Marzec 2027 🌼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również prowadzę swoją działalność i chciałabym pracować przynajmniej do Bożego Narodzenia. Gdybym była na etacie to myślę że odeszłabym około 12 tygodnia 😛
dzydzy, Iwona88 lubią tę wiadomość
Ona: 31
- hiperprolaktynemia - dostinex 1/4 tabletki na tydzień
- TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
On: 34
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez
Starania od 01.2026
26.06.2026 beta 25,68
29.06.2026 beta 119
01.07.2026 beta 485
07.07.2026 beta 4646
09.07.2026 beta 11064
15.07.2026 pierwsze USG -
Co do objawow to nie wiem czy latwo mnie przebić. Wymiotuję codziennie, z tym ze nie umiem spac za dnia, tez z bobasem sie nie da odpocząć wiec chyba z tego wynika moje samopoczucie ze nie mam możliwości odpoczynku
-
Robię research właśnie na temat nipt i zaczęłam rozważać panoramę. Widzę właśnie, że w Synevo mają ogromną promke i wychodzi mega tanio, ale nie wiem czy warto robić takie badanie w Synevo? Czy lepiej przez jakąś klinikę?
Wcześniej robiłam nifty i brałam z randomowej stronki na necie… -
A moje hormony chyba oszalały. Przejmuje się rzeczami, które wcześniej mi nie przeszkadzały. Tak samo irytują mnie sytuacje, z którymi u męża nie miałam problemu od 8 lat 🙈
Nie wiem czy śledzicie tych Himalaistów co w 10 osób ściągnęła ich ława podczas wspinaczki ? Nie? Ja też 😂 nie znam w ogóle ludzi. Niby najbardziej znane nazwiska na świecie. Nigdy się nie interesowałam żadnym zdobyciem szczytu. Teraz - od wczoraj - co mi się przypomni o jednym z nich to wiecznie płacze. Nie znam człowieka, widziałam go może kilka razy w wiadomościach jak go poszukiwali a czuję się jakby zmarł mi ktoś z rodziny. Później dochodzę do wniosku, że jednak nie znam chłopa i mi przechodzi. Nawet się podśmiechuje nie z niego tylko z samej siebie jak ja się zachowuje. Zaraz znowu mi się przypomni o nim i znowu wyje. Nawet zagraniczne strony tłumaczyłam na bieżąco żeby zobaczyć czy go odnaleźli. Nie jestem w stanie nawet powiedzieć jak on się nazywa bo przecież go nie znam. Tak samo jak tej 9 co się wspinała. Ale dziś jak przeczytałam, że znaleźli ich ciała to wrecz nie mogłam dojść do siebie jakby ta tragedia mnie spotkała.
Tak samo całe życie jem mięso. Teraz co mam na talerzu to sama się nakręcam że przecież to mogło żyć 😂 a ja bestialsko je zjadam. I od tygodnia nie jem mięsa 🙈 czy to przechodzi w dalszej ciąży ? Bo mam wrażenie, że urodzę ale nie na ginekologii tylko na psychiatryku. -
Ja bez wahania bym robiła - w końcu oni pobierają krew, a nie przeprowadzają badanie 🙂 A jak zniżka jest duża to żal nie skorzystać.Anabbit wrote:Robię research właśnie na temat nipt i zaczęłam rozważać panoramę. Widzę właśnie, że w Synevo mają ogromną promke i wychodzi mega tanio, ale nie wiem czy warto robić takie badanie w Synevo? Czy lepiej przez jakąś klinikę?
Wcześniej robiłam nifty i brałam z randomowej stronki na necie…
Anabbit lubi tę wiadomość
-
RóżowaPanteraa wrote:A moje hormony chyba oszalały. Przejmuje się rzeczami, które wcześniej mi nie przeszkadzały. Tak samo irytują mnie sytuacje, z którymi u męża nie miałam problemu od 8 lat 🙈
Nie wiem czy śledzicie tych Himalaistów co w 10 osób ściągnęła ich ława podczas wspinaczki ? Nie? Ja też 😂 nie znam w ogóle ludzi. Niby najbardziej znane nazwiska na świecie. Nigdy się nie interesowałam żadnym zdobyciem szczytu. Teraz - od wczoraj - co mi się przypomni o jednym z nich to wiecznie płacze. Nie znam człowieka, widziałam go może kilka razy w wiadomościach jak go poszukiwali a czuję się jakby zmarł mi ktoś z rodziny. Później dochodzę do wniosku, że jednak nie znam chłopa i mi przechodzi. Nawet się podśmiechuje nie z niego tylko z samej siebie jak ja się zachowuje. Zaraz znowu mi się przypomni o nim i znowu wyje. Nawet zagraniczne strony tłumaczyłam na bieżąco żeby zobaczyć czy go odnaleźli. Nie jestem w stanie nawet powiedzieć jak on się nazywa bo przecież go nie znam. Tak samo jak tej 9 co się wspinała. Ale dziś jak przeczytałam, że znaleźli ich ciała to wrecz nie mogłam dojść do siebie jakby ta tragedia mnie spotkała.
Tak samo całe życie jem mięso. Teraz co mam na talerzu to sama się nakręcam że przecież to mogło żyć 😂 a ja bestialsko je zjadam. I od tygodnia nie jem mięsa 🙈 czy to przechodzi w dalszej ciąży ? Bo mam wrażenie, że urodzę ale nie na ginekologii tylko na psychiatryku.
Spokojnie, to na bank hormony 😅 Ja dzisiaj płakałam sobie bez powodu i myślę że to właśnie był moment gdy zeszło ze mnie całe napięcie z ostatnich kilku tygodni. 🥹
Dziękuję osobie która poleciła mi wymianę Neoparinu na Clexane (chyba aszin albo Szamanka?) - zdecydowanie jest ogromna różnica na plus! Łatwo wchodzi, tłok idzie lekko i totalnie nic nie boli. Teraz to na spokojnie dam radę do marca 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 23:41
Starania od 2018
💃🏻33 lata, AMH 3.83-> 3.1 -> 2.38 -> 1.87 ng/ml 😔
PAI-1, MTHFR hetero
HSG, Kariotyp ✔️
Kir Bx ✔️ brak 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm ❌
CD56 17/1 ❌ - Medrol + Hydroxychloroquine
CD138 ✅
Histeroskopia ✅
🕺🏻36 lat
morfologia 4% , fragmentacja 24%
Kariotyp ✔️
HLA-C - C1*07 ✔️
🔸 IUI - 09.21
1️⃣ IVF-ICSI + ZyMot - długi
- 04.22 - ET 8A, 4B ❌, 0 ❄️
2️⃣ IVF-IMSI + Fertile Chip - nowa klinika - krótki
- 10.23 - ET 2x8A ❌
- 05.24 - FET + EG ❄️ 4AA ❌
- 06.24 - FET + EG ❄️ 3BA 💔 CB, beta 11dpt: 47.9, 13dpt: 47.4, 16dpt: 23.5
3️⃣ IVF-ICSI - długi
- 04.25 - FET + EG ❄️ 4AB ❌
- 08.25 - FET + EG ❄️ 4BA ❌
4️⃣ IVF-IMSI - krótki
- 05.26 - PGT-A - 2x ❄️ 4AA ✔️, ❄️ 4BA ❌
- 07.26 - FET + EG ❄️ 4AA, Heparyna + Crinone, Beta 8dpt: 132, 10dpt: 328, 12dpt: 753, 14dpt: 1489, 20dpt: GS 1cm + pęcherzyk żółtkowy, 21dpt: 9686, 23dpt: 15912, 29dpt: CRL 0.63mm i mamy 💗 -