Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • Monia12@ Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak u mnie też bardzo często było takie uczucie kłucie i drapania, zwłaszcza po staniu albo spacerze. Dzisiaj dla odmiany brak tego uczucia. Mam wrażenie, że te przypadłości ciążowe są na zmianę. Jak mdłości odpuszczaja to zgaga, później ssanie w żołądku i smak na jakieś niespodziewane jedzenie (białe bułki ❤️). A jak tak tego nie ma to znowu kłucie.

2 IVF marzec 2026
    2 cykle Dipherline

23.06 FET jedyny zarodek
    6 dpt - 26
    8 dpt 109
    10 dpt 414
    14 dpt 2344 widoczny pęcherzyk ciążowy

23 dpt, 5+6 ciąży krwawienie - na USG 💍 z pulsującym sercem

6+4 USG krwiak
    7+6 plamienie, na usg na IP CRL 16 mm i FHR 172 ❤️
    8+4 USG CRL 2,15 ❤️
  • Alexis93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, potrzebuję od was ojojania 😢

Od wczoraj moje już pare tygodni trwające cofki i odruchy wymiotne przerodziły się w wymioty, także sobie wczoraj i dzisiaj parę razy wymiotowałam 🤢

Ale nie dlatego potrzebuje ojojania - nie wiem czy mamy tu na wątku zwierzolubow - w każdym razie mój koteł od soboty zachorował i mamy spory problem z diagnozą i leczeniem bo co klinika to inna diagnoza. Ostatnie dni i nawet noce to latanina po klinikach, stres, wyk, obwinianie siebie że nie powinnam w tym stanie się tak stresować. Ale jak? Przy tej ilości hormonów, leków i jak cierpi członek rodziny to jak ja mam się nie stresować. Tłumaczę sobie że przecież kobiety w ciąży przecież też przechodzą różne problemy i tragedie ale mimo wszytsko dzieciaczki w brzuchu rosną dalej zdrowo - ale chyba potrzebuje to od kogoś usłyszeć bo samej sobie ciężko mi uwierzyć 😭

🚹& 🚺’93

*Październik 2023 ➡️ najpewniej CB💔 poronienie samoistne przy Becie 180.
    *Grudzień 24 - Maj 25 ➡️ 3xIUI ❌
    *Sierpień 25 ➡️ CB przy Becie 40 ❤️‍🩹

I IVF 2025 :
    💉22.09 - start stymulacji ➡️ Menopur/Rekovelle. Trigger 2 x Gonapeptyl Daily.
    🐓10.25 punkcja. Pobrano 17 kumulusów, 14 nadaje się do zapłodnienia (11 🪺 zapładniamy, 3 🪺 mrozimy) ➡️ ❄️ ❄️ (5.11 + 4.11)
    🏥10.25 - histeroskopia • CD138(+) – score (+) • CD56/NK = 10%
    🥼leczenie, diagnostyka w kierunku immuno
    🏥 ‼️ 03.2026 - wodniak jajowodu - laparo. usunięcie jajowodu prawego
    🍍 17.06.26 1 transfer 5.1.1 - z obstawą immuno (accofil, encorton)
    🍀Beta 8dpt: 159, 10dpt 402, 12dpt 779, 22dpt 24979, 3,5 mm + ❤️ 🥹

Chwilo trwaj 🥹
    preg.png
‹‹ 47 48 49 50 51
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ