Marzec 2027 🌼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
pyyrka wrote:Naprawdę trzeba co miesiąc? Też mam negatywną, ale nic o ponownym badaniu mowy nie było, ewentualnie pod koniec ciąży, ale nie słyszałam o tym by częściej. Kotów nie posiadam, więc zakładam, że ryzyko znikome

Moja gin tak mi powiedziała. Też poradziła mi dokładnie myć warzywa i owoce, deski do krojenia i noże. 2 razy mi już powtarzała. Ja wolę zrobić i jeśli się zarażę to od razu wdrożyć leki. Jest ryzyko że takie zakażenie źle wpłynie na dziecko.
pyyrka lubi tę wiadomość
-
Szamanka wrote:Powiem Wam, że minęło 10 dni od ostatniego usg i już się pojawiają głupie myśli czy na pewno wszystko ok 🫣
Ja mam dokładnie tak samo.. We wtorek wizyta, po 2 tyg. Staram się myśleć pozytywnie ale czasami pojawiają się też takie myśli.
WannaBe lubi tę wiadomość
-
Ja mam swój rytuał dziobania się w brzuch, czy cały czas odpowiednio napięty 🙈Iwona88 wrote:Ja mam dokładnie tak samo.. We wtorek wizyta, po 2 tyg. Staram się myśleć pozytywnie ale czasami pojawiają się też takie myśli.
mąż się już ze mnie trochę śmieje, ale daje mi to trochę spokoju ducha
Kurczę, pierwszy raz się spotykam z takim dokładnym podejściem, aż się zainteresuję. Choć też nie chcę się dać zwariować.Iwona88 wrote:Moja gin tak mi powiedziała. Też poradziła mi dokładnie myć warzywa i owoce, deski do krojenia i noże. 2 razy mi już powtarzała. Ja wolę zrobić i jeśli się zarażę to od razu wdrożyć leki. Jest ryzyko że takie zakażenie źle wpłynie na dziecko.
Ja '90
3 dzieciaczki i 2 Aniołki -