Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • Madzialenka95 Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również prowadzę swoją działalność i chciałabym pracować przynajmniej do Bożego Narodzenia. Gdybym była na etacie to myślę że odeszłabym około 12 tygodnia 😛

dzydzy, Iwona88 lubią tę wiadomość

Ona: 31
    - hiperprolaktynemia - dostinex 1/4 tabletki na tydzień
    - TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
    Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
    On: 34
    - morfologia 2%❗
    - podwyższona agregacja❗
    - koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
    - ruch całkowity - 55% ✅
    - ruch postępowy - 43%✅
    - plemniki żywe - 80% ✅
    Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez
    Starania od 01.2026
    26.06.2026 beta 25,68
    29.06.2026 beta 119
    01.07.2026 beta 485
    07.07.2026 beta 4646
    09.07.2026 beta 11064
    15.07.2026 pierwsze USG
  • Zaqwsx Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do objawow to nie wiem czy latwo mnie przebić. Wymiotuję codziennie, z tym ze nie umiem spac za dnia, tez z bobasem sie nie da odpocząć wiec chyba z tego wynika moje samopoczucie ze nie mam możliwości odpoczynku

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF
    12 transferowanych zarodków
    K ur 5.01.2025 (40+0)56cm 3770g ❤️

event.png

Transfer 18.06.2026r.

preg.png
  • Iwona88 Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam końcem zeszłego roku L4 3 mies, także na razie myślę, że się wstrzymam. Chyba że będzie dużo pracy / stres / złe samopoczucie to wtedy pewnie przejdę na L4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 19:10

• bebinka Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli zdrowie i samopoczucie pozwoli, planuję iść po prenatalnych na l4

• Anabbit Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię research właśnie na temat nipt i zaczęłam rozważać panoramę. Widzę właśnie, że w Synevo mają ogromną promke i wychodzi mega tanio, ale nie wiem czy warto robić takie badanie w Synevo? Czy lepiej przez jakąś klinikę?
    Wcześniej robiłam nifty i brałam z randomowej stronki na necie…

age.png
  • RóżowaPanteraa Debiutantka

Wysłany: 1 sierpnia, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje hormony chyba oszalały. Przejmuje się rzeczami, które wcześniej mi nie przeszkadzały. Tak samo irytują mnie sytuacje, z którymi u męża nie miałam problemu od 8 lat 🙈

Nie wiem czy śledzicie tych Himalaistów co w 10 osób ściągnęła ich ława podczas wspinaczki ? Nie? Ja też 😂 nie znam w ogóle ludzi. Niby najbardziej znane nazwiska na świecie. Nigdy się nie interesowałam żadnym zdobyciem szczytu. Teraz - od wczoraj - co mi się przypomni o jednym z nich to wiecznie płacze. Nie znam człowieka, widziałam go może kilka razy w wiadomościach jak go poszukiwali a czuję się jakby zmarł mi ktoś z rodziny. Później dochodzę do wniosku, że jednak nie znam chłopa i mi przechodzi. Nawet się podśmiechuje nie z niego tylko z samej siebie jak ja się zachowuje. Zaraz znowu mi się przypomni o nim i znowu wyje. Nawet zagraniczne strony tłumaczyłam na bieżąco żeby zobaczyć czy go odnaleźli. Nie jestem w stanie nawet powiedzieć jak on się nazywa bo przecież go nie znam. Tak samo jak tej 9 co się wspinała. Ale dziś jak przeczytałam, że znaleźli ich ciała to wrecz nie mogłam dojść do siebie jakby ta tragedia mnie spotkała.
    Tak samo całe życie jem mięso. Teraz co mam na talerzu to sama się nakręcam że przecież to mogło żyć 😂 a ja bestialsko je zjadam. I od tygodnia nie jem mięsa 🙈 czy to przechodzi w dalszej ciąży ? Bo mam wrażenie, że urodzę ale nie na ginekologii tylko na psychiatryku.

• aszin Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Robię research właśnie na temat nipt i zaczęłam rozważać panoramę. Widzę właśnie, że w Synevo mają ogromną promke i wychodzi mega tanio, ale nie wiem czy warto robić takie badanie w Synevo? Czy lepiej przez jakąś klinikę?
    Wcześniej robiłam nifty i brałam z randomowej stronki na necie…
    Ja bez wahania bym robiła - w końcu oni pobierają krew, a nie przeprowadzają badanie 🙂 A jak zniżka jest duża to żal nie skorzystać.

Anabbit lubi tę wiadomość

Starania od 08.2023
    Trombofilia, Hashimoto, OAT
    ♀ 33 ♂ 38

03.2024 💔💔 8tc

2026:
    ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
    I ET 24.01 → 30.03 💔 12tc T21
    II FET 20.06 🙏✨ → 7dpt 42,10 → 9dpt 136 → 11dpt 436,3 → 13dpt 1321 → 18dpt 6913 → 20dpt ❤️
    ✶ 7+2 CRL 1,15cm 🍤

preg.png
  • WannaBe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RóżowaPanteraa wrote:
    A moje hormony chyba oszalały. Przejmuje się rzeczami, które wcześniej mi nie przeszkadzały. Tak samo irytują mnie sytuacje, z którymi u męża nie miałam problemu od 8 lat 🙈

Nie wiem czy śledzicie tych Himalaistów co w 10 osób ściągnęła ich ława podczas wspinaczki ? Nie? Ja też 😂 nie znam w ogóle ludzi. Niby najbardziej znane nazwiska na świecie. Nigdy się nie interesowałam żadnym zdobyciem szczytu. Teraz - od wczoraj - co mi się przypomni o jednym z nich to wiecznie płacze. Nie znam człowieka, widziałam go może kilka razy w wiadomościach jak go poszukiwali a czuję się jakby zmarł mi ktoś z rodziny. Później dochodzę do wniosku, że jednak nie znam chłopa i mi przechodzi. Nawet się podśmiechuje nie z niego tylko z samej siebie jak ja się zachowuje. Zaraz znowu mi się przypomni o nim i znowu wyje. Nawet zagraniczne strony tłumaczyłam na bieżąco żeby zobaczyć czy go odnaleźli. Nie jestem w stanie nawet powiedzieć jak on się nazywa bo przecież go nie znam. Tak samo jak tej 9 co się wspinała. Ale dziś jak przeczytałam, że znaleźli ich ciała to wrecz nie mogłam dojść do siebie jakby ta tragedia mnie spotkała.
    Tak samo całe życie jem mięso. Teraz co mam na talerzu to sama się nakręcam że przecież to mogło żyć 😂 a ja bestialsko je zjadam. I od tygodnia nie jem mięsa 🙈 czy to przechodzi w dalszej ciąży ? Bo mam wrażenie, że urodzę ale nie na ginekologii tylko na psychiatryku.

Spokojnie, to na bank hormony 😅 Ja dzisiaj płakałam sobie bez powodu i myślę że to właśnie był moment gdy zeszło ze mnie całe napięcie z ostatnich kilku tygodni. 🥹

Dziękuję osobie która poleciła mi wymianę Neoparinu na Clexane (chyba aszin albo Szamanka?) - zdecydowanie jest ogromna różnica na plus! Łatwo wchodzi, tłok idzie lekko i totalnie nic nie boli. Teraz to na spokojnie dam radę do marca 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 23:41

Starania od 2018
    💃🏻33 lata, AMH 3.83-> 3.1 -> 2.38 -> 1.87 ng/ml 😔
    PAI-1, MTHFR hetero
    HSG, Kariotyp ✔️
    Kir Bx ✔️ brak 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm ❌
    CD56 17/1 ❌ - Medrol + Hydroxychloroquine
    CD138 ✅
    Histeroskopia ✅

🕺🏻36 lat
    morfologia 4% , fragmentacja 24%
    Kariotyp ✔️
    HLA-C - C1*07 ✔️

🔸 IUI - 09.21
    1️⃣ IVF-ICSI + ZyMot - długi
    - 04.22 - ET 8A, 4B ❌, 0 ❄️

2️⃣ IVF-IMSI + Fertile Chip - nowa klinika - krótki
    - 10.23 - ET 2x8A ❌
    - 05.24 - FET + EG ❄️ 4AA ❌
    - 06.24 - FET + EG ❄️ 3BA 💔 CB, beta 11dpt: 47.9, 13dpt: 47.4, 16dpt: 23.5

3️⃣ IVF-ICSI - długi
    - 04.25 - FET + EG ❄️ 4AB ❌
    - 08.25 - FET + EG ❄️ 4BA ❌

4️⃣ IVF-IMSI - krótki
    - 05.26 - PGT-A - 2x ❄️ 4AA ✔️, ❄️ 4BA ❌
    - 07.26 - FET + EG ❄️ 4AA, Heparyna + Crinone, Beta 8dpt: 132, 10dpt: 328, 12dpt: 753, 14dpt: 1489, 20dpt: GS 1cm + pęcherzyk żółtkowy, 21dpt: 9686, 23dpt: 15912, 29dpt: CRL 0.63mm i mamy 💗
‹‹ 34 35 36 37 38
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ