złapać 🙃

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
‹‹ ‹ 127 128 129 130 131
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ