Marzec 2027 🌼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzialenka95 wrote:Ja aktualnie testuje spanie jednak bez poduszki. Z poduszką mam wrażenie że częściej się budzę bo mam problem z przekręceniem się... Ogólnie bez poduszki też się budzę ale jakoś mniej i łatwiej mi zasnąć. Problem jest jeszcze taki że mąż czasami chrapie i jak się obudzę to doprowadza mnie to do szału i mogę nie spać przez godzinę - dwie... Az się zastanawiam jak to będzie jak będę miała lekki sen i będę wstawała do dziecka. Chyba w ogóle nie zasnę albo mąż będzie musiał się wyprowadzić do pokoju obok 😃
Ja mam slaby sen od początku ciąży i budzę się w nocy i nie mogę zasnąć. Dziś spalam do 7.22! Wyjątek od reguły 😅 jakoś odpoczynek na zapas nie jest mi darowany. -
Ja spie w tej ciazy sama z siebie calkiem nieźle, ale niestety/stety moje dziecko starsze czasem nie i musze sie dostosowywać. Dzisiaj 2h oa nocne, dobrze ze na ttm etapie juz leżymy sobie i słuchamy muzyczki bo pol roku temu trzeba bylo z wózkiem latac zebh uspac 🤣
-
Z tym siusianiem to mam to samo a szczególnie w nocy 😅 budzę się bo pęcherz pełny na maksa że aż nie przyjemnie a na kibelku ledwo co leci 😅 dobrze wiedzieć, że nie jestem sama 🤭
Urocze brzuszki 🥰🥰🥰
Dudu13 lubi tę wiadomość
▪️ 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐨𝐝 𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟑𝐫.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AMH 7,17/PCO metaboliczny/Póżne owu/Hashimoto/Hipoglikemia/Stan zapalny endometrium - leczenie
𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟔 𝐈𝐕𝐅 💉
02.26 -> 4❄️❄️❄️❄️
03.26 FET🍍-> 💔
04.26 FET 🍍-> 💔
• KIR AA - brak kirów implantacyjnych ❌
• Trombofilia ✅ Białko S i C ✅
🧸✨NATURALNY CUD ✨🧸
10.07 ⏸️
11dpo - 56 -> 14dpo - 269 -> 16dpo - 640 (accofil 💉)
03.08 (7+0) CRL 0,95cm z bijącym ❤️
20.08 (9+3) CRL 2,74cm
07.09 (12+0) I prenatalne ✅ CRL 5,70cm
01.10 (15+3) 🩵🩵🩵

-
Zaqwsx wrote:Ja spie w tej ciazy sama z siebie calkiem nieźle, ale niestety/stety moje dziecko starsze czasem nie i musze sie dostosowywać. Dzisiaj 2h oa nocne, dobrze ze na ttm etapie juz leżymy sobie i słuchamy muzyczki bo pol roku temu trzeba bylo z wózkiem latac zebh uspac 🤣
Moja wymyśliła sobie ząbkowanie i aktualnie śpimy max 5h w nocy i to oczywiście nie ciągiem 🫠🫠🫠 -
patkalopatka wrote:A co do bóli podbrzusza i ciągnięcia to dalej zdarza mi się pod koniec dnia i tragedia jak wstanę źle albo kichne. Ale najgorzej ciągnęło 16-17 tc i wtedy, jak byłam na wizycie, to lekarz mi powiedział, że to normalne w tym okresie i bóle jak na miesiączkę też.

Otototo, dokładnie mam tak w tym przedziale teraz :o
Pelasia, i mi ulżyło z tym sikaniem jak tu czytam 😮💨👩❤️💋👨 29 starania od końca 24
08.24 histeroskopia✅
1-03.25 9/12tc💔
11.25, 03.26💔 CB
💃MTHFR,PAI: hetero, KIR AA 📌accofil
🆘11.25 POI🥺 LH/FSH < 1
✅OGTT + hormony, DHEAS ⬇️
MUCH, APS, b.C/S, ANA3, celiakia (geny), pasożyty, nied. tarczycy
🕺 🧪 ✅
hormony - niskie
✨🌈
17.07.26🤞⏸️ beta 🚀
30.07 5+5, GS 0,98 ✅
10.08 7+1, CRL 1,08 💓
20.08 8+4 CRL 2,0 💓174BPM
24.08 9+0 CRL 2,3 💓 172BPM
31.08 10+1 CRL 3,3 💓 176BPM
08.09 11+5 CRL 5,0 💓 180BPM
15.09 12+4 CRL 6,0 🎀❓prenatalne🆗 przepływy🔍
23.09 13+5, ok 🩷🎀, 💓 159BPM
28.09 14+3, 🍊 104g, 💓154BPM
20.10 17+4 ⏳

-
Ja chodzę do toalety w nocy praktycznie od początku w ciąży. Przed wstałam najczęściej tylko raz. Na początku ciąży duuzo razy. Teraz jest lepiej zwykle 2-3 razy, ale za to nie moge spać i kręcę się w łóżku.
Dzisiaj w nocy to już był szczyt byłam głodna i koło pierwszej w nocy musiałam zrobić kanapkę 😁2 procedura IVF marzec 2026
2 cykle Dipherline
23.06 FET jedyny zarodek -
Jeśli chodzi o sen ja od jakiegoś czasu mam tak, że się budzę jak jestem na plecach, żeby obrócić się na bok🙄 I nie wiem czy to psychika działa, że się wybudzam i mam pilnować tych boków czy co.. Ale chyba spanie na boku jest najważniejsze w 3 trymestrze? Jak już brzuszek jest duży? Przyszła mi poduszka do spania to będę testować 😬 Do tego dochodzą jakies dziwne sny.
-
Iwona88 wrote:Jeśli chodzi o sen ja od jakiegoś czasu mam tak, że się budzę jak jestem na plecach, żeby obrócić się na bok🙄 I nie wiem czy to psychika działa, że się wybudzam i mam pilnować tych boków czy co.. Ale chyba spanie na boku jest najważniejsze w 3 trymestrze? Jak już brzuszek jest duży? Przyszła mi poduszka do spania to będę testować 😬 Do tego dochodzą jakies dziwne sny.
Jak będzie coś nie tak, to poczujesz, że musisz się przekręcić, a w trzecim trymestrze raczej po prostu już niewygodnie będzie Ci na plecach, nie przejmuj się tak, to jedna z tych rzeczy, która jest wyolbrzymiana w rolkach na insta, później te wszystkie rzeczy nie potrzebnie wchodzą na psychę
Anabbit, Iwona88 lubią tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Jak będzie coś nie tak, to poczujesz, że musisz się przekręcić, a w trzecim trymestrze raczej po prostu już niewygodnie będzie Ci na plecach, nie przejmuj się tak, to jedna z tych rzeczy, która jest wyolbrzymiana w rolkach na insta, później te wszystkie rzeczy nie potrzebnie wchodzą na psychę
Właśnie chyba już niepotrzebnie weszło z tym spaniem na boku czy to na lewym lub prawym 😅 Ale przeczytam wasze posty po kilka razy to może się nadpisze 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:08
-