Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • Iwona88 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyyrka wrote:
    Naprawdę trzeba co miesiąc? Też mam negatywną, ale nic o ponownym badaniu mowy nie było, ewentualnie pod koniec ciąży, ale nie słyszałam o tym by częściej. Kotów nie posiadam, więc zakładam, że ryzyko znikome :)

Moja gin tak mi powiedziała. Też poradziła mi dokładnie myć warzywa i owoce, deski do krojenia i noże. 2 razy mi już powtarzała. Ja wolę zrobić i jeśli się zarażę to od razu wdrożyć leki. Jest ryzyko że takie zakażenie źle wpłynie na dziecko.

pyyrka lubi tę wiadomość

• Iwona88 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szamanka wrote:
    Powiem Wam, że minęło 10 dni od ostatniego usg i już się pojawiają głupie myśli czy na pewno wszystko ok 🫣

Ja mam dokładnie tak samo.. We wtorek wizyta, po 2 tyg. Staram się myśleć pozytywnie ale czasami pojawiają się też takie myśli.

WannaBe lubi tę wiadomość

• pyyrka Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona88 wrote:
    Ja mam dokładnie tak samo.. We wtorek wizyta, po 2 tyg. Staram się myśleć pozytywnie ale czasami pojawiają się też takie myśli.
    Ja mam swój rytuał dziobania się w brzuch, czy cały czas odpowiednio napięty 🙈 XD mąż się już ze mnie trochę śmieje, ale daje mi to trochę spokoju ducha
    Iwona88 wrote:
    Moja gin tak mi powiedziała. Też poradziła mi dokładnie myć warzywa i owoce, deski do krojenia i noże. 2 razy mi już powtarzała. Ja wolę zrobić i jeśli się zarażę to od razu wdrożyć leki. Jest ryzyko że takie zakażenie źle wpłynie na dziecko.
    Kurczę, pierwszy raz się spotykam z takim dokładnym podejściem, aż się zainteresuję. Choć też nie chcę się dać zwariować.

Ja '90

3 dzieciaczki i 2 Aniołki
‹‹ 45 46 47 48 49
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ