Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 11 lipca, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takie bóle jak na okres miałam w pierwszej ciąży bardzo długo. Myślę, że do jakiegoś 10-12 tygodnia. Teraz też mam, ale nie codziennie i wydaje mi się, że są lżejsze niż wtedy

Monia12@ lubi tę wiadomość

age.png
  • Szamanka Autorytet

Wysłany: 11 lipca, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja skurczów brzucha nie miałam ale co dwa dni mam silne bóle krzyża, so far nic złego nie przyniosły. Bierz nospe i zobacz czy się powtórzą, jeśli pojawi się krew to prosto na SOR, a jeśli nie to odezwij się do lekarza po weekendzie

👧🏻 34 👦🏻 36

👧🏻 Hashimoto (Euthyrox 50), hipoglikemia reaktywna, ANA 1 (1:1280 nuclear dots, 1:640 ziarnisty), MTHFR A1298C homo, PAI 1 hetero

AMH 1,78, drożność ✅ kariotyp ✅ hormony ✅ APS ✅ ANA 3 ✅

👦🏻 Ustępujące stłuszczenie wątroby, nasienie ✅ kariotyp ✅

Niepdlodnosc idiopatyczna 🥺

3 x IUI ❌

IVF 1 stymulacja
    16 🫧 14 MII 🥚 11 ❄️🤯
    8 x 5 doba ( 4x5AA, 4AA, 5BA, 2x4AB) 3 x 6 doba ( 3x5BB)
    4 PGTA (2x5AA, 4AA - prawidłowe, 5BA mozaika trisomia 5)

15.05 FET 5AA - 🥲 CB (6dpt - 3.1, 7dpt - 5.7, 10dpt - 4.1) dziura w sercu
    16.06 FET 5AA 🍓🥰 (Diagnostyka - 7dpt - 69.2, 9dpt - 248, 11dpt - 618) (Klinika - 10dpt - 405, 13dpt - 1233)
    10.07 - 0,66cm 🫘 z sercem ♥️
  • Marta 40 Ekspertka

Wysłany: 11 lipca, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam tylko na dole ból w krzyżu a tak żadnych innych objawów.Ostatnia ciążę przeszłam koszmarnie do samego końca rzygalam i byłam wycięta z życia.Tersz czekam na jakieś objawy ale cieszę się że narazie ich nie mam

preg.png
  • Lunara Nowa

Wysłany: 11 lipca, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia12@ wrote:
    Dzisiaj w nocy miałam ból brzucha na okres. Do tego stopnia, że nie mogłam spać. Ostatecznie się uspokoiło i jest teraz ok. Czy Wam też się to zdarza? Wcześniej miałam bardziej momentami kłucie w podbrzuszu. Niby lekarz mówił ostatnio, że ból jak na okres jest normalny, ale zmartwiło mnie to że aż z niepokojem w łazience sprawdzałam czy napewno nie ma krwi.

Monia, ja też miałam taki mocny ból brzucha jak na okres przez kilka nocy w pierwszej ciąży na samym początku, bez krwawienia. Po paru dniach przeszlo. Także wcale nie musi to zwiastować czegoś złego, ale tak jak dziewczyny mówią, trzeba być czujnym i obserwować.

Monia12@ lubi tę wiadomość

preg.png
  • Monia12@ Debiutantka

Wysłany: 11 lipca, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Uspokoiło mnie to, rano nic nie bolało (za to obudziłam ze snem erotycznym 😂) a teraz co jakiś czas czuje jakieś ciągnięcie ale nic mocnego. Trzymam się wersji ze tak po prostu czasem jest i wezmę więcej magnezu na wieczór 🙂

Zaqwsx lubi tę wiadomość

• Zaqwsx Autorytet

Wysłany: 11 lipca, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia12@ wrote:
    Dzięki dziewczyny. Uspokoiło mnie to, rano nic nie bolało (za to obudziłam ze snem erotycznym 😂) a teraz co jakiś czas czuje jakieś ciągnięcie ale nic mocnego. Trzymam się wersji ze tak po prostu czasem jest i wezmę więcej magnezu na wieczór 🙂
    Te sny erotyvzne to klasyk. Przygotuj sie 😂 Moze tez bedziesz farciarą ktora wygra w ciazy super libido. Mi sie nie udało w poprzedniej. Liczę na obecną 🤣

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF
    12 transferowanych zarodków
    K ur 5.01.2025 (40+0)56cm 3770g ❤️

event.png

Transfer 18.06.2026r.

preg.png
  • Szamanka Autorytet

Wysłany: 11 lipca, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sny dosyć aktywne tylko po plamieniach oboje wolimy się wstrzymać 😭 ale nie powiem, gdyby nie to, działoby się 🫣

Zaqwsx lubi tę wiadomość

👧🏻 34 👦🏻 36

👧🏻 Hashimoto (Euthyrox 50), hipoglikemia reaktywna, ANA 1 (1:1280 nuclear dots, 1:640 ziarnisty), MTHFR A1298C homo, PAI 1 hetero

AMH 1,78, drożność ✅ kariotyp ✅ hormony ✅ APS ✅ ANA 3 ✅

👦🏻 Ustępujące stłuszczenie wątroby, nasienie ✅ kariotyp ✅

Niepdlodnosc idiopatyczna 🥺

3 x IUI ❌

IVF 1 stymulacja
    16 🫧 14 MII 🥚 11 ❄️🤯
    8 x 5 doba ( 4x5AA, 4AA, 5BA, 2x4AB) 3 x 6 doba ( 3x5BB)
    4 PGTA (2x5AA, 4AA - prawidłowe, 5BA mozaika trisomia 5)

15.05 FET 5AA - 🥲 CB (6dpt - 3.1, 7dpt - 5.7, 10dpt - 4.1) dziura w sercu
    16.06 FET 5AA 🍓🥰 (Diagnostyka - 7dpt - 69.2, 9dpt - 248, 11dpt - 618) (Klinika - 10dpt - 405, 13dpt - 1233)
    10.07 - 0,66cm 🫘 z sercem ♥️
  • Reja13 Autorytet

Wysłany: 11 lipca, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie póki co z objawów tylko tkliwe piersi, wieczorem przed kąpaniem bolą jak cholera 😅 no i macica się rozciąga, czasem coś delikatnie zakłuje, ale bez poważnych bóli.

36 😍 39 😎
    Starania od lutego 2025 🍓

⏸️ - 7 lipca 2026
    Beta 7 lipca - 35,76
    Beta 9 lipca - 83,89
    Progesteron 9 lipca - 12,32
    Duphaston 3x na dobę - rośnij kropeczko 😊
    Beta 13 lipca - ?

AMH luty 2026 - 0,56
    kwiecień 2026 - drożność, oba jajowody drożne
    TSH lipiec 2026 - 2,10

💊 Suplementy, leki:
    Euthyrox 25 (Hashimoto), Omega 3-6, koenzym Q10, witamina D3, magnez, czysty folian, cynk
  • Natalia K Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Dostałam dobre wieści z kliniki, więc nieśmiało się witam ;) Czekam na pierwsze USG 24 lipca 🍀
    Na pokładzie już cudowna 19 miesięczna córeczka ❤️ Termin na 17.03, ale zobaczymy czy lekarz nie skoryguje.

aszin lubi tę wiadomość

11/2024 👧🏼
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ